vanbeekdesign.nl

294 reviews in totaal

294 reviews since 27 okt 2020

Gecertificeerd sinds: 21 apr 2021
vanbeekdesign.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame service, evenals de snelheid en betrouwbaarheid van levering wanneer alles goed verloopt. Ook wordt de zorgvuldige bescherming van producten in de verpakking regelmatig positief genoemd. Aan de andere kant zijn er klachten over gebrekkige of ontbrekende communicatie rondom bestellingen of bij problemen. Sommige klanten ervaren frustratie door fouten of omslachtige procedures bij retourneren, en er zijn opmerkingen over te grote dozen als verpakking. Daarnaast wordt het gebrek aan opvolging na contact met de klantenservice als verbeterpunt genoemd.

Reviewsvanbeekdesign.nl

Gescheurde verpakking

Ik had papier besteld. Ondanks de zorgvuldige 'buitenverpakking' door van Beek in een stevige doos, opgevuld met papier een soort pakpapier tegen het verschuiven in de doos, was de originele verpakking van beide pakken gescheurd. Het papier zelf (A3 100gr Xerox colotech) waa gelukkig onbeschadigd. Ik wijdt de schade toch aan de handling door Post.nl en denk dat van Beek er alles aan gedaan heeft om mijn bestelling ongeschonden bij mij te krijgen.

De beschrijving en (detail)foto's te beperkt

De beschrijving en de (detail)foto's van het stalenboek hadden wat mij betreft veel beter gekund. https://www.vanbeekdesign.nl/p/pantone-essentials-guide-set-gpg301b/147193/ Het is dat ik elders betere foto's had gezien en meer informatie, maar dat jullie site qua leveringssnelheid en prijs voor mij beter uitkwam dan anderen - dat ik voor jullie heb gekozen. Maar drie kleine plaatjes voor een product van ca 750 euro...
Goede service. Het enige puntje is dat ik na mijn aanvraag via de mail geen respons heb gehad waardoor ik niet wist dat de betaling op rekening inmiddels was toegevoegd.
Bestelling was exact 1 week onderweg. De zending was op de PostNL-tracker niet te lokaliseren, noch in de tijd, noch wat plaats betreft. Uiteindelijk werd het pakket geleverd door een grote vervoersfirma. Voor het overige was het bestelde intact.

Prima

Het item was ter grootte van een liniaal . De doos waarin het zat daar kon een honkbalknuppel in. Een bubbeltjes envelop was beter geweest en goedkoper. De verzendkosten waren vee te duur. €8. Maar dat wist ik. Helaas een moelijk te verkrijgen product. Verder prima.
Snelle levering en persoonlijke goede service.

Uitstekende levering

Pantone CMYK Color Bridge besteld. Werd netjes binnen de gepresenteerde levertijd geleverd.

Artikelen nog niet geleverd en dan wel vragen om een beoordeling!

Eerst leveren graag! Ik heb na 1,5 week nog steeds m'n bestelde spullen niet. En dan wel vragen om een beoordeling?!?!

Zeer tevreden!

Bestellen ging makkelijk en de bezorging was snel! Zeer tevreden over het product. Goed verpakt.
Verzending was goed, maar in plaats van een balsa planje van 1,5cm dik, kreeg ik een ronde balsa steel. Heb verder geen gewag van gemaakt, omdat retourneren voor de goede bestelling tijd kost.
Levering komt niet binnen, gebeld en wordt gezegd dat het morgen komt, maar helaas zijn we nu weer een week verder en heb ik nog niks ontvangen. Vandaag weer gebeld en tot verbazing van medewerker is het nog niet eens verstuurd. Er is toegezegd dat het wordt uitgezocht en zsm verstuurd. We wachten nog even af....
Bestelling geplaatst en bestelling is geannuleerd zonder communicatie

Perfecte service

Na een beschadigde bestelling te hebben ontvangen werd na een kort mailtje direct zonder verdere problemen een nieuw pakket toegestuurd. Chapeau!
heel snel geleverd!