monsieurtshirt.nl- Logo - Beoordelingen

monsieurtshirt.nl
Beoordelingen:

136 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden366 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaring, de bestelde t-shirt kwam op tijd aan. Goede kwaliteit katoen en geboorduurde print. Wat de maat betreft: je moet kijken op de afmetingen op de website, dan weet je zeker dat je de juiste maat neemt. De t-shirt heeft een mooie kleur blauw en een goede pasvorm. Verbeterpuntje: het zou fijn zijn geweest als de t-shirts met v-hals ook beschikbaar waren, dat had mijn voorkeur. De shirt met de ronde hals is wat hoog. Niet storend, maar iets meer ruimte rond de nek zou fijn zijn.

Meest relevante negatieve beoordeling

9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 1 keer verkeerde inhoud ontvangen, 2e keer pakket kwijt. 3e keer ging het goed. Klantenservice is ok maar niet service gericht, puur proces. Daarnaast de kwaliteit van de spullen is goedkoop terwijl ik er veel voor heb betaald. Ik had 3 producten besteld en helaas 2 producten kan ik niks mee. Ik had per ongeluk bij het bestellen zelf een 2x dezelfde naam had ingevuld voor de bedrukking. Dus eigenlijk heb ik er ook nog eens niks aan........ Ik ben dus echt niet blij! En zou het zeker niet aanraden.... Ik begrijp als ik mijn geld niet terug krijg maar Ik zou wel al heel blij zijn als ik de 2 tassen opnieuw zou mogen bedrukken en dan met de juiste namen dan heb ik er nog wat aan
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor monsieurtshirt.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

duurkoop

Ik heb 1 keer verkeerde inhoud ontvangen, 2e keer pakket kwijt. 3e keer ging het goed. Klantenservice is ok maar niet service gericht, puur proces. Daarnaast de kwaliteit van de spullen is goedkoop terwijl ik er veel voor heb betaald. Ik had 3 producten besteld en helaas 2 producten kan ik niks mee. Ik had per ongeluk bij het bestellen zelf een 2x dezelfde naam had ingevuld voor de bedrukking. Dus eigenlijk heb ik er ook nog eens niks aan........ Ik ben dus echt niet blij! En zou het zeker niet aanraden.... Ik begrijp als ik mijn geld niet terug krijg maar Ik zou wel al heel blij zijn als ik de 2 tassen opnieuw zou mogen bedrukken en dan met de juiste namen dan heb ik er nog wat aan
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
9 dagen geleden
Hallo, Onze excuses voor eventuele ongemakken bij de bezorging. Helaas worden gepersonaliseerde producten niet geruild of terugbetaald.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Niet bestellen bij dit bedrijf!

Wij hebben een mooi schilderij besteld en betaald, maar tot op heden nog niets ontvangen. Na navraag bij Monsieur Tshirt ontvingen we een vage email welke in slechte Nederlands taal is geschreven. Daarin wordt genoemd dat het pakket al is bezorgd, maar op die dag waren we de gehele dag thuis en toevallig ook in de voortuin bezig. Het pakket is echt niet bezorgd. Na reactie vanuit onze zijde op deze email en een herhaling per mail hebben wij niets meer vernomen.
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
23 uur geleden
Hallo, We hebben zojuist je antwoord gevonden. Je e-mail zat in onze spammap, daarom heb je geen antwoord gekregen. We hebben je bestelling zojuist geretourneerd, zodat je het product alsnog kunt krijgen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op contact@monsieurtshirt.com En onze excuses voor ons Nederlands, we doen ons best met vertaalsites :)
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al 2x verkeerde bestelling gehad en wacht nog steeds op de juiste zonder duidelijkheid over de oorzaak van het probleem. Echt ontzettend slechte service en ook geen persoonlijk contact. Elke mail die ik krijg is precies conform de eerdere mails. Copy paste en wachten maar weer. Ik hoop de uiteindelijke bestelling nog wel te ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
19 jun 2024
Goedemorgen, Onze excuses voor deze onaangename ervaring. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen. Uw feedback helpt ons te verbeteren! Het Mister T-Shirt team
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond de poster echt tegenvallen. Prijs kwaliteit voor 38,- euro vond ik het niet waard. Eigenlijk zelfs een beetje spijt van achteraf
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
26 jun 2024
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We verontschuldigen ons voor het ongemak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen per e-mail op contact@monsieurtshirt.com, of via het contactformulier op onze website, zodat we meer te weten kunnen komen over het probleem dat u hebt ondervonden. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op het volgende nummer: 0977552575. Vriendelijke groeten, Het Mr Tshirt team
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wel een heel leuk shirt met leuke print. Snelle levering, maat de letters zaten al los bij het openen van de verpakking!
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
26 jun 2024
Hallo, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij verontschuldigen ons voor het probleem dat u ondervond en hebben per e-mail contact met u opgenomen om een foto van het betreffende artikel te ontvangen. Wij hebben per e-mail contact met u opgenomen om een foto van het betreffende artikel te ontvangen, zodat wij u een passende oplossing kunnen bieden. Vriendelijke groeten, Het Mr Tshirt team
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Slecht kwaliteit kledingstof
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
9 dagen geleden
Hallo, Het spijt ons dat uw artikel niet bevalt, we hebben per e-mail contact met u opgenomen zodat we een oplossing kunnen vinden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product werd netjes geleverd op de verwachte datum. Verzending duurde wel lang, maar was van te voren bekend. Mooi shirt! Ik vond het spannend hier te bestellen, omdat ik negatieve reviews tegenkwam. Ben blij dat ik toch hier heb besteld!
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerd pakket en 2e Pakket nog steeds niet geleverd

Mijn pakketje is nog steeds niet bezorgd. Ik kreeg eerst een pakket met de verkeerde inhoud. Dus helaas een verkeerde familie Nu hebben ze gelijk een nieuw pakket verstuurd maar dit heeft al een week vertraging…… leverdatum was 4 juni….
Beoordeling melden
Antwoord van monsieurtshirt.nl
18 jun 2024
Hallo, Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. Uw bestelling zal binnenkort aankomen. Het Mister T-Shirt team
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuke poster. Precies zoals wij het gemaakt hebben en snelle verzending.
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super leuk shirt. Mooie kwaliteit en de print was echt heel gaaf gedaan.
Beoordeling melden
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies zoals afbeelding, en snelle aflevering
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Leuk vormgegeven, heel snel ontvangen!
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Eenvoudig, snel en een mooi product.
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie poster, op tijd ontvangen
Beoordeling melden
14 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super mooi resultaat!
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden