Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

118 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.942 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
ongeldig


Gadero.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij Gadero.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij het aankoopproces verliep alles vlekkeloos. De website is duidelijk en bij afspraak in showroom in Breukelen kregen we de begeleiding en uitleg waar we naar op zoek waren. Erg enthousiast tot dusverre. Na het doen van de bestelling met de klantenservice een leveringsdatum afgesproken. Door transport bedrijf goed op de hoogte gehouden wanneer levering zou komen en die was ook mooi op tijd. Houtwerk was afgezet op de door ons aangewezen locatie. Allemaal erg prettig. De restproducten (schroeven etc) werden niet meegeleverd met die zending maar zouden via postNL op dezelfde dag gepland worden. Daar echter nog niets over gehoord. Na contact met Gedaro bleken enkele producten in nabestellingen te zijn. Hier komen dan ook de verbeteringspunten aan het licht. Ik had het op prijs gesteld als hierover gecommuniceerd zou worden. Gedaro gaf aan contact op te nemen met de leverancier en aan mij te laten weten wanneer ik die producten alsnog kon verwachten (alles was volgens website op voorraad op moment van bestellen). Na 2 dagen niets van ze gehoord te hebben zelf weer erachteraan moeten bellen. De persoon aan de lijn kon toen in enkele ogenblikken achterhalen dat de nalevering nog zeker 2 maanden op zich zou laten wachten. Uiteindelijk besloten die bestelde producten te annuleren en elders te kopen, want ik wilde uiteraard niet 2 maanden wachten voordat ik kon beginnen met leggen. Conclusie verbeterpunten: communicatie na bestelling kan zeker beter Tot slot wil ik nog graag delen dat van de 45 planken die we besteld hadden, 3 planken beschadigd waren, overduidelijk door een heftruck vork. Na contact boden ze de keuze aan de planken te laten retourneren en nieuwe te leveren of 50% korting op de beschadigde planken te geven. Deze meedenkende oplossingen kon ik erg waarderen. Ik kan aanraden bij Gedaro je order te plaatsen, maar leun niet zorgeloos achterover na je bestelling hopende dat het allemaal goed komt. Tip aan Gedaro: verbeter de pro-actieve communicatie in geval van nabestellingen

de meest kritische beoordeling

23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en vakkundig te woord gestaan bij telefonisch contact.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag meneer Van Duijn, Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw feedback. Dit motiveert ons enorm om te blijven ontwikkelen.
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit voor scherpe prijs, ideaal door afhaalpunt in Belgie
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Marc, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren. Fijn dat u zo tevreden bent! We zijn ook blij om te lezen dat het afhaalpunt voor u zo goed werkt. We hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen bij Gadero.
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede afspraken kunnen maken met transporteur.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste meneer Nuissl, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn!
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader +++++

Fantastische service via chat online, snelle levering, TOP!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Danny, bedankt voor uw review en beoordeling. Goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent en tevreden bent over de levering. We hopen u terug te zien bij Gadero!
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
levertijd is veel langer dan van te voren overlegd
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Het spijt ons dat we niet hebben kunnen voldoen aan de verwachte levertijd. We zullen ons uiterste best doen om dit in de toekomst te verbeteren.
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima service snelle levering, duidelijke website.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed bereikbare klantenservice. Oplossingsgericht
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Siebrand, bedankt voor je positieve feedback en goede beoordeling. Goed om te zien dat u goed geholpen bent door Gadero. We hopen u in de toekomst nog eens van de dienst te kunnen zijn.
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij de aflevering ECHT ALLES tegelijk afleveren.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Cor, bedankt voor uw feedback en goede beoordeling. Ik zie dat u hout en ijzerwaren heeft gekocht. Ijzerwaren sturen wij met de post aangezien dit nog wel eens zoek raakt tijdens het groot transport. Om er zeker van te zijn dat u alle bestelde materialen ontvangt ontvangt op 2 momenten uw order. Ik begrijp dat dit verwarrend kan zijn. We hopen dat u inmiddels een mooie vlonder heeft kunnen bouwen en u hier lang van mag genieten. We helpen u graag nog eens bij Gadero.
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en vriendelijke bezorger. Toppi
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Peter, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling. We hopen u terug te zien bij Gadero.
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde artikel was precies wat ik zocht
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Fred, bedankt voor je feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u bij ons gevonden heeft wat u zocht. We hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
GE
Grietus e.
hoogezand
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en deskundig goed geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en uw positieve feedback.
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit goed, prijs goed, levering netjes
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Deki en Marko, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. We zijn blij om te zien dat jullie zo tevreden zijn! We hopen jullie in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn bij Gadero.
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima raam geleverd, geplaatst in één uur!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Riet, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. Fijn dat het raam al zo snel geplaatst is! We hopen u terug te zien bij Gadero.
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd bezorgd en alles volgens afspraak
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun 2023
Beste mevrouw Van der Kroft, bedankt voor uw review en beoordeling van 5 sterren. Goed om te zien dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Gadero.
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbaar, snel en met kennis van zaken.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste meneer Cardinaal, bedankt voor uw positieve review en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent over Gadero en zien u graag terug!
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Vriendelijke medewerkers, goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag meneer Mooibroek, Bedankt voor uw fantastische beoordeling en feedback. Dit motiveert ons enorm om te blijven ontwikkelen.
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, mooie kwaliteit hout !!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag Christa, Dat ziet er super uit op de foto! Bedankt voor de positieve beoordeling en feedback.
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun 2023
Beste meneer Ypinga, bedankt voor uw positieve feedback en goede beoordeling. We zien u graag terug bij Gadero!
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Momsters

Snel monsters gekregen. Goed verpakt.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemorgen, Enorm bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling.
GH
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komen afspraken na, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.