Excluso.nl

4.675 reviews in totaal

4.675 reviews since 28 mrt 2022

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2022
excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, die vaak sneller arriveert dan verwacht. De klantenservice wordt als toegankelijk, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, waarbij directe en persoonlijke hulp per telefoon of mail wordt geboden. De scherpe en concurrerende prijzen worden regelmatig geprezen en dragen bij aan de aantrekkelijkheid van de winkel voor herhaalaankopen. Duidelijke, snelle en transparante communicatie over bestellingen, levertijden en vragen wordt gewaardeerd. De verpakking wordt door de meeste klanten als netjes en beschermend omschreven. Ook de website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Enkele klanten merken op dat de verpakking nog kleine verbeterpunten heeft. Af en toe wordt genoemd dat er bij problemen niet altijd een passende oplossing wordt geboden door het bedrijf.

ReviewsExcluso.nl

Fijne soepele website, werkt top op de telefoon. Verwachtingen overtroffen, vrijdagavond besteld, en zaterdagochtend geleverd. Dit was mijn beste online aankoopervaring tot nu toe.
Garmin Fenix 8 bij Excluso besteld voor een zeer scherpe prijs. Wat problemen met DPD levering gehad maar het contact met Excluso was uitstekend.
Bedrijf is telefonisch bereikbaar en dat is erg prettig om uitleg te krijgen. Er wordt snel, conform en tegen scherpe prijs geleverd.
Eenvoudig om te bestellen, en indien hulp nodig gewoon even mailen of bellen en je wordt geholpen. Top!
Very good service and support😊 I had lost few pins while resizing the watch bracelet and so called them and things were resolved in no time!
Makkelijk te bestellen fijn dat uit voorraad geleverd kon worden. Alleen jammer dat je eerst lekker gemaakt wordt met een korting van 10% op de eerste bestelling maar dat dit net toevallig niet van toepassing is op het product wat je besteld.
De samsung galaxy ultra 2 special kwam goed en onbescjadigd aan. Doordat de metalen armband al was bevestigd zat het horloge wel te los in de doos. Verder goede communicatie!
Netjes en snel geregeld. Goed verpakt. Helemaal blij om mijn man te verrassen met zijn nieuwe watch
M J
Martin J.
Vaassen
Prima prijzen en levering een dag langer dan verwacht, maar na telefonisch contact verde goed geïnformeerd.

overall netjes en snel

snelle levering. factuur wordt niet automatisch verzonden als je geen account aanmaakt. moet je weer achteraan. ook dat ging uiteindelijk vrij snel.
Frank S.
Website zag er goed uit, product snel geleverd en was al verwacht en afterpay gaf me een veilig gevoel dus ik kan EXCLUSO echt aanbevelen
J B
JOLANDA B.
Ik wil jullie graag bedanken voor de mooie armbanden en het was met zorg verpakt het zag er goed uit Bedankt Groetjes Jolanda Beek

Scherpe prijs en snelle verzending

Product omschrijving was zoals het hoort te zijn met een scherpe prijs. Daarnaast een snelle verzending!
In principe was de levering van de garmin fenix pro vertraagd. Maar de communicatie hieromtrent was goed en snel!

Perfect ervaring

Garmin cirqa aangeschaft. Alles ging gewoon perfect. Levertijd was boven verwachting. Aangezien er 1 to 2 weken werd gezocht. Top.

Snelle levering, snelle reactie per mail

Snelle levering, goede levering. Contact gehad ivm missende informatie over het formaat van de wandklok. Snelle reactie!
TOP bedrijf. Goede prijs, snelle levering. Echt een aanrader! Volgende keer bestel ik zeker weer hier.

Snelle levering!

Heldere informatie, duidelijke website. Diverse betaalopties. En verzending 2 dagen sneller dan verwacht!
Het horloge is in goede conditie ontvangen alleen de communicatie van hoe levering vordert kan beter.
++Fijn dat ik een vraag kon stellen, die ook meteen beantwoord werd. Heel snelle levering. Goede duidelijke produkt beschrijving. Goede nette verpakking. Mooi horlogedoosje. Niet fijn dat het pakketje in mijn voortuin werd achter gelaten :(