massamarkt.nl

1.030 reviews in totaal   1.030 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, waarbij bestellingen vaak al de volgende dag aankomen. De scherpe en voordelige prijzen worden gewaardeerd. De service wordt doorgaans als zeer goed en klantvriendelijk ervaren, met name bij het oplossen van problemen of het beantwoorden van vragen. Ook duidelijke en snelle communicatie valt in de smaak. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden met de kwaliteit van de producten en de stevige verpakking voorkomt schade tijdens transport. Retourprocessen verlopen meestal snel en zonder gedoe. Er zijn echter enkele klachten over ontbrekende informatie of misgelopen afspraken in de communicatie. Ook worden soms defecte of afwijkende producten ontvangen.

Reviewsmassamarkt.nl

A N
Annelies N.
Jammer dat gsl het doosje het bij de deur.had neer gezet. Ik kon het niet vinden. Bleek een buurman het doosje mer had.genomen. Bracht het 1 dag later. Gsl stond te vroeg.voor de deur. 1202. Terwijl in de mail stond, 13.30 en 15.30. Vond het lief van de buurman, vreemd van gsl. Van gsl hoor je niets na je klacht.
Flowclear afdekzeil in goede orde ontvangen, iets later dan gedacht dat dan weer wel.
Alles is netjes afgeleverd en ook de producten waren netjes en goed ingepakt.

Antwoord van massamarkt.nl

Dank u wel voor uw positieve ervaring. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!
De schuif stok om ramen te wassen was de koppeling om de knik te veranderen gebroken gelijk 3x besteld goede kwaliteit.een aanrader .en de goed koopste.
Artikel goed ontvangen maar de verzendkosten voor een artikel door de brievenbus kan erg veel verzendkosten.
Prima service bij retourzending en snel teruggave van bedrag.

Antwoord van massamarkt.nl

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Goede en snelle service. Klantvriendelijk en snel in huis!

Antwoord van massamarkt.nl

Dank voor uw feedback! We zijn blij dat onze service naar wens is geweest.
Fijne en duidelijke webshop , ruime keuze in't assortiment. Goede prijzen en een snelle verzending.

Bijzettafeltje tuin

Houd ons goed op de hoogte van levering, zelfs voor 1 dag vertraging. Prijs/kwaliteit zeer goed.
Snelle levering, verpakking beschadigd. De verpakking van het servies was behoorlijk beschadigd. De pakketbezorger stelde voor om samen te kijken of de inhoud beschadigd was. Vond ik heel netjes van de bezorger. Alles was heel en onbeschadigd.
De prijs en de snelle verzending. Ga zo door.

Antwoord van massamarkt.nl

Dank voor uw mooie beoordeling! We stellen het enorm op prijs
Snelle levering, goed product, scherpe prijs
M J
Miranda J.
mooi product, goede prijs, snelle levering ik ben tevreden , groter dan verwacht. een aanrader.
Super ravie de mon achat 🙂 Je recommande massa Mart

Antwoord van massamarkt.nl

Bonjour, Merci pour vos aimables mots. À la prochaine ! Cordialement, L'équipe Massamarkt
Het is lastig om na de eerste bestelling al om feedback te vragen, want dan krijg je geen representatief beeld van kwaliteit en de service. Mijn lage beoordeling is dan ook uitsluitend vanwege het feit dat jullie niet aan mijn verzoek hebben voldaan om een BTW factuur te zenden, derhalve verzoek ik u beleefd om dit alsnog te doen, het is n.l. jammer als je deze zakelijke kosten niet administratief kunt verwerken.

Antwoord van massamarkt.nl

Goedemiddag, Een btw-factuur kunt te allen tijde aanvragen via klantenservice@massamarkt.nl Met vriendelijke groet, Team Massamarkt

Super prijs /kwaliteit verhouding

Goede prijs /kwaliteit verhouding en super vriendelijke en prettige communicatie, ook als er iets fout gaat dan heel snel bereikbaar en super professioneel en behulpzaam in het vinden van een adequate oplossing , bestel hier zeker weer!

Positieve ontdekking.

Uitgebreid gamma, voordelige prijzen, snelle levering en goede communicatie👍.
Alles netjes op tijd en zoals beschreven

Antwoord van massamarkt.nl

Dank voor uw mooie beoordeling! We stellen het enorm op prijs.
N V
natas v.
Snel bezorgd. Leuke prijzen
Snelle levering en goed verpakt.