resimdo.nl

1.051 reviews in totaal   444 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de folie en materialen, die als stevig, duurzaam en mooi worden ervaren. De service wordt als uitstekend en klantgericht beoordeeld, met snelle oplossingen bij problemen en veel persoonlijke aandacht. Ook prijzen klanten de snelle, zorgvuldige en betrouwbare levering van producten en samples. Het deskundige, persoonlijke en meedenkende advies wordt gewaardeerd bij het maken van keuzes of het stellen van vragen. Daarnaast ervaren klanten het contact met het bedrijf als prettig, vriendelijk en goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Tot slot zijn zij tevreden over het gemak en de snelheid waarmee samples besteld en ontvangen kunnen worden.

Reviewsresimdo.nl

De kwaliteit van de folie is altijd geweldig. Maar de laatste folie was, mogelijk door de zeer diepe en donkere kleur, te kwetsbaar om op de buitendeur aan te brengen. Zelfs de rakel liet zichtbare krassen achter op de folie waar door de folie weer verwijderd moest worden en de deur toch maar geverfd zal gaan worden. Is iets om echt rekening mee te houden.
Al meerdere malen de folie van resimba tot volle tevredenheid gebruikt. Deze keer de binnenzijde van de voordeur gewrapt en het resultaat is helemaal naar onze te vredenheid. Wel prettig dat ik inmiddels vaker met de folie heb gewerkt anders weet ik niet of dit op zo'n groot oppervlak als een deur zou zijn gelukt. Mooie kwaliteit folie en deze nog sneller ontvangen dan de vorige keren. TOP !
Perfecte folie en snelle verzending. Als ik toch een puntje zou moeten zeggen, ik had persoonlijk liever een berichtje ontvangen als er een folie niet meer leverbaar is, zodat deze uit de stalendoos gehaald kon worden alvorens aan de klant aan te bieden. Communicatie verder perfect👍
Heel vriendelijk geholpen, daarbij was ik vergeten ontvetter te bestellen en kreeg ik deze netjes bij het ophalen mee. Het resultaat van de folie op onze keuken is nog mooier dan verwacht.

Door snel handelen toch mijn bestelde artikel binnen

Had de catalogus besteld maar door fout vsn post nl werd deze niet bezorgd nadat ik contact opgenomen had werd er dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd!

Prima kwaliteit materialen goede service

Prima kwaliteit materialen. Snelle verzending en telefonisch heel erg vriendelijk geholpen na een vraag en nadat ik zelf een foutje had gemaakt in de bestelling. Mijn complimenten!
Voor ons(wij zijn al wat ouder) was het zoeken wel wat moeilijker, maar communicatie en het binnen krijgen van de samples was super en snel.
Mooie kwaliteit en snelle levering met goede uitleg. Wat beter kan is de kleur afbeelding van de collectie . Deze is in werkelijkheid anders dan op de site te zien is. Valt lichter uit in werkelijkheid.
Mooie kwaliteit folie. Ik moest helaas corrigeren maar ook dat ging met geduld prima. Aanrecht ziet er weer als nieuw uit.
Perfecte wrap snelle levering ik heb de ony bright gebruikt boot eiland aanrecht en tegels de aspero bone voor de bovenkasten moet nog wel de zwarte kasten doen die ga ik met de mandra van resimdo doen

Helemaal top

Klantenservice hield me goed op de hoogte van de levertijd (omdat het een paar dagen langer zou duren ivm de voorraad) daarna kreeg ik een heel net verpakt pakket binnen! Blij met het resultaat, goede kwaliteit en makkelijk zelf te verwerken.
Goed bedrijf , en denken mee met je. Ze zijn ook telefonisch goed te bereiken en bellen je terug als ze iets uitzoeken voor je. Echt een goed bedrijf zoals je ze niet vaak meer tegenkomt.
Goede prijs kwaliteitsverhouding en altijd snel geleverd. Daarnaast staat de klantenservice ook altijd voor je klaar, ook als er iets mis is gegaan.
Het eerst pakketje was niet aangekomen, gebeld en ze hebben gelijk nieuwe gestuurd. Keurig netjes geregeld en dit pakketje kwam wel aan.
snelle levering en gemakkelijk in gebruik! Ook goeie kwaliteit voorlopig

Very fast and very good quality!

Der Versand der Muster ging sehr schnell, auch nach Deutschland! Leider ist die passende Farbe nicht dabei, haben Sie die Möglichkeit auch andere Folien-Farben zu besorgen? Ich würde mir mehr Schattierungen im Bereich Salbeigrün wüschen…

Professioneel, meedenkend en top eindresultaat

Zeer prettige samenwerking van begin tot eind. Er wordt goed meegedacht, communicatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Bestelling professioneel en netjes afgeleverd. Eventuele kleine aandachtspunten worden serieus opgepakt en snel opgelost. Wat mij betreft niets dat beter moet.
Mooie folie en snel verzonden. Prachtig resultaat
Op verzoek een aantal mooie samples toegestuurd gekregen. Wij hebben een mooie keuze kunnen maken en binnenkort wordt onze trap gewrapped met deze keuze.
Fijn een stukje extra. Goed spul, dikker en steviger dan verwacht en toch goed verwerkbasr. Prima kleefkracht.