purebabylove.nl

312 reviews in totaal   40 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en persoonlijk ervaren, met snelle en duidelijke communicatie, zowel via whatsapp als telefoon. Ook zijn klanten overwegend tevreden over de kwaliteit van de producten, die vaak als mooi, warm en prettig worden omschreven. De producten worden gewaardeerd vanwege hun uitstraling, natuurlijke materialen en comfort, met speciale aandacht voor dekens en draagzakken.

Reviewspurebabylove.nl

mooie produkten snelle levering, prima service

Antwoord van purebabylove.nl

Bedankt voor de mooie review!
Dekentje is ruwer dan verwacht. Retourkosten zijn enorm hoog.

Antwoord van purebabylove.nl

Hoi, jammer dat je de structuur van de wol niet fijn vond. Mocht je voor de allerzachtste wol willen gaan dan is merino echt de wol om voor te kiezen. De retourkosten zijn helaas de werkelijke kosten die de post berekend. Helaas ligt dit buiten onze macht.
Het fijne en snelle contact op mijn vraag

Antwoord van purebabylove.nl

Super! We proberen altijd iedereen zo snel mogelijk te helpen. Whatsapp is daarvoor superhandig! Heel veel plezier met jouw product!

Antwoord van purebabylove.nl

Dank je wel voor jouw beoordeling!

Korting door vakantie

Ondanks de vakantie van jullie, kan er toch besteld worden. Omdat de bezorging nog niet kan plaatsvinden krijgen de klanten een korting op hun bestelling. Dit vind ik erg leuk.

Antwoord van purebabylove.nl

Top! Dat is leuk om te lezen! Een keer per jaar hebben we inderdaad een korte break. Maar we beseffen ons dat wachten op een bestelling niet leuk is. Dus deze leuke actie verzacht zo een beetje de langere bezorgtijd :-) . Bedankt voor jouw beoordeling!
Precies zoals in de beschrijving staat beschreven

Antwoord van purebabylove.nl

Dank je wel voor jouw beoordeling!

Bedankt voor jouw beoordeling!
Hele mooie lakens van goede kwaliteit. Ik kocht er 1 voor het bedje en 1 voor de wieg / kinderwagen.

Antwoord van purebabylove.nl

Leuk om te lezen! Heel veel plezier ermee!

Antwoord van purebabylove.nl

Bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met jouw bestelde producten!
Heel mooi dekentje! Zeer mooie kwaliteit

Antwoord van purebabylove.nl

Wat leuk om te lezen! Heel veel plezier met de fijne deken! Heerlijk met wol de herfst in ;-)
Snelle bezorging, mooie kwaliteit producten goed verpakt

Antwoord van purebabylove.nl

Super! Bedankt voor jouw beoordeling! Heel veel draagplezier! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd onze draagconsulente om hulp vragen.

Bedankt voor jouw beoordeling!
super winkel met hele fijne spullen !

Antwoord van purebabylove.nl

Dank je wel voor jouw mooie beoordeling! Heel veel plezier met dragen!
Super service

Antwoord van purebabylove.nl

Bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met de door jou bestelde producten! En heb je vragen, dan weet je ons te vinden!
Fijn babydekentje besteld. Mooie kleuren en heerlijke zachte wol.

Antwoord van purebabylove.nl

Heerlijk! Wol is zo fijn voor baby's! Heel veel plezier ermee! Bedankt voor jouw beoordeling.
Duidelijk en snel

Antwoord van purebabylove.nl

Superfijn om jouw beoordeling te lezen! Bedankt!

Tevreden!

Snelle levering, mooie verpakking...

Antwoord van purebabylove.nl

Bedankt voor jouw beoordeling! Veel plezier met het door jou bestelde product.

Antwoord van purebabylove.nl

Hoi, jammer dat je onze service niet als fijn hebt ervaren. Hoewel we graag hadden geholpen bij jouw speciale verzoek, konden we dat juridisch gezien niet doen. Daarin zijn we helaas aan privacyregels gebonden. Hopelijk is het bestelde product wel goed bij jou aangekomen en is de kleur naar zin.