Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl
Beoordelingen:

225 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.337 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Om te beginnen een prima site, alles is duidelijk omschreven en goed te vinden. Als enige in Nederland het fel begeerde Seiko horloge op voorraad. Na een kort telefoon gesprek werden wij keurig netjes op het afgesproken tijdstip terug gebeld. Bestellen was een fluitje van een cent. De bevestiging volgde direct. Levering de volgende dag en nog gratis ook. Wat ons betreft een uitstekende ervaring, in één woord echt een aanrader.

de meest kritische beoordeling

16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedemiddag, Dat is fijn en daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Ik wil wel nog even duidelijk maken ter informatie, dat ik zelfs een aflever code had ontvangen, om door te geven aan de bezorger, om mijn pakket veilig en met zekerheid in ontvangst te kunnen nemen. Hier wordt dus geen gebruik van gemaakt vanaf de bezorgdienst. Wellicht kan dit ook doorgeven worden aan de juiste afdeling voor in de toekomst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Excluso.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ik beveel dit bedrijf aan.

Twee keer een uitstekende ervaring met dit bedrijf. Het artikel was goed verpakt. De levering was fantastisch. Steeds met een marge van 5 minuten thuis afgeleverd. Niets dan lof dus
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlug en de prijs viel mee! Teveel mails, om te betalen ! Ik had aan geklikt, achteraf betalen !!!
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super blij mee.

Op tijd geleverd en erg mooi product.Ik ben er erg blij mee. Mooi en goed verpakt.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde artikel was niet leverbaar, overboeking hiervoor direct terugbetaald
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd, afspraken nagekomen
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering mooi verpakt
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superservice!
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 apr 2024
Wordt beoordeeld
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen als gevolg van het versturen via GLS. Niet komen opdagen wanneer ze dat zeggen, aangeven dat het op een afhaalpunt ligt waar het vervolgens niet is.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superfijn contact over de levering. Meteen geholpen en aangepast, zodat het de volgende dag alsnog geleverd kon worden!
Beoordeling melden