Excluso.nl- Logo - Beoordelingen

Excluso.nl

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.227 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2022
Excluso.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

18 mei 2023
Snelle levering, men doet wat men zegt. Zelf nog op de dag voor moederdag geleverd. Chapeau Prachtig kwaliteitshorloge.

de meest kritische beoordeling

27 feb. 2023
Jullie beleid nakomen en werkelijk mijn product de volgende dag laten leveren als ik het voor 14:00 uur heb gekocht. Het was een cadeau voor een ziek familielid die in het ziekenhuis ligt in het buitenland. Ik zou de volgende dag vliegen en het meenemen, hopend dat ik het binnen zou krijgen omdat ik voor 14:00 heb besteld. Ook heb ik jullie klantenservice opgebeld en de enige reactie die ik terugkreeg was “wij kunnen daar niks aan doen, dat ligt aan PostNL”. Er was geen moeite gedaan voor een compensatie, noch is er meegedacht om een oplossing te vinden. Ik was onaangenaam verrast.

Beoordelingen voor Excluso.nl

5 nov. 2023

klantvriendelijk!

Contact met medewerker was perfect
Snel geleverd en goed verpakt.
Snelle en correcte levering.
Alles verliep perfect!
X
20 nov. 2023
7 nov. 2023
6 nov. 2023

Black Friday bestelling met gesuggereerde korting

Ik bestelde het op Black Friday, omdat de indruk werd gewekt dat er dan een korting op zou zitten. En dat blijkt nu dus niet het geval. Dus ik overweeg of ik het terug zal sturen.
Antwoord van Excluso.nl
7 uur geleden
Goeiedag, Vervelend om te horen dat u de indruk heeft gekregen dat op uw horloge korting geldig was. Al onze black friday deals worden namelijk op een speciale pagina geplaatst en de korting wordt weergegeven bij het artikel. Ik zie inderdaad terug dat op uw bestelde horloge geen korting geldig was, maar dat deze daarom ook niet als "black friday deal" aangeduid is geweest. Mocht u het om deze reden willen terugsturen is dat natuurlijk geen probleem, maar wij doen er alles aan om de kortingen en acties zo transparant mogelijk te tonen. We horen graag van u wat deze indruk heeft gewekt. Met vriendelijke groet, Excluso
8 okt. 2023

Uitstekend!

Ik ben al heel lang op zoek naar een horloge dat ik mooi vind , kwalitatief goed en dat voor een betaalbare prijs. Ik heb dat gevonden in het horloge van Sternglas zeitmesser : Berlin. Ik vind de afhandeling heel goed . Het werd heel snel en goed geleverd.
19 okt. 2023
Het horloge beviel goed, maar ik miste een handleiding bij het korter maken van de band en de horlogebandinkorter was veel te zwak voor het titanium en ging dus heel snel kapot. Daar had wel eens voor gewaarschuwd mogen worden.
24 okt. 2023
Snel en vakkundig reageren op vragen. Het keurig toepassen van de laagste prijs garantie en een snelle en correcte levering van het bestelde product. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden. Prima.......
31 okt. 2023
Nette afhandeling van bestelde oorbellen. Dubbel gestuurd omdat GLS het pakketje niet had ontvangen.
LV
LC v.
Houten
29 okt. 2023
Het bestelde artikel echt prachtig en keurig verzorgd in mooie verpakking. En best nog snel
20 okt. 2023
Snelle levering en goed mailcontact gehad na aanleiding van een paar vragen die ik nog had.
31 okt. 2023
Horloge in goede staat en snel geleverd. Garantiebewijs alleen blanco gelateb
Antwoord van Excluso.nl
31 okt. 2023
Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling! Het klopt inderdaad dat de garantiebewijzen tegenwoordig blanco worden gelaten, dit komt omdat u het recht heeft om de bestelling retour te sturen. Indien de bestelling retour gestuurd zou worden dan is het ingevulde garantiebewijs niet meer correct. Om die reden is de aankoopfactuur leidend voor uw recht op garantie. Veel plezier van het horloge!