Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nlReviews

: 2.928Uitstekend

4,76

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
Excluso.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Excluso.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Excluso.nl

79 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.928 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 jul. 2022
Ik werd netjes te woord gestaan door Hanneke Gooijer en mijn horloge werd keurig op maat gemaakt door excluso. 1 dingetje vond ik wel jammer dat ik bij mijn bestelling van de Casio ECB-900DB-1BER geen Nederlandse handleiding kon krijgen, echter is dit excluso niet te verwijten maar eerder Casio Benelux. Kort om vind ik Excluso een prima bedrijf en zal ik deze zeker aanraden om daar een horloge te kopen. Gr, A.de Koster
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


23 mei 2022
Nou heb op 18 Juni horloge seiko automatic terug gestuurd en meeteen een nieuwe besteld. Maar van het eerste horloge nog geen geld terug plus 7.25 euro voor het opsturen. Had het inmiddels wel terug verwacht.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Navigatie op de site is efficient en gemakkelijk. Mijn aankoop was door GLS laat bezorgd. Ik heb dit bij Excluso gemeld en hebben hier zeer goed op gereageerd met zelfs de mogelijkheid een nieuw horloge te sturen. Erg fijn dat je snel een tel nr kan vinden voor de klantenservice. Dit is niet altijd het geval bij andere online retailers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
De vijf sterren die ik gaf zijn voor Hanneke. Zij heeft de aankoop erg goed begeleid en verzorgd. Nu erg blij met de Casio. Geen verbeterpunten van toepassing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Telefonisch prima geholpen. Vriendelijke Mevrouw aan de telefoon.Geen aanmerkingen alles goed verzorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022 
Mijn contact met Excluso was heel prettig en persoonlijk.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022 
Snelle correcte levering Verder geen contact gehad
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 aug. 2022
bestelling gedaan en binnen de tijd afgeleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Snelle levering, ook na een retour zending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Snelle levering, goede vervolg service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Hele snelle levering. Mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Super goed! Hele fijne klantenservice!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
snelle aflevering prima verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022 
Het was snel en goed geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jul. 2022
Snelle bezorging.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden