Zeilers.shop

902 reviews in totaal   376 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame service, en het grote en specifieke aanbod van producten dat als uniek en compleet wordt ervaren. Daarnaast wordt de duidelijke en gebruiksvriendelijke website gewaardeerd, evenals de mogelijkheid tot afhalen en de redelijke of lage prijzen. Er zijn echter ook punten van kritiek, zoals vertragingen en onduidelijkheid rondom de levertijd, hoge verzendkosten bij kleine bestellingen, slechte bereikbaarheid en gebrekkige communicatie van de klantenservice, en communicatie over de afhaalstatus die soms te wensen overlaat. Enkele klanten doen suggesties voor verbetering van de website.

ReviewsZeilers.shop

Prima en snelle levering
Snel en accuraat
Het is nogal vroeg om nu al een beoording te geven. In eerste instantie voldoet de barograaf wat ik ervan verwachtte.
Gewoon top 💪 Zoals het hoort. Dankjewel En ga zo door 👍 Mvg Berthold

Correcte prijzen Zeer snelle verzending
Nette prijzen en Kees weet van wanten. Als hij iets niet heeft doet hij zijn best het toch voor je te regelen 👍🏻

Prima spullen, niet te duur.

Prima spullen. Niet te duur. Netjes verpakt.

Goed meedenken

Goede prijzen, goed advies (even bellen werkt beter dan mailen). Heel tevreden!

15 euro verzendkosten voor een briefpostpakketje!

Ik heb 2 beugeloogjes besteld en moest bijna 15 euro verzendkosten betalen terwijl de oogjes per briefpost zijn verzonden. Ik heb jullie 2 keer gemaild met de vraag om uitleg en gedeeltelijke creditering maar helaas reageren jullie hier niet op. Dit is in mijn ogen geen goede service.
Contact en de snelle levering