Hout van Toen

367 reviews in totaal   93 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit, afwerking en het uiterlijk van de producten. Ook de service wordt gewaardeerd, waarbij vriendelijkheid, deskundig advies en een klantgerichte houding van de medewerkers vaak worden genoemd. De communicatie verloopt meestal prettig en duidelijk en de meeste klanten zijn tevreden over de naleving van afspraken en de levertijd. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheden in de communicatie. Ook zijn er klachten over het niet altijd nakomen van afspraken en vinden meerdere klanten dat de levertijd soms sneller zou mogen.

ReviewsHout van Toen

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw positieve recensie! We wensen u heel veel plezier met uw bestelling.

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw recensie! We wensen jullie veel plezier met de bestelling.
Kwalitatief, jong dynamisch personeel wat correct, fatsoenlijk werk heeft afgeleverd!!! Kortom CHAPEAU

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de uitgevoerde trap- en vloerrenovatie. ;) Veel plezier ermee en hopelijk tot ziens!

Antwoord van Hout van Toen

Fijn advies en prachtige meubels

Fijn advies. Ze denken mee en leveren niet zomaar wat de klant vraagt maar geven ook aan dat een andere keus wellicht beter is. En de meubels zijn prachtig!

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw mooie recensie! Wat fijn om te horen dat de meubels en onze service naar wens zijn. Daar doen we het voor. ;) Veel plezier met jullie nieuwe meubels.
Super bedrijf waar een mooie spullen er komen afspraken na

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw mooie recensie! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn. Geniet van jullie meubel en hopelijk tot ziens.
Van concept tot uitvoering van onze nieuwe trap met Hout van toen. Professioneel en betrouwbaar en komen Afspraken na, geweldig team!!

Antwoord van Hout van Toen

Goedemiddag, Bedankt, goed om te horen dat jullie blij zijn met de trap en het proces van deze! Het is ook een prachtige trap geworden in het juiste huis. ;) Heel veel plezier ermee en hopelijk tot ziens.

Hautenthiek

Balk, schuifdeur en planken erg mooi geworden. Montage met zorg tot in de puntjes gemonteerd. Erg tevreden over eindresultaat. Communicatie over planning ook prima. HAutenthiek

Antwoord van Hout van Toen

Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie! Goed om te horen dat u tevreden bent over onze montage, communicatie en het eindresultaat. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels en koven!

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw recensie! Veel plezier met de bestelling.
De prachtige tv meubel, vakwerk.

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw mooie recensie! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe tv-meubel. :)
Heel vriendelijk geholpen en goed advies gekregen

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw mooie recensie! Fijn om te horen. We kijken er naar uit om alles bij u te monteren. :)
Prachtige spullen geleverd en zeer goede service zowel bij bezorging als bij de showroom

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor de mooie recensie! Fijn om te horen dat de meubels en service naar wens was. Daar doen we het voor. ;) Veel plezier met de nieuwe meubels en tot ziens!
Prachtig stuk eiken hout! Netjes volgens afspraak geleverd door vriendelijke mensen.

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor de goede recensie! Fijn om te horen dat het blad naar wens is. We wensen u er veel plezier mee.
Netjes geproduceerd en conform de afspraak, terwijl er vanwege de vakantie beperkte bezetting was. Top en prima geholpen kwalitatief en voor een scherpe prijs

Antwoord van Hout van Toen

Goedemiddag, Bedankt voor uw fijne recensie. Wat goed om te horen dat u tevreden bent met het product en onze service. Dat is waar we het voor doen! :) Veel plezier met de plank.
Tv meubel mooier dan verwacht Prijs kwaliteit top Iets sneller leveren zou top zijn

Antwoord van Hout van Toen

Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie recensie! Wat goed om te horen dat het tv-meubel helemaal naar wens is. Heel veel plezier met het nieuwe meubel en hopelijk tot ziens!

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw positieve recensie! We wensen u heel veel plezier met de mooie tafel en traprenovatie. :)
Prachtige producten leveren ze! Ook worden de mailtjes snel en vriendelijk beantwoord. Wij zijn super tevreden.

Antwoord van Hout van Toen

Goedemorgen, Bedankt voor de mooie recensie! Wat is het mooi geworden. Heel veel plezier ermee.
Goed te woord gestaan. Duidelijke afspraken. Mooi tv meubel geleverd gekregen.

Antwoord van Hout van Toen

Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie recensie. Fijn dat jullie tevreden zijn met het echte maatwerk tv-meubel. ;) Heel veel plezier ermee en hopelijk tot ziens!
Prettige werknemers, alles volgens afspraak.. Werkten ook netjes..

Antwoord van Hout van Toen

Bedankt voor uw recensie! Fijn dat u tevreden bent met de geleverde producten en de montage ervan. Heel veel plezier met de vensterbanken, koven en roomdivider!
Top bedrijf komt de afspraken naar en super kwaliteit geleverd. En ook leuke nette monteurs.

Antwoord van Hout van Toen

Goedemiddag, Bedankt voor uw recensie en mooie opdracht. We wensen jullie veel plezier met de 'nieuwe' trap. ;)