Excluso.nl

4.504 reviews in totaal   547 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2022

excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten waarderen de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame service, en de duidelijke, snelle communicatie per mail en telefoon. Ook de scherpe prijsstelling en de nette verpakking worden vaak positief genoemd. Problemen die zich voordeden, werden meestal snel en adequaat opgelost. Er zijn echter incidenteel klachten over vertragingen bij de bezorging of problemen met bezorgdiensten. Daarnaast uiten sommige klanten kritiek op onvoldoende bescherming van producten in de verpakking of het gebruik van te grote dozen. Ook waren enkele klanten minder tevreden met de geboden oplossing bij problemen.

ReviewsExcluso.nl

Snelle levering, verpakking kan beter.

Snelle levering. Enige minpunt was de verpakking van het horloge. Het doosje met het horloge zat in een te grote kartonnen doos. Zonder enige opvulling ter voorkoming van het schudden van de doos. Doos was ook gedeeltelijk open.

Heel prettig direct contact mogelijk.

Ik had een vergissing gemaakt in de bestelling en werd tot drie keer toe zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan om de zaak recht te zetten. Fijn dat direct telefonisch contact bij sommige zaken nog steeds mogelijk is.

Besteld Garmin fenix

Besteld, dag later verzonden en 2 dagen later in perfecte conditie in huis. Geen gedoe en geen problemen.
Privéprofiel
Ik kon Excluso niet, dus ik heb gebeld gelukkig was dat mogenlijk en er werd meteen opgenomen..ik vond het spannend om voor best wel veel geld een artikel te kopen..die spanning werd meteen vriendelijk weggenomen. Order geplaatst en werd snel bezorgd. Kortom...ik ben om..en zeer aan te raden!!
leuke deal gedaan op een garmin horloge. nergens goedkoper te verkrijgen
Snelle verzending, mooie prijs, makkelijk bestellen

Fast delivery

Good price and fast delivery. No issues.
Overzichtelijke website. Helaas levertijd niet waargemaakt. Stond duidelijk op de site voor 21.00 uur besteld morgen in huis. Ik heb om 20.00 besteld en de bestelling kwam niet de dag erop binnen maar nog een dag later. Verder keurig in updates en status bestelling.
De correcte afhandeling van toezenden en retourneren . Dank hiervoor.
Ben heel blij met mijn nieuwe horloge, maar voor 21 uur besteld en pas 5 dagen later gekregen. Dat vond ik dan weer minder.
Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden. Verpakking en inhoud ook goed . Ben blij met mijn Garmin Lily 2.
Goede service als je belt alleen was de levering wat te laat en onduidelijk.
Het product komt overeen met de beschrijving, goed verpakt en snel verzonden. Ik zal zeker opnieuw gebruikmaken van jullie winkel.
Lage prijs en super snel geleverd!
Goede en duidelijke communicatie. Horloge is sneller geleverd dan aanvankelijk werd verwacht.
Goeie correcte diensten . Super sevice
Неймовірний годинник. Вартий своєї ціни , задоволена повністю .

Prima bedrijf snelle reactie en levering. Top.

Mailcontact en contact heel goed en snel. Goede informatie en info.
Gewoon en degelijk de bestelling leveren zonder complicaties.
Goed en vriendelijk geholpen