atmowood.nl

183 reviews in totaal   183 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van de producten, waarbij de materiaalkeuze en duurzaamheid vaak worden gewaardeerd. De snelheid en betrouwbaarheid van de levering wordt meestal als goed ervaren. Ook de verpakking krijgt veel complimenten vanwege de zorgvuldige bescherming van de producten. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak als gunstig benoemd. De communicatie wordt als duidelijk en snel omschreven en sommige klanten zijn erg tevreden over de behulpzame en persoonlijke klantenservice. Bij het monteren van producten vinden meerdere klanten het proces eenvoudig. Toch zijn er ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten zijn teleurgesteld over de afwerking of duurzaamheid van bepaalde producten. Leveringen verlopen niet altijd vlekkeloos, met af en toe vertragingen of problemen bij de vervoerder. Er zijn opmerkingen over beschadigde verpakkingen of ontbrekende informatie. Niet alle klanten ervaren de communicatie als duidelijk en soms wordt de bereikbaarheid als gebrekkig gezien. De klantenservice laat volgens sommige klanten te wensen over, met name op het gebied van contactmogelijkheden. Tot slot missen sommige gebruikers duidelijke instructies bij het in elkaar zetten van producten.

Reviewsatmowood.nl

Matige kwaliteit, wel snel geleverd.

De kwaliteit van het geleverde frame voor de hangmat is matig. Het is vurenhout wat kwalitatief niet geweldig is. Daarnaast is de verbinding tussen de metalen houder en de houten delen wiebelig. Ik zal zelf verstevigingsbouten moeten aanbrengen. Je hebt nu het idee dat de constructie elk moment in elkaar kan zakken terwijl ik maar 70 kg weeg en het frame volgens de verkoper 150 kg aan moet kunnen.

Denken met je mee

Snelle reactie, medenken in oplossingen. Ik kon niet digitaal betalen. Ze hebben een bankoverschrijving geregeld. Hun letters kunnen niet in het europese banksysteem ingevoerd worden. Hun accoutent net zolang gezocht tot de betaling gevonden was.

Juiste artikel juis geleverd

Juiste artikel geleverd. DHL deed er langer over om te bezorgen, maar hier kon het bedrijf niets aan doen. In de track en trace kon ik zien dat het bedrijf netjes op tijd aangeleverd had. Goed stevige lattenbodem voor een goede prijs.
Redelijk snelle verzending, maar afwerking van de producten was matig. Erg simpel, paar latjes en schroeven. Volgens mij niet eens gelakt. En sommige latjes die even lang zouden moeten zijn, waren dat niet precies, wat het lastiger maakte het product in elkaar te zetten. Verder oké.

Goed en minder goed

Het gekochte krukje voldoet aan de verwachtingen. De acacia houten snijplanken zijn niet meer dan houten bordjes. De verzending was binnen 1 week. Ik had niet gekocht bij dit bedrijf als ik van te voren geweten had dat de producten verzonden werden vanuit Tsjechië.

Top kratje

Goede site, snelle verzending en tevreden met de kwaliteit van mijn gebrande krat! Ik gebruik deze om mijn UST projector af te dekken, er is zelfs een uitsparing aan de achterkant voor de kabels:)

Mooie rieten mand!

Prachtig product ontvangen. Ben er heel blij mee. Communicatie ruim voldoende. Snelle verzending. Tevreden klant.

Wel bestelbevestiging geen product

Door een misser in de betaalomgeving onduidelijkheid. Wel bestelbevestiging maar verder geen communicatie. Uiteindelijk zelf contact gezocht. Bestelling bleek geannuleerd zonder bericht verzocht opnieuw te bestellen. Bestelde produkt blijkt echter niet leverbaar, slordig Elders aangeschaft
Super geregeld, zeer nette verpakking en snelle levering. Een heel fijn bedrijf leverde een mooi product.
Mooie houten wandelstok en binnen redelijke termijn ontvangen. DHL daarentegen is een slecht bedrijf.
Prima product. Klantenservice reageert vlot en duidelijk in het geval van een melding van een kleine tekortkoming.

Mooie kwaliteit houten cirkels

Mooie houten cirkels besteld. Ze zijn precies zoals ik hoopte! Mooie kwaliteit! De levering duurde wel iets langer maar ze zijn goed verpakt afgeleverd.
Mooi product, precies zoals getoond op de site. Snel geleverd, goed verpakt. Helemaal prima
Mooie kwaliteit en snel geleverd. Let wel je moet zelf het in elkaar zetten met schroefmachine.

Geen geklaag

Het zat zo goed ingepakt! Complimenten daarvoor! Snel geleverd, eigenlijk geen klachten.
Goede kwaliteit van het product. Ontvangst na enkele dagen. Verzending vanuit Tsjechië.

Mooi product

Het product was precies als beschreven en zag er erg mooi uit!
Fijne ondernemer. Snelle verzending en goede kwaliteit van producten
Persoonlijke assistentie per e-mail bij bezorgprobleem

Matige kwaliteit - kromming in hout

Matige kwaliteit. Ik heb 8 berken multiplex platen van 40x30cm besteld, die grotendeels krom zijn. Door die golf in het hout erg moeilijk te laseren en kromme elementen als eindresultaat.