fietsaccu-revisie.nl

2.032 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de geboden service, die als professioneel, vriendelijk en behulpzaam wordt ervaren. De snelheid van afhandeling en levering wordt door de meeste klanten positief beoordeeld. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke, vriendelijke en tijdige communicatie. De informatie, instructies en het gehele proces worden als duidelijk en transparant ervaren. Ook vinden veel klanten het proces van opsturen, ontvangen en opvolgen van de status eenvoudig en prettig. Tot slot geven de meeste klanten aan dat afspraken en beloftes goed worden nagekomen, wat voor vertrouwen zorgt. Sommige klanten merken op dat er incidenteel kleine verbeterpunten zijn in de communicatie en dat er af en toe vertragingen optreden bij de levering. Daarnaast vindt een deel van de klanten de accuprestatie lager dan verwacht of gewenst.

Reviewsfietsaccu-revisie.nl

Als ik belde werden pas de volgende stappen ondernomen om verder te gaan met de accu. Dat was jammer. Verder wel zeer tevreden zodat alles weer naar behoren werkt. Gr Theo

Duidelijke proces van opvolging.

Duidelijke prijsopgave en mogelijkheid om proces van voortgang te volgen.
Duidelijke werkwijze en bereikbaar voor vragen, snelle levering.
Goede service, super content
Snel en correcte afhandeling
wow wat een snelheid, van opsturen naar het bedrijf en tip top retour ontvangen binnen 1 week !
Alles ging perfect, zoals vooraf vermeld.
Het feit dat we op de website konden volgen hoe het verloop van het onderhoud verliep, beviel mij zeer. Ook de wijze van verzenden en terug sturen van de accu's verliep bijzonder goed. We zijn er zeer tevreden over.
Zeer efficiënt
Oude kapotte accu gerepareerd. Doet het weer perfect. Goede communicatie met bedrijf mogelijk. Een fijne ervaring.
Er valt niets aan te verbeteren. Alles is bij hij prima gegaan.
prima incl communicatie op de site inz stand van voortgang
Het is nog te vroeg om een eindoordeel te geven, omdat ik de fiets nog weinig gebruik hebt.,
perfect

Netjes behandeld,,goede service en een mooi bedrijf.

Netjes behandeld,,goede service en een mooi bedrijf .
Had de accu snel terug en hij doet het weer prima
De service was prima, alleen moet mijn accu nog ingereden worden Ik heb hem pas 3 keer opgeladen.
Snelle en vakkundige reactie. Na gestolen batterij een andere gereviseerde kunnen krijgen. Top!