Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

118 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.942 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
ongeldig


Gadero.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij Gadero.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij het aankoopproces verliep alles vlekkeloos. De website is duidelijk en bij afspraak in showroom in Breukelen kregen we de begeleiding en uitleg waar we naar op zoek waren. Erg enthousiast tot dusverre. Na het doen van de bestelling met de klantenservice een leveringsdatum afgesproken. Door transport bedrijf goed op de hoogte gehouden wanneer levering zou komen en die was ook mooi op tijd. Houtwerk was afgezet op de door ons aangewezen locatie. Allemaal erg prettig. De restproducten (schroeven etc) werden niet meegeleverd met die zending maar zouden via postNL op dezelfde dag gepland worden. Daar echter nog niets over gehoord. Na contact met Gedaro bleken enkele producten in nabestellingen te zijn. Hier komen dan ook de verbeteringspunten aan het licht. Ik had het op prijs gesteld als hierover gecommuniceerd zou worden. Gedaro gaf aan contact op te nemen met de leverancier en aan mij te laten weten wanneer ik die producten alsnog kon verwachten (alles was volgens website op voorraad op moment van bestellen). Na 2 dagen niets van ze gehoord te hebben zelf weer erachteraan moeten bellen. De persoon aan de lijn kon toen in enkele ogenblikken achterhalen dat de nalevering nog zeker 2 maanden op zich zou laten wachten. Uiteindelijk besloten die bestelde producten te annuleren en elders te kopen, want ik wilde uiteraard niet 2 maanden wachten voordat ik kon beginnen met leggen. Conclusie verbeterpunten: communicatie na bestelling kan zeker beter Tot slot wil ik nog graag delen dat van de 45 planken die we besteld hadden, 3 planken beschadigd waren, overduidelijk door een heftruck vork. Na contact boden ze de keuze aan de planken te laten retourneren en nieuwe te leveren of 50% korting op de beschadigde planken te geven. Deze meedenkende oplossingen kon ik erg waarderen. Ik kan aanraden bij Gedaro je order te plaatsen, maar leun niet zorgeloos achterover na je bestelling hopende dat het allemaal goed komt. Tip aan Gedaro: verbeter de pro-actieve communicatie in geval van nabestellingen

de meest kritische beoordeling

23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
IT
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verkoopmedewerker was vriendelijk en had maar een half woord nodig, levering was snel en volgens afspraak door een aardige vakbekwame chauffeur
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Ina, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over onze hulp en over de manier van leveren. We hopen u terug te zien bij Gadero!
HJ
Hans J.
Amstelveen
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kromme en kapotte lat geleverd

Jullie hebben een kromme en kapotte lat geleverd. Dat kan en mag niet vind ik. Na reclamatie is het keurig opgelost, maar geen excuses.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun 2023
Beste meneer Janssen, bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u een kromme afdeklat heeft ontvangen. Goed om te lezen dat deze klacht netjes is opgelost echter zonder excuses. Dat vinden wij minder netjes en zullen hier intern nogmaals de nadruk op leggen. Via deze weg bied ik namens Gadero onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enkele palen en vlonderplanken zijn krom, mogelijk is dit door het inpakken ten behoeve van het vervoer veroorzaakt? Wel vervelend!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste meneer Willemse, bedankt voor uw review en beoordeling. Helaas zie ik geen melding van u over de kromme palen en planken. Ik begrijp dat het vervelend en lastig is deze te verwerken. Ook is het natuurlijk niet de bedoeling. Mocht u toch nog graag een melding hiervan willen doen kunt u mailen naar service@gadero.nl. Uiteraard hopen we u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en accurate levering. Kwaliteit van het hout controleren voor verzending. (m..n. als het om potdeksel planken gaat.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Pascal, bedankt voor uw feedback en goede beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering. Uw feedback over de nacontrole heb ik neergelegd bij de daarvoor verantwoordelijke collega. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
AM
Ad M.
Sint Maarten Niederlande
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan verwachting. zeer goede communicatie met Gadero, met name over de levering goede afspraken kunnen maken.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Best Ad, bedankt voor uw review en beoordeling. Goed om te lezen dat uw ervaring met Gadero zo positief is. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn.
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede bestel ervaring, producten van prima kwaliteit (behalve de schroeven, maar dat heeft Gadero ook uitstekend opgelost).
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Jurgen, bedankt voor uw beoordeling van 5 sterren. Uw schutting ziet er prachtig uit! We hebben telefonisch nog even contact gehad over wat tips voor een langer behoud van het hout. Mocht u hier later nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk hopen we u voor een andere klus ook weer te kunnen helpen bij Gadero.
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede website, snelle levering en goed materiaal. Als er vragen zijn wordt je uitstekend en snel geholpen. Aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
2 jun 2023
Beste meneer Simons, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. Goed om te zien dat u zo tevreden bent! We hopen u terug te zien bij Gadero.
HB
H B.
Slochteren
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele bestelling goed verlopen. Zelf opgehaald bij een afhaalpunt waar ik ook alle hulp kreeg bij het opladen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jul 2023
Beste Harry, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het bestellen bij Gadero. We zien u graag in de toekomst terug!
1 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatief valt het hout tegen, veel sporen van straks.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste meneer Huijsmans, bedankt voor uw review en beoordeling. Wat vervelend dat het door ons geleverde hout niet voldoet aan uw verwachting. Ik zie geen melding van u waar u dit bij ons aangeeft. Mocht u toch graag willen dat wij met u mee kijken kunt u een mail sturen met foto's erbij. We hopen u terug te zien bij Gadero.
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede overzichtelijke site en alles snel en of op afspraak word het geleverd,ook niet te duur!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Rene, bedankt voor je positieve feedback en beoordeling van 5 sterren! We wensen u veel plezier met de door u bestelde materialen en hopen dat u lang mag genieten van het eindresultaat. We zien u graag terug bij Gadero.
KA
Karin A.
Prinsenbeek
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Schelpen netjes en snel geleverd. Als ik nog meer in de tuin ga doen kijk ik eerst bij jullie
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve beoordeling en uw feedback. Als we u in de toekomst van dienst kunnen zijn, vernemen we het graag.
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schroefgaten en sleuven waren niet precies. Doet ikea beter. Waardeloze kwaliteit schroefjes.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Heeft u al contact gehad met onze service-afdeling? Via service@gadero.nl kunt u producten van slechte kwaliteit reclameren. We kijken dan samen met u naar een passende oplossing.
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De fouten die Gadero bij mijn bestelling gemaakt heeft , hebben snel opgelost en bezorgd 👍👏
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun 2023
Beste meneer Gillard, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. Ook fijn om te lezen dat u, na een fout van ons, goed geholpen bent door onze serviceafdeling. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stipte levertijd zoals afgesproken Vriendelijke chaffeur. Snelle reactie en levertijd.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Menno, bedankt voor uw positieve review en goede beoordeling. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over Gadero. We helpen u graag nog eens.
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie kwaliteit en komen afspraak na.

Mooie kwaliteit en ondanks zieken bij transporteur toch alles op tijd ontvangen, top!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve feedback. We doen altijd ons uiterste best om de beloofde levertijden na te komen. Enorm fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.
JW
Jan W.
Beneden-Leeuwen
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettige en vriendelijke medewerkers die juiste informatie geven op gestelde vragen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemorgen meneer Wijnands, Enorm bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Wat fijn dat we u goed hebben kunnen voorzien van de nodige informatie.
DD
Danny D.
Beverwijk
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima duidelijke website, produkten goed beschreven. Goede info omtrent levering
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Danny, bedankt voor je positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. Goed om te zien dat je zo tevreden bent. We zien je graag terug bij Gadero.
PV
Patrick V.
SCHEEMDA
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Netjes en op tijd geleverd

Bestelling werd netjes en op tijd geleverd. Op de aangegeven plek op de oprit.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Patrick, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 4 sterren. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw order. We hopen u in de toekomst terug te zien bij Gadero.
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als de levering niet doorgaat. Graag eerder het laten weten aan de klant.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Nogmaals onze excuses dat we u niet eerder hebben geïnformeerd over de wijziging van de leveringsdag. We doen ons best om deze service in de toekomst te verbeteren.
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, groot aanbod, mooie kwaliteit hout en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Conny, bedankt voor je positieve review en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent over Gadero. We zien u graag terug als klant!