Maxi-Trade Luchtventilatie

464 reviews in totaal

464 reviews since 4 apr 2022

Gecertificeerd sinds: 1 jun 2022
maxi-trade.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de snelle en correcte levering, de duidelijke en bereikbare communicatie en de persoonlijke, vriendelijke service. De kwaliteit en prestaties van de producten worden over het algemeen gewaardeerd en de prijzen worden als redelijk of concurrerend beschouwd. Ook het installatieproces en het personeel worden als vakkundig en klantgericht ervaren, en het bedrijf denkt goed mee en lost problemen meestal snel op. Sommige klanten melden echter vertragingen of logistieke problemen bij de levering, en er worden af en toe defecten of kleine teleurstellingen in de producten genoemd.

ReviewsMaxi-Trade Luchtventilatie

Zeer goede service

Fijn, snel en persoonlijk advies. En het resultaat is perfect.
Alles goed. Snelle levering en vriendelijke geholpen bij levering. Goede lg airco.

Van harte aanbevolen

Ik maak al een tijdje gebruik van de diensten van Maxi-Trade en steeds tot volle tevredenheid. Goede adviezen, goede apparatuur en nette prijzen. Van harte aanbevolen dus!
Ventilator welke ik gekocht had was de schacht langer als verwacht. Ik had niet goed gekeken, dacht zaag hem af maar toen paste de fan niet in de buis. Mijn fout maar product kan ik elders nog gebruiken
ik geef nooit het maximum. er zijn altijd verbeterpunten.
Top, goed produkt, goeie prijs.
Snelle levering .

Artikel wat ik heb besteld werd snel geleverden de prijs was ook redelijk.
Stil en makkelijk te bedienen.
Snel handelen en goede levering

Goede kwaliteit

Klant vriendelijk en snel levering
De snelheid van handelen.
A S
Ad S.
Pakje nog altijd niet verstuurd. Vorige week besteld.

Maxi-Trade Luchtventilatie is een totaalleverancier van producten en systemen op het gebied van ventilatie, afzuiging & klimaat voor thuis, werk en commerciële ruimtes. U kunt bij Maxi-Trade terecht v...