thejewellershop.com/nl

161 reviews in totaal   64 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle levering, de kwaliteit van de sieraden en het eenvoudige bestelproces. Ook wordt de verpakking soms gewaardeerd en vinden sommige klanten de prijs passend. Daarnaast krijgt de klantenservice regelmatig complimenten voor snelle hulp. Er zijn echter ook negatieve punten, zoals vertragingen in de levering en teleurstelling over het product bij sommige klanten. De verpakking wordt geregeld als eenvoudig of ongeschikt voor cadeaus ervaren. Daarnaast zijn er klachten over de onbereikbaarheid of het uitblijven van reactie van de klantenservice. Ten slotte wordt de prijs soms als te hoog gezien in verhouding tot het product of de algehele ervaring.

Reviewsthejewellershop.com/nl

Ondanks het slechte weer was de bestelling er binnen 2 dagen!!

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, wat fijn om te horen dat uw bestelling ondanks het slechte weer zo snel is aangekomen. Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, het verheugt ons zeer dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, bedankt voor uw feedback. We zijn blij dat u tevreden bent en nemen uw beoordeling ter harte. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Goede kwaliteit , erg mooi en snelle verzending

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, het verheugt ons zeer dat u tevreden bent met de kwaliteit en de snelle verzending. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, wij zijn zeer blij met uw positieve beoordeling. Hartelijk dank voor uw 5 sterren! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Kwam na 8 werkdagen pas binnen

Kwam na 8 werkdagen. Niet zoals aangegeven tussen 2 en 4 werkdagen. Is best prijzig. Ik had daarom ook in een mooie doos verwacht, vind het wel beetje tegenvallen

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat de levering langer heeft geduurd dan aangegeven en dat de verpakking niet aan uw verwachtingen voldeed. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, wat fijn om te horen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
C B
Claire B.
degelijke juweeltjes, waardevol, ruime keuze.. mooi verpakt, vlug geleverd

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, het verheugt ons zeer dat u tevreden bent met onze sieraden, de ruime keuze en de snelle levering. Fijn om te horen dat ook de verpakking in de smaak valt. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Karol w.
Super

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Karol w.
Super

Gewoon goed en snel

Geweldige ringen, we zijn er super blij mee

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de ringen en de snelle levering. Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenbeoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Mooi en snel thuis

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw bestelling mooi en snel bij u is aangekomen. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Martie c.

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat u over het algemeen tevreden bent. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Snelle levering, mooi sieraad. Goede kwaliteit.

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, het verheugt ons zeer dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het sieraad. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
Slecht product. Veel te duur! Service daarentegen wel erg goed!

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de hanger niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u de prijs-kwaliteitverhouding als niet passend ervaart. Des te meer doet het ons goed dat u tevreden bent over onze service. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team
vlotte en duidelijke berichtgeving.

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, het verheugt ons zeer dat u tevreden bent met de snelle en duidelijke communicatie. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team

Goed en echt

Zoals besteld en snel geleverd, zeer tevreden.

Antwoord van thejewellershop.com/nl

Goedendag, geachte klant, geachte klantin, bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en snel geleverd werd. Met vriendelijke groet Uw The Jeweller Team