Beoordelingen voor didi.nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 6.044 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft didi.nl al 6.044 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
12-11-2019
Het tijdstip van leveren van de pakjes door de post zou duidelijker kunnen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
11-11-2019
Snelle levering, perfecte pasvorm
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
11-11-2019
Gewoon goed Op alle fronten
Ik ben een tevreden klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
11-11-2019
de levering was heel snel binnen, binnen 24 uur. De producten vielen me echter nogal tegen, helaas stuur ik alles terug.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
11-11-2019
Snelle levering, mooie stoffen, goede pasform.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
11-11-2019
Niet lang gewacht en voldoet geheel aan mijn verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
11-11-2019
Netjes op tijd geleverd met vermelding waar het is bezorgd omdat ik njet thuis was..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
11-11-2019
Super,het beste winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Kleding snel geleverd. Voorafgegaan door adequate communicatie. Kleding in prima staat, goede kwaliteit. Ik ben 100 tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Snelle levering, product is zoals verwacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Alles werd op tijd bezorgt en was naar verwachting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Prima artikelen en prima levering, helaas te groot gaat retour om te ruilen
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Kwalitatief goede producten, keurig verpakt en volgens afspraak geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Snelle bezorging. En via DHL goed te volgen. kwaliteit kleding is goed tot uitstekend. en service in winkels is super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Perfecte rok Superstretch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
10-11-2019
Altijd blij met Didi kleding
Er is een periode geweest dat de levering door de bezorgservice niet lekker liep maar dat lijkt voorbij te zijn.
Blijf wel letten op de kwaliteit van de stoffen Vroeger deed ik met een shirt van Didi wel 10 jaar. Dat is helaas niet meer zo... Laat geld niet voorgaan op kwaliteit, dat is jammer van de goeie naam van Didi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
10-11-2019
Levering heeft 3 dagen geduurd. Zaterdag besteld en dinsdagavond ontvangen. Heb 3x andere tijd doorgekregen van dhl.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
10-11-2019
Geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
09-11-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
Snelle levering, goed assortiment, al mag de prijs van sommige kledingstukken wel wat minder
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
Hele leuke kleding. Ik ben fan
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
03-11-2019
09-11-2019
Ben heel tevreden over bovenstaande drie vermeldingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
Jurk binnen 1 dag geleverd. Handig in de winkel te passen. Vriendelijke service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
09-11-2019
Altijd leuke aanbiedingen. Mooie kleding. Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
06-11-2019
09-11-2019
Via de website een jurk gekocht, snelle levering, leuke prijs, dik tevreden...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
09-11-2019
goede kwaliteit, goed pasvorm
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-11-2019
Besteldatum
26-10-2019
09-11-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Hoewel het produkt altijd prima is, vibd ik de oasvirn soms niet mijn ding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Alles prima hoor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Ik heb mail ontvangen dat bestelling op woe j.l. om 12.10u zou zijn bezorgd op locatie Ehoven Woensel. Ik ben op vandaag 8/11 vanuit Tilburg daarheen gegaan om bestelling af te halen. Er was niets ontvangen. Gemeld bij Didi klantenservice en in afwachting van reactie.
1.00
Slecht

didi.nl antwoordt: 12-11-2019
Beste klant van DIDI, bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat het pakket niet geleverd is bij onze DIDI winkel. Uiteraard doet DHL nu een onderzoek waarom dit heeft kunnen gebeuren. Ik hoop dat we hier snel antwoord op hebben en een passende oplossing. Liefs, DIDI

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
prima geregeld
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Goed/snel ontvangen
Mooie kleding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
05-11-2019
08-11-2019
Goede kwaliteit en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
06-10-2019
08-11-2019
Pakketje nooit afgeleverd, slechte klantenservice, en wacht na 4 weken nog altijd op mijn geld. Klantenservice geeft niet thuis.
1.00
Slecht

didi.nl antwoordt: 11-11-2019
Beste klant van DIDI, bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je pakket niet is bezorgd bij onze DIDI winkel Utrecht HC. Ik zie dat je je geld gelukkig al terug hebt ontvangen. Onze excuses voor het ongemak, we pakken dit ook uiteraard op met onze klantenservice. Liefs, DIDI

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
08-11-2019
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
08-11-2019
Wat wordt gezegd, is waar gemaakt. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
08-11-2019
Snel, 1 dag, levering
Perfect verpakt
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
08-11-2019
Eenvoudig te bestellen
Vlot geleverd
Zonder te veel rompslomp retour sturen
5.00
Uitstekend

didi.nl klantbeoordeling

didi.nl

Voor dameskleding tot maat 48

Bij DIDI.nl shop je unieke, kleurrijke kleding van rijke materialen en bijzondere details. Bestellen en retourneren bij de webwinkel is gratis en er is de mogelijkheid om achteraf te betalen. De klantenservice is erg behulpzaam en als je lid bent van het spaarprogramma ontvang je bovendien speciale kortingen. Ook in één van de 84 winkels ben je altijd van harte welkom!

Contact
Celsiusstraat 2
1704RW Heerhugowaard
Nederland
webshop@didi.nl
didi.nl
Winkel-exploitant
Didi Fashion B.V.
Celsiusstraat 2
1704RW Heerhugowaard
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Paul de Vries
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met didi.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.