Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten en waarderen het dat fouten of problemen vaak snel en netjes worden opgelost. Ook wordt de bezorging regelmatig als snel en correct ervaren. Wanneer de klantenservice snel handelt, wordt dit gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van verbetering: sommige klanten vinden de prijs aan de hoge kant in verhouding tot het product. Daarnaast wordt er geklaagd over vertraagde of niet-geleverde bestellingen en ervaren klanten frustraties door slechte bereikbaarheid of trage reacties van de klantenservice. Verder valt de kleding vaak kleiner uit dan verwacht, wat tot teleurstelling leidt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmonsieurtshirt.nl
Goede kwaliteit en snelle levering. Het borduurwerk was ook mooi en strak.
Shirt werd later verzonden dan advertentie.
Kwaliteit shirt is ook medium. Valt ook kleiner dan maattabel aangeeft
Fast shipping. And the product is amazing
Als je extra betaald voor een snele levering en vervolgens komt het t-shirt als een normale levering dagen binnen is niet erg fijn en als je een klacht indient krijg je geen gehoor !
Telefoon werd niet opgenomen op tijd van bestelling om wijzigingen door te voeren. Dit was binnen openingstijden.
Met expres volgende dag levering maar heeft er 5 a 6 dagen extra over gedaan. Dus niet optijd binnen. Beter niet garanderen als er iets dan is en veel later komt.
Mail werd ook laat beantwoord.
Product is verder goed.
Quality product
Quick delivery, good communication, quality product!
Shirt valt heel klein. Ik had al een maat groter besteld, maar nog te klein. Erg jammer!
Very good quality
Super leuk!!!
Hele dunne stof
👍ziet er prima uit
heel mooi
Heel tevreden met mijn bestelling!
Snelle levering, geborduurde vind ik het mooiste.