DaglichtDirect.nl

553 reviews in totaal   76 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer positief over de snelheid en stiptheid van de levering, de prettige en behulpzame service, en de duidelijke en snelle communicatie. Het deskundige, eerlijke en meedenkende advies bij de aankoop wordt gewaardeerd, net als de goede kwaliteit van de producten en het soepele bestelproces. Ook wordt de eenvoudige montage vaak genoemd als pluspunt. Er zijn echter enkele opmerkingen over problemen met het bezorgingstijdvak of onverwachte levering, incidentele klachten over het ontbreken van informatie in de communicatie, en enkele kleine opmerkingen over onderdelen van de producten.

ReviewsDaglichtDirect.nl

Prima prijs, goede kwaliteit. Snel Verzonden, simpel te monteren.
Snel en goed advies
Top service en snelle levering
Top top top
Keurig op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur:)

daglicht direct denkt met je mee

Na telefonisch contact waren al mijn vragen beantwoord en werd mijn koepel super snel geleverd. Heel fijn dat dat mogelijk was en dat er met me mee gedacht werd.

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Hallo Gijs, Dank voor de super review. We doen er altijd alles aan om mee te denken en snel te leveren. In dit geval lukte dat perfect!

Bij DaglichtDirect is geleverd wat is gevraagd.

Vaak gezocht naar een goede leverancier voor dakkoepels. Gekozen voor Daglicht Direct omdat de beschrijving meteen duidelijkheid bood over wat er zou worden geleverd. De levering ging ook voorspoedig. En het plaatsen ging ook goed. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Beste Henk, Wat een top review. Gelukkig is alles wat wij hopen te realiseren bij u gelukt. Een snelle levering met een product dat voldoet aan de juiste prijs / kwaliteitseisen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
De afspraak van bezorging

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Goedemorgen Bob, Dank voor uw beoordeling. Wij proberen onze aanleveringen altijd zo goed als mogelijk te doen. In dit geval was het op een camping, wat altijd iets extra's vraagt in verband met communicatie van aankomsttijd. Uiteindelijk is alles netjes binnen het aangegeven tijdvak bij u geleverd. Veel plezier van uw materialen. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
Duidelijke communicatie goed product!
Fijn contact omtrent maatvoering, heel attent vooral de financiële afwikkeling
Geen mail gehad met tijdvak bezorging. En vandaag niks bezorgd..

Antwoord van DaglichtDirect.nl

Beste heer, Helaas gebeurt het in uitzonderlijke gevallen dat de route om welke reden dan ook vol raakt en de transporteur genoodzaakt is het door te zetten naar een volgende dag. Dit is helaas het geval geweest in deze situatie. Onze excuses voor dit ongemak. Wij proberen altijd iedereen op de juiste manier en tijdig op de hoogte te stellen van onze komst. Binnen transport is dat helaas misgelopen. De goederen zijn vanochtend alsnog bij u afgeleverd. Met vriendelijke groet, Kenny Anderson
b
snelle levering door keurige en aardige chauffeur
netjes volgens afspraak geleverd, kwaliteit ok, alles zat erbij
vlotte reactietermijn; ophaalmogelijkheid in Amsterdam
Goed advies. Goed bereikbaar voor vragen en advies.