sailspecials.nl

4.337 reviews in totaal   530 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral dankzij de oplossingsgerichtheid en klantgerichtheid van het team. De communicatie is over het algemeen duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Ook wordt het deskundige en vriendelijke advies gewaardeerd, zowel telefonisch als bij aankoopbeslissingen. Verder verloopt het retourproces soepel en klantvriendelijk, met snelle terugbetalingen en weinig gedoe. Tot slot zijn klanten over het algemeen tevreden over de kwaliteit van de producten. Enkele klanten geven aan dat zij graag iets snellere reacties op hun vragen zouden willen. Daarnaast zijn er opmerkingen over niet-conforme of defecte artikelen.

Reviewssailspecials.nl

Super, netjes geleverd. Vragen over de levertijd snel en duidelijk beantwoord
Goede snubberlijn, oog lijkt echter te groot voor gedraaide harp (groot formaat ) moet nu koijken voor een andere oplossing. Potdeksluitingen waren erg goed
Snelle levering, product precies wat ik verwacht had
Product conform beschrijving, levering op tijd.
Getelefoneerd, had nieuwe ruitenwisser nodig werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook de levertijd klopte.
Verkeerde prijs op de site voor een aanbieding. Even gebeld en direct aangepast. Goede service en bereikbaarheid.

Goede service

Goed advies van Liesbeth en Aart Jan, vriendelijk en als er iets niet goed gaat wordt het altijd goed opgelost

Zonnepanelen boot

Telefonische alle vragen beantwoordt gekregen, goed advies gehad en uiteindelijk online besteld. Helemaal TOP ook de levering, snel veilig en een keurig verzorgde zending.

Fenderhoezen op rol en bol fenderhoes

Directe bezorging, goede informatie, goede kwaliteit 5 mtr fenderhoes + fenderhoes bolfender 55 cm,

Uitstekende service

Voordat ik nieuwe zonnepanelen ging kopen had ik nog vragen. Ik werd telefonisch heel erg vriendelijk te woord gestaan. De toen gemaakte afspraken werden goed nagekomen en het bestelde werd vlot geleverd.
Sehr schnelle Lieferung. Super dass die Mantus Produkte auch auf Lager waren, nach 3 Tagen war alles schon geliefert (Deutschland).
De bestelling was helemaal compleet en prima verpakt👌 PTT post leverde een paar dagen met vertraging

Prima service!

Prima service; snelle levering en bij retour ook binnen paar dagen geld terug.
Prima levering, geweldige bootstoeltjes

Betrouwbare webshop op watersportgebied

De webshop werkt goed en ook met een vraag kun je terecht bij de mensen achter sailspecials. ik heb er al meerdere keren besteld. Verzending gaat snel en is compleet. Ook voor motorbootvaarders is dit overigens een prima webshop.
Mooi assortiment en goede voorraad dus snel geleverd
Ik heb nog 2 sterren gegeven voor de vlotte communicatie via de telefoon, maar via de mail hoor ik niks. Ik heb een bestelling geannuleerd maar had wel al betaald. Ik krijg maar geen reactie over de terug betaling. Dus heb mijn geld nog niet terug ontvangen en ook geen reactie wanneer ik dit kan verwachten .
Duidelijke informatie en snelle levering.
Wat er binnen is gekomen voldoet precies aan onze verwachting
Prima service en aardig bereidwillig personeel