nordicnest.nl

11.333 reviews in totaal   1.791 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.791 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 jan 2020

nordicnest.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, het ruime en aantrekkelijke assortiment van Scandinavisch design en topmerken, en de hoge kwaliteit van de producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als goed ervaren en er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Ook de zorgvuldige, stevige verpakking en de vriendelijke, oplossingsgerichte klantenservice worden veelvuldig geprezen. De communicatie wordt als duidelijk en behulpzaam ervaren, vooral bij vertragingen. Enkele klanten melden langere wachttijden of onduidelijkheid over het bezorgmoment. Daarnaast worden er incidenteel verbeterpunten genoemd op het gebied van communicatie en ontvangen sommige klanten producten met schade, ondanks de doorgaans goede verpakking.

Reviewsnordicnest.nl

Snelle bezorging, netjes verpakt en een afschuwelijk prachtige ster! Het is meer een bloem, waardoor het ook niet misstaat om de buiten de kerst om voor je raam te hebben hangen het geeft ‘s avonds zo prachtig mooi licht! In 1 woord samengevat: geweldig! Ik ben er heel blij mee. Heb er een foto bijgevoegd, maar eerlijk gezegd geeft het niet echt zo weer, in werkelijkheid is hij vele malen mooier.
We hebben Ittala glazen gekocht. Goede prijs, stevig ingepakt en dus heel aaangekomen. Alleen is de tijd tussen kopen en ontvangen wat langer dan je van andere webshops gewend bent.
Erg mooie collecties van veel topmerken met servies en alles voor in huis. Ik koop hier regelmatig Ittala.
Ik was erg blij dat ik telefonisch contact kreeg met een van jullie medewerkers en niet met een AI assistent. Aardige en toegewijde medewerker die het probleem van de kapotte 'klip' van de brandblusser zal oplossen.
Mooi produkt, goede service, echter wel een vlek in de zijden lamp, probleemloos omgeruild in de winkel
Enorm assortiment. Hoge kwaliteit. Prachtige spullen. Interessante sale en een goede service.
Als er per abuis gebroken artikelen uit de verpakking komen wordt het erg snel en correct opgepakt en afgehandeld.
Goede duidelijke site en een makkelijk bestel proces. Levering ging vlot en alles kwam goed aan, erg goed verpakt tegen mogelijke breuk.
snelle service, goede communicatie verpakking is natuurlijk (karton), kan misschien minimaler
Aantrekkelijke prijzen - goede communicatie - levering tip top in orde.
Mooie glazen : Groene kleur , stevige glazen, mooi uiterlijk en fijn uit te drinken. Goed geleverd , goed verpakt
M W
Marga W.
Had een email gestuurd met een vraag werd snel en adequaat beantwoord👍

Mooi servies en snel geleverd!

De bestelling is vlot verlopen en het gekochte servies helemaal zoals ik het verwacht had.
Hele fijne ervaring met Nordic Nest. Onze bestelling (sale item) was snel geleverd (wandkleed Ferm Living) en wij zijn er ontzettend blij mee!
Altijd een mooie selectie producten voor een mooie prijs en snel bezorgd.

Mooie vaas

De vaas kwam op tijd binnen voor verjaardag. Was goed ingepakt. Zag er echt mooi uit

Echt een aanrader

Mooie website Uitgebreid assortiment Prijs kwaliteit verhouding prima Levering niet super snel, maar dat stoort mij niet.
10 glazen waren stuk en worden verrekend - perfect geregeld

Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit materiaal. Mooie kleuren. Past perfect in mijn interieur
Mooie producten en op zich redelijke prijzen. Kwam uit Duitsland en verzending was wat lang maar goed, dat is wellicht doordat het uit het buitenland kwam en lang in Duitsland heeft rondgezworven:-) Verder helemaal goed!

nordicnest.nl

Bij Nordic Nest (voorheen bekend als Scandinavian Design Center) vindt u het beste van wat Scandinavisch design te bieden heeft, inclusief hedendaags interieur, echte designklassiekers en favorieten a...