Dealdag NL

9 reviews in totaal   9 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsDealdag NL

vlotte levering

Ik had een joystick voor de Nintendo Switch besteld. Deze kwam uit Frankrijk en is binnen 3 dagen geleverd. Ik kreeg een track en trace code en kon mijn pakketje volgen. Op basis van deze ervaring zou ik er best nog wel eens bestellen.

Antwoord van Dealdag NL

Hartelijk dank voor je aankoop en we kijken ernaar uit om je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Het Dealdag Team
Scherpgeprijsde iPad, met als extra laders en kabel. Na de bestelling goed op de hoogte gehouden. Enige mindere ervaring gold bezorgdienst DPD die het pakketje in de ochtend gewoon voor de deur had gelegd, waar ik het gelukkig later in de middag aantrof.

Antwoord van Dealdag NL

Betere communicatie m.b.t. levertijd. Nu 2x bij jullie besteld maar als je doorklikt op levering krijg je een Chinese website.
Originele artikelen tegen een mooie prijs, snel ontvangen.

Antwoord van Dealdag NL

Een goede en duidelijke website! Eerlijke concurrerende prijzen en een vlotte verzending!

Antwoord van Dealdag NL

Snel geleverd en de prijs

Oplichters

Ontvang een product van meer dan €300 waar de verzegeling van verbroken is (Galaxy ultra watch) na een mail gestuurd te hebben nu meer dan een week geleden, geen reactie! Dus zeer slecht en zou er niets kopen daar ze niet betrouwbaar zijn.