Klanten prijzen consequent de vriendelijkheid van het personeel en ervaren het contact als prettig. Ze voelen zich goed geholpen en ervaren dat medewerkers hen actief ondersteunen bij hun aankoop of probleem. De service wordt als uitstekend ervaren en problemen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Klanten waarderen de deskundigheid van het personeel, dat goed advies kan geven en vragen professioneel beantwoordt. Het personeel neemt de tijd voor klanten en werkt zonder gehaast, wat als zeer prettig wordt ervaren. Klanten zijn daarnaast tevreden over het ruime en aantrekkelijke aanbod van sieraden en prijzen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsLucardi Juwelier Nijmegen
De medewerker had niet echt veel zin in het werk. We kochten wat in de sale en ik vroeg of dat het ook ingepakt kon worden, want het was een kado. Nee dat kon niet, er kon wel een zakje omheen nou prima dan is het ook ingepakt. We kregen er nog een gouden sticker op. Mijn dochter en ik keken elkaar bij het naar buiten lopen aan en zeiden het zelfde. Deze persoon had niet zo'n zin om te werken.
Antwoord van Lucardi Juwelier Nijmegen
Dank je wel dat je dit met ons deelt, en jammer om te horen dat je de service zo hebt ervaren. Het is begrijpelijk dat het teleurstellend is als je een cadeau koopt en vervolgens weinig meedenkendheid of flexibiliteit ervaart bij het inpakken. Dat had klantvriendelijker en meer servicegericht gemogen.
We nemen je feedback serieus en geven dit intern door zodat er aandacht kan worden besteed aan houding en klantbenadering in dit soort situaties.
Team Lucardi
Ben keurig netjes geholpen door verkoopster die nog maar korte tijd in dienst is , de tijd voor me genomen en ik ging met 2armbanden en mooie ring de winkel uit ,dus zeer tevreden .
Goede service. Gouden oorbellen gekocht voor dochter die stuk waren gegaan. Mochten nieuwe uitkiezen en werden meteen door de dame in de winkel erin gezet.
Netjes geholpen en blij met de aankoop.
Was ook leuk in prijs.
Goede mooie producten met mooie prijzen. Vriendelijke personeel
Ben erg vriendelijk en eerlijk geholpen.
Klant vriendelijk aan dacht mooie sieraden al jaren slagen we hier
Werd gelijk geholpen. Aardige verkoopster
Horloge snel om kunnen ruilen
Gisteren vrijdag 2 sieraden en een horloge gekocht. Later op de avond nog even naar het horloge gekeken en bleek het stil te staan. Zaterdag gelijk terug gegaan bleek de batterij leeg te zij maar ze konden hem niet openen omdat ze daar geen gereedschap voor hadden. Ik stelde voor om een ander horloge uit te zoeken en dat was prima. Binnen 15 minuten was het geregeld en gingen we tevreden naar huis. Prima opgelost. Erg blij mee.
Mooie armband gekocht super geholpen ,top winkel
Heel netjes geholpen, geduldige verkoopster en goede prijs
Werd goed geholpen. Nam alle tijd voor mij. Geen gehaast.
Horloge in lucardi dukenburg nijmegen
Vandaag horloge gekocht, vriendelijk personeel. Goed geholpen.
Vriendelijk en deskundig personeel
Vandaag weer super fijn geholpen! Dochtertje had een tijdje terug haar 2e gaatje laten schieten maar helaas was al vrij snel 1 oorbel kwijt geraakt en dus het gaatje dicht gegroeid, vandaag aan 1 kant het gaatje opnieuw laten schieten
De medewerker was zeer vriendelijk en heeft mij goed geholpen.
Mooie betaalbare sieraden zoals altijd.
Al jaren een trouwe klant, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
En een zeer ruim assortiment.