nihonsport.nl- Logo - Reviews

371 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden955 reviews in totaal

nihonsport.nl- Logo - Reviews

nihonsport.nl

371 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden955 reviews in totaal

De reviews voor nihonsport.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De producten worden vaak als van hoge kwaliteit omschreven en voldoen aan de verwachtingen van de klant. De klantenservice wordt veelvuldig geprezen om behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid. Klanten ervaren de communicatie met het bedrijf als snel, duidelijk en prettig. Ook waarderen zij het deskundige en persoonlijke advies dat ze ontvangen, zowel telefonisch als per mail. De prijs-kwaliteitverhouding wordt meestal als goed beoordeeld. Het regelmatig niet op voorraad zijn van producten wordt als een terugkerend probleem genoemd. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over hoge verzendkosten.

Reviews voor nihonsport.nl

Ik had een wedstrijdpak besteld van Adidas met een rood embleem, toen ik het pak thuis ontving bleek het er 1 te zijn met een groen embleem met andere maten. Toen ik hierover een mail stuurde werd dit als "normaal" beschouwd aangezien en werd er op geen enkele manier moeite gedaan om tot een oplossing te komen
Antwoord van nihonsport.nl
Helaas is hier geen oplossing voor te geven. Een pak met rood of green IJF-logo is gelijk. Het groene logo van de IJF geeft uitsluitend aan dat het pak gemaakt is gerecycled materiaal. Beide logo's zijn van de IJF en beide pakken dienen te voldoen aan exact dezelfde voorwaarden
The effectiveness of the app and continually updates
Track en trace, we zijn nu al bijna 5 weken aant wachten op da pakket maar we krijgen 0 updates en geen track en trace
Antwoord van nihonsport.nl
Beste Kyandra, Waarom contacteert u ons niet? U heeft een pak besteld met borduring. Daarbij gaat u akkoord met een langere verwerkingstijd van 10 werkdagen. I.v.m. vakantie van de borduurder heeft het deze keer iets langer geduurd. Het pak is 3 dagen geleden bij u afgeleverd. Tevens krijg ik van mijn collega het signaal dat u direct na de bestelling erover bent geïnformeerd dat i.v.m. de borduringen de levering 3 - 4 weken zou duren.
MV
marnic v.
Snelle levering en degelijke kwaliteit. 👍
Goede prijs en snel geleverd Top kwaliteit # adidas judopak