Klanten zijn zeer tevreden over de service, waarbij vriendelijkheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht worden benadrukt. De snelle, correcte en punctuele levering wordt regelmatig geprezen. Ook de kwaliteit van de stoelen en onderdelen wordt als hoog ervaren, zelfs bij tweedehands producten, die vaak als 'als nieuw' worden omschreven. Klanten waarderen de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, vooral bij gebruikte of gereviseerde stoelen. Duidelijke, snelle en klantvriendelijke communicatie draagt bij aan een positieve ervaring. Daarnaast wordt het brede en diverse assortiment gewaardeerd. Problemen of defecten worden snel en adequaat opgelost, wat leidt tot tevredenheid bij de klant.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsJetchair
een tweede leven.....
Na vele jaren van intensief (thuiskantoor)gebruik gingen beide armleggers van mijn Ahrend 2020 bureaustoel ongeveer gelijktijdig scheuren en afbrokkelen. De rest van de stoel is nog zo goed als nieuw, het is dus erg plezierig (en duurzaam!)wanneer de kapotte onderdelen eenvoudig te verwisselen zijn. Benodigde onderdelen zijn eenvoudig bij te bestellen en zelf te vervangen. Levering punctueel. De stoel is nu weer helemaal klaar voor een tweede leven.
Zeer tevreden met m'n tweedehands Kinnarps stoel!
Kinnarps bureaustoelen zijn enorm comfortabel, maar prijzig. Daarom besloten we een tweedehands stoel aan te kopen. We zijn aangenaam verrast door de goede prijs-kwaliteit verhouding! Enkel wat kleine gebruikssporen, maar voor de rest een stoel die zeer goed in orde is. De originele stof is ook zeer mooi en in goede staat. Ook de bestelling en levering verliepen heel vlot. Een aanrader.
Goede service en goede prijzen
In mijn oude woning had ik vloerbedekking en dus harde wielen onder de bureaustoelen. In mijn nieuwe woning ligt plak-pvc dus ik was op zoeken naar andere wielen. Ik heb contact gezocht en mijn vragen werden snel en correct beantwoord. Hierna heb ik de wielen besteld en snel ontvangen. Ik kon ze met behulp van het filmpje op de website zelf snel en goed vervangen. De prijs van de wielen was ook vele malen lager dan bij sommige andere aanbieders.
Bureaustoel zag er netjes uit ,en schoon .
Had hem met nieuwe stof besteld en zachte wielen .
tot mijn verbazing werd er zelfs een zet harde wielen mee geleverd.
Het enige min puntje wat er zaten de verkeerde af stel bouten in van de arm leuningen.
heb meteen gebeld binnen 5 werkdagen de juiste ontvangen TOP.
Mvrg; Marcel Kater.
De vriendelijkheid en het meedenken met de klant. Ik ben zeer tevreden.
Bovendien ben ik voorstander van het hergebruiken van goede spullen.
Top klantenservice!
Tijdens het plaatsen van de bestelling had ik een vraag toegevoegd met het verzoek contact op te nemen. Ik ben binnen 5 minuten gebeld en werd goed geholpen en geadviseerd. Ook het verzoek tot een kleine aanpassing aan de stoel werd snel opgepakt. 2 dagen later werden mijn 2 bureaustoelen afgeleverd. Top klantenservice!
Nieuwe onderdelen voor klassieke meubels
De arm pads voor mijn Kinnarps bureaustoel zijn weliswaar niet goedkoop, maar het is wel fijn dat er een bedrijf is die ervoor zorgt dat ze nog te krijgen zijn. Ga zo door.
Veel keuze en goede informatie. Het zijn gebruikte stoelen en dat zie je ook wel terug, maar daar staat ook een flinke besparing t.o.v. een nieuwe bureaustoel tegenover.
Perfect geholpen en ook toen ik een dag later nog graag wat anders wilde, werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan.
Fijn bedrijf dus.
Groot aanbod. Goed geholpen naar de perfecte bureaustoel. Zeer tevreden met de aankoop.
Helemaal goed. Goed ontvangen in de winkel en voor de rest gewoon een prima ervaring.
Snel en zeer goede kwaliteit. Daarnaast werd mijn eigen bureaustoel direct voorzien van een nieuwe zitting! ga zo door!!
Gezocht en gevonden.
Ik was op zoek naar een kwaliteit bureaustoel maar wilde niet de hoofdprijs betalen. Ik heb een prachtige stoel gevonden die nog jaren mee kan en voorzien van nieuwe bekleding er als nieuw uitziet voor een fractie van de nieuwprijs.
klantvriendelijke aanpak van de medewerker.
Goede communicatie, snelle levering!
jullie zijn perfect :)
Alles de snelle service en betrouwbaarheid.
Namen de tijd om en een goed passende stoel voor thuiswerkplek gevonden
Namen de tijd om verschillende stoelen te laten zien en dachten goed mee met ons en ons budget.
Bureaustoel zit prima. Als je het niet weet kun je niet zien dat het een tweedehandse stoel is. Heel fijn geholpen in de zaak. Veel moeite genomen door de medewerkers om een stoel te vinden die qua zit en kleur bij ons past.
top club