mijnracket.nl

775 reviews in totaal   108 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. Het deskundige en persoonlijke advies wordt bijzonder gewaardeerd en helpt bij het maken van de juiste keuze. De service wordt als persoonlijk, betrokken en oplossingsgericht ervaren, vergelijkbaar met een goede fysieke winkel. Daarnaast prijzen klanten de scherpe prijzen, vaak in combinatie met aantrekkelijke kortingen of promoties. De communicatie is helder, vriendelijk en proactief, vooral als er aanpassingen aan bestellingen nodig zijn. Klanten waarderen het persoonlijke contact, zoals bedankbriefjes, extra's en direct contact bij vragen of problemen. Tot slot wordt de mogelijkheid om rackets vooraf te testen als zeer waardevol gezien bij het maken van een aankoopbeslissing.

Reviewsmijnracket.nl

Goede en snelle service
Snelle levering en goede prijs + persoonlijke bericht op de factuur.
Thank you very much. Very quick transport and everything is excellent. Again thank you very much.
All was good
Mike geeft ontzettend goed persoonlijk advies. Goede en snelle communicatie. Superblij met mijn tennisracket!
Goede en snelle levering, prima bespannen en geleverd met persoonlijke boodschap!
Snelle en correcte levering👍
Topservice,goed advies gekregen met de bespanning van het racket

Goede service en betrouwbaar! TOP!!

Netjes en snel geregeld! Ook een persoonlijk berichtje meegekregen. Goede service en belangrijk: betrouwbaar! Zeer tevreden 👌

levering, prijzen en afhandeling aanrader

snelle levering. top prijzen. goede kortingen met gewenste bespanning, stevige verpakking en vriendelijk schrijven als bedankje voor mijn bestelling.
Snelle en correcte levering.

Eerste bestelling, maar tevreden

Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf, ik had er nog niet eerder van gehoord, dus altijd best spannend. Maar mijn tennisbaan is netjes en optijd bezorgd. Ik raad mijnracket.nl aan.
Levering uit t boekje. 👌 Netjes verpakt, goede bespanning erop 💪🏻 Toplevering 😁
telefonische service, goed op de hoogte gehouden

snelle gratis levering en aantrekkelijke korting

snelle gratis levering. aantrekkelijke kortingen, stevige verpakking en vriendelijk schrijven als bedankje voor mijn bestelling.