staey.nl

staey.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de producten, waarbij materialen en afwerking als stevig, mooi en duurzaam worden ervaren. Het design wordt veel geprezen om zijn stijlvolle uitstraling en praktische details. Ook de snelle levering en het comfortabele zitgemak voor huisdieren worden vaak positief benoemd. Daarnaast waarderen veel klanten de snelle en duidelijke communicatie van de klantenservice. Sommige klanten ervaren echter problemen met de pasvorm van de producten, zoals maten of afstelling. Daarnaast zijn er enkele klachten over vertragingen of problemen bij de bezorging. Ook wordt genoemd dat de klantenservice soms onbereikbaar is of standaardantwoorden geeft. Ten slotte geven enkele personen aan dat er kleine ongemakken zijn voor hun huisdieren.

Reviewsstaey.nl

Mooie kwaliteitsvolle producten! Snelle verzending en goed verpakt!
Past perfect,zijn er heel blij mee,goed verpakt,snel geleverd ,top

Tuigje voor dwergteckel

Hij past precies bij onze dwerg teckel! Ziet er heel luxe en stoer uit
Ik ben super tevreden over het harnas. Ik heb er al een paar getest maar Fientje kreeg er snel irritatie van onder haar okseltjes. Bij dit harnas had ze dit niet.
Supermooi regenjasje voor onze toypoedel
Mooi tuigje en hele goede service
W V
Wendy V.
Zitten heel mooi bij mijn teckels 🤩
Hele mooie spullen! Kwaliteit is goed en de stoffen prachtig! Daar kun je mee voor de dag komen!

Adjustments

Het staey patch logo zit door de nek adjustments heen, waardoor je hem niet groot genoeg kan zetten voor iets wat volgens de maattabel wel zou moeten passen. Dit is jammer aangezien we hem op de groei hadden gekocht. En een maat groter kopen zou de buik dan weer veelste groot zijn.

Antwoord van staey.nl

Hallo, Hartelijk dank voor uw feedback en voor het delen van uw ervaring met de pasvorm. Het spijt ons zeer om dat te horen. Het klinkt als een ongelukkige ontwerpuitdaging met de nekaanpassing en het logo, waardoor het moeilijk is om de juiste maat te vinden, vooral als je hem hebt gekocht voor een opgroeiende puppy/hond. Dit is super waardevolle feedback voor ons en we zullen het zeker doorgeven aan ons productteam, zodat we kunnen kijken hoe het ontwerp kan worden geoptimaliseerd. Als u verdere hulp wilt, of als u wilt horen over de mogelijkheden voor een mogelijke retournering of conversie, kunt u ons schrijven met uw bestelnummer.
Fijne webshop , goede communicatie. Ga zeker vaker bestellen voor mijn hondje Lio
Levering sneller dan verwacht

Kwaliteit en stijlvol

Een hele snelle en persoonlijke levering met een leuk kaartje erbij. Het tuig is echt heel mooi qua design. Heel stijlvol en ook stevig en van goede kwaliteit!
Vlotte service

Bestelling niet ontvangen!!

Goedemiddag, Ik heb een bestelling geplaatst deze zou eerste instantie 04/08 afgeleverd worden. Echter veranderde dit naar vandaag. Eerste instantie zou het tussen 09:00 en 17:00 geleverd worden, later verandert die naar tussen 14:00 en 15:55 uur. Krijg ik een melding van dat het pakket is afgeleverd om 13:53. Mijn vrouw en ik beide thuis gebleven/gewerkt. Pakket is niet ontvangen. Ik zal foto's bijvoegen. Dus ik vraag mijn af waar me pakket is gebleven. Heb bij de buren nagevraagd en plekken rondom het huis. Ook het dichtstbijzijnde afhaalpunt heb ik gecontroleerd. Ik hoor graag van jullie. Groetjes, Brian Stoop Echter deze mail begin van de week gestuurd. Contact met klantenservice gehad deze hadden het doorgezet naar contact houden via de e-mail. Echter nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Ik hoop graag zsm iets van jullie te mogen horen.
Zeer tevreden wat betreft de look en mooi stevig materiaal .

Staey is een Scandinavisch premium merk voor hondenaccessoires – ontworpen voor honden die in stijl en comfort leven. Onze collecties combineren doordacht design met hoogwaardige materialen, zodat elk...