Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

118 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.942 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
ongeldig


Gadero.nl is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij Gadero.nl vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij het aankoopproces verliep alles vlekkeloos. De website is duidelijk en bij afspraak in showroom in Breukelen kregen we de begeleiding en uitleg waar we naar op zoek waren. Erg enthousiast tot dusverre. Na het doen van de bestelling met de klantenservice een leveringsdatum afgesproken. Door transport bedrijf goed op de hoogte gehouden wanneer levering zou komen en die was ook mooi op tijd. Houtwerk was afgezet op de door ons aangewezen locatie. Allemaal erg prettig. De restproducten (schroeven etc) werden niet meegeleverd met die zending maar zouden via postNL op dezelfde dag gepland worden. Daar echter nog niets over gehoord. Na contact met Gedaro bleken enkele producten in nabestellingen te zijn. Hier komen dan ook de verbeteringspunten aan het licht. Ik had het op prijs gesteld als hierover gecommuniceerd zou worden. Gedaro gaf aan contact op te nemen met de leverancier en aan mij te laten weten wanneer ik die producten alsnog kon verwachten (alles was volgens website op voorraad op moment van bestellen). Na 2 dagen niets van ze gehoord te hebben zelf weer erachteraan moeten bellen. De persoon aan de lijn kon toen in enkele ogenblikken achterhalen dat de nalevering nog zeker 2 maanden op zich zou laten wachten. Uiteindelijk besloten die bestelde producten te annuleren en elders te kopen, want ik wilde uiteraard niet 2 maanden wachten voordat ik kon beginnen met leggen. Conclusie verbeterpunten: communicatie na bestelling kan zeker beter Tot slot wil ik nog graag delen dat van de 45 planken die we besteld hadden, 3 planken beschadigd waren, overduidelijk door een heftruck vork. Na contact boden ze de keuze aan de planken te laten retourneren en nieuwe te leveren of 50% korting op de beschadigde planken te geven. Deze meedenkende oplossingen kon ik erg waarderen. Ik kan aanraden bij Gedaro je order te plaatsen, maar leun niet zorgeloos achterover na je bestelling hopende dat het allemaal goed komt. Tip aan Gedaro: verbeter de pro-actieve communicatie in geval van nabestellingen

de meest kritische beoordeling

23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Goede, duidelijke en vlotte service
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Cora, bedankt voor je goede review en beoordeling van 5 sterren. Hopelijk heeft al goed kunnen genieten van uw tuinbank! We zien u graag terug bij Gadero.
AJ
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niks prima alles zoals afgesproken
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Anna, bedankt voor uw review en goede beoordeling. Goed om te zien dat u zo tevreden bent. We helpen u graag nog eens bij Gadero!
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed, snel en vriendelijk bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste meneer Spanjaardt, bedankt voor uw feedback en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent. Gadero hoopt u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn.
5 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten, netjes verpakt,
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Floor, bedankt voor je positieve feedback en goede beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de geleverde materialen en hopen dat u al heeft kunnen genieten van uw vlonder! We zien u graag terug bij Gadero.
CD
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
9 jun 2023
Beste meneer de Kok, bedankt voor uw goede review en beoordeling van 5 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen u terug te zien bij Gadero.
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima ontvangen en geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Gerard, bedankt voor uw review en beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de geleverde producten en dat u goed bent geholpen. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn.
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles redelijk snel geregeld
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
6 jun 2023
Beste W. Been, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent. We zien u graag terug bij Gadero.
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze zeggen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
14 jul 2023
Beste Gemma, bedankt voor uw positieve review en beoordeling van 5 sterren. Wat is het mooi geworden! Ik vind het ook erg mooi dat de hoek zo mooi doorloopt, echt knap gedaan. We hopen u terug te zien bij Gadero.
HV
Herbert v.
Wijk bij Duurstede
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top goed vezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Herbert, bedankt voor uw positieve beoordeling. En het resultaat mag er wezen! Veel plezier van uw prachtige schutting en we hopen u in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd leveren
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Joop, bedankt voor uw review en beoordeling. Ik zie dat we helaas de door u gevraagde 48-uurs levering niet is gehaald. Gelukkig is het de dag erna wel geleverd. We hopen u terug te zien bij Gadero.
3 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul 2023
Beste Martin, bedankt voor uw positieve feedback en beoordeling van 5 sterren! We zien u in de toekomst graag terug bij Gadero.
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
ga zo door!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en de aanmoediging. We zullen ons best doen om onze service te blijven verbeteren.
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Niks
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun 2023
Goedemorgen, Bedankt voor de positieve beoordeling en de prachtige foto's. Het ziet er zeker uit als een geslaagd project. Mochten we u in de toekomst weer van dienst kunnen zijn, vernemen we het graag.
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 nov 2023
Beste Eppo, bedankt voor uw beoordeling. Goed om te zien dat u tevreden bent. We zien u graag terug bij Gadero!
7 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 sep 2023
Beste Frank, bedankt voor de goede beoordeling. We zijn blij dat u zo tevreden bent en hopen u terug te zien bij Gadero!
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jul 2023
Beste Berry, bedankt voor uw beoordeling van 5 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent. We hopen u in de toekomst nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero!
19 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Thijs, bedankt voor uw beoordeling van 4 sterren. We zijn blij dat u zo tevreden bent. We hopen u terug te zien bij Gadero!
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste A. Douma, bedankt voor uw beoordeling van 5 sterren! Fijn dat u zo tevreden bent over ons. We zien u graag terug bij Gadero!
18 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Michel, bedankt voor uw beoordeling van 5 sterren. We zien u graag terug bij Gadero!
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul 2023
Beste Rogier, bedankt voor uw beoordeling. We helpen u graag nog eens bij Gadero!