leerverfshop.nl

8.611 reviews in totaal

8.611 reviews since 11 mei 2020

Gecertificeerd sinds: 21 aug 2020
leerverfshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De verf wordt als van hoge kwaliteit en goed dekkend ervaren, met mooie resultaten en een duurzaam effect. De klantenservice wordt als behulpzaam, vriendelijk en deskundig beoordeeld, waarbij klanten goed advies en ondersteuning krijgen. Ook worden de instructies en uitleg als duidelijk en volledig ervaren, wat het gebruik van de verf makkelijk maakt. Klanten zijn positief verrast over het mooie eindresultaat; meubels, schoenen en andere artikelen zien er weer als nieuw uit. Het gratis meegeleverde kwastje wordt gewaardeerd. De kleur van de verf komt meestal goed overeen met de verwachtingen, maar soms is er lichte teleurstelling over kleurnuances. Daarnaast vinden sommige klanten het gratis meegeleverde kwastje te klein voor grotere oppervlakken.

Reviewsleerverfshop.nl

Nou ik moet zeggen het is een prima product Had maar 1 keer nodig om van groen naar zwart te gaan En had het onverwacht snel in huis
Verrast door de met zorg uitgevoerde levering! Over alles is nagedacht, verpakking, de manier van inplannen, duidelijke instructiefolder en een kwastje voor de klus. Top!

Uitstekende uitleg en advisering, goed bereikbaar en betaalbaar

Ik heb mijn cognacleren laarzen een donkerbruine kleur gegeven. Wist niet precies welke tint en soort verf dus gebeld, uitstekend geholpen, duidelijke uitleg, voors en tegens en goed advies. Ook mbt hoeveelheid nodig enz. Zeker de moeite waard om goede en mooie laarzen een 2e ronde te geven en ze een kleur van nu te geven. Wordt geen knoeiboel maar is echt god zelf te doen. Dikke aanrader!!!!
Erg tevreden met de service. Bewerking is ook makkelijk. Wij hadden moeite met het kiezen van een kleur maar ook hier kregen wij hulp aangeboden. Gaby
Producten waren de dag na de bestelling al geleverd. Alles goed verpakt en conform de bestelling. Prima!
L J
L. J.
Snelle levering, goed product. Update mailtjes over verzending helemaal prima. Netjes ingepakt. Helemaal tevreden!!!
Ik vind de klantenservice echt heel goed !! Staat je met raad en daad bij . Ook de leerverf vind ik echt goed . Snelle levering

Efficient and Fast

I placed my order in the evening after working hours and was pleasantly surprised to find out that they've dispatched my order later the same day. Thank you!
Kleur vd verf was niet 100% hetzelfde wat begrijpelijk is. Ik heb een donkere kleur erbij gekocht en paar lagen met verschillende varianten gedaan. Kleurt lichter en glanzend op. Ik ben dik tevreden en nu toplaag met matte acrylic finisher. Dit was mijn 1ste keer dat ik dit deed en ik ben dik tevreden
Zeer goede kwaliteit verf voor het behandelen van mijn zetel en ook goede begeleiding.
Ff bestellen en ongelofelijk maar binnen 24 uur PostNL aan de deur nog nooit meegemaakt en een wereld verfje mijn lerenstoel in de auto is als nieuw heeeeel erg blij mee, dankjewel hoor top👍👍👍👍

Snelle levering en goed product!

Snelle levering, geweldige verf en kwasten. Gifgroene laarsjes snel en makkelijk in een mooie kleur geverfd.
Mijn bestelling is zeer snel aangekomen, ik ben erg tevreden. Bedankt!
Goede producten en snelle levering. Mijn sneaker project is daardoor bijna klaar..
Snelle levering. Blij met product, relaxstoel is ermee opgeknapt.
Een bruine leren stoel mosterdgeel geverfd, na 4 a 5 keer dun verven een mooi resultaat! Bovendien snelle service..
Ik heb de gebruiksaanwijzing gelezen en volledig gevolgd. Prachtig resultaat. Mijn kalfslederen schoenen van balenciaga van 500 € zijn als nieuw. Ik ben heel gelukkig ))) Vraagt wel wat tijd maar dit vervalt in contrast met mijn “ nieuwe “ schoenen 👌
Fijne producten Snelle levering Top mooi klein kwastje erbij Zeer tevreden
Het resultaat is goed , maar vond het wel moeilijk doseren , dus om het overal even dun te smeren . Dat vond ik wel een punt .
Bij telefoon contact krijg je goede tips, er wordt actief meegedacht op alle verf gebied Prima adres , ook snelle levering 👍👍