nordicnest.nl

11.000 reviews in totaal   1.836 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit en het mooie design van de producten. De zorgvuldige en stevige verpakking wordt gewaardeerd, waardoor aankopen meestal heel aankomen. Ook de klantenservice wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Snelle levering en duidelijke, regelmatige communicatie worden door veel klanten positief benoemd. De prijzen worden als redelijk tot hoog gezien, maar de meeste klanten vinden de kwaliteit en het design de investering waard. Toch zijn er aandachtspunten: sommige klanten ervaren langere levertijden dan verwacht, mede doordat producten regelmatig niet op voorraad zijn. Dit leidt soms tot verwarring bij het bestellen. Daarnaast zijn er klachten over onduidelijke communicatie of een gebrek aan updates, en vinden enkele klanten de bereikbaarheid en afhandeling door de klantenservice voor verbetering vatbaar.

Reviewsnordicnest.nl

Ik had het prettig gevonden om bij bestelling te weten dat er geen voorraad was. Wel alle complimenten voor de communicatie toen ik vragen begon te stellen over de trage levering.
Zeer tevreden. We bestelden onderdelen van ons Iitala servies. Sommige stukken waren op voorraad, andere niet. In eerste instantie ervoor gekozen het in één keer te laten bezorgen maar tussentijds toch gewijzigd. Uiteindelijk kwam het toen toch allemaal tegelijk, en vlak voor de kerst dus dat was leuk.
Zeer tevreden. Uitstekende en duidelijke communicatie. De levertermijn van mijn bestelling (niet op voorraad) liept op. Er werd regelmatig een update gegeven en de verkoper was goed bereikbaar.

Bestellen gaat prima, maar verder........

Bestellen gaat prima. Aflevering laat te wensen over. Wisselende berichten over het aflevermoment. En de levering via Budbee is ver onder de maat gebleken. Behoorlijk beschadigde verpakking. Zelfs de oorspronkelijke kadoverpakking was door de noppenfolie heen beschadigd. Ik heb er foto's van genomen, dus u kunt er naar vragen.

Antwoord van nordicnest.nl

Hallo, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat de aflevering van uw bestelling niet naar wens was en dat de verpakking beschadigd is aangekomen. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, zeker wanneer een cadeau in zo'n staat aankomt. Onze excuses voor het ongemak. Om dit verder te kunnen onderzoeken en snel op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om uw klacht te registreren via ons claimsportaal: https://www.nordicnest.nl/klantenservice/returns/ Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via info@nordicnest.nl. Met vriendelijke groeten, Carla – Nordic Nest
K D
Karen D.
Fijne aanbiedingen van duurzame producten. Vb wollen dekens Door uiteenlopende reviews bestelde ik alleen wat op voorraad is en dat ging al 3 bestellingen helemaal goed.
Ik ben oud (78), maar gelukkig jong van geest. Bestelling van bekers. Heel snel geleverd en van goede kwaliteit. Complimentje!
mooie aanbiedingen van Ester en Erik producten. Als een artikel op voorraad is, snelle levering. Langere levertijd wordt vooraf gecommuniceerd en deelleveringen zijn mogelijk van de producten die wel op voorraad zijn van de bestelling. Altijd goed en nauwkeurig verpakt.

Top service

Nadat ik een paar borden binnen kreeg die kapot waren zo netjes geholpen en binnen korte tijd alles heel en netjes binnen top !!

Nordic Nest een echte aanrader.

Fijne site, schappelijke prijzen en een enorm mooi assortiment Levering is altijd oké maar duurt wel een paar dagen tot een week ik vind dat geen probleem. Prachtig hoor die scandinavische style.
One of the best experiences with online shopping: wonderful goods, timely delivery and helpful customer service when one bowl arrived broken - they replaced it straight away. I’m sold!

Wat een geweldige webwinkel!

Fijne, overzichtelijke website met mooie merken. Keurige verzending. Heel goed verpakt. Gewoon top!

Mooie producten & scherpe prijzen

Mooie producten. Snelle levering. Altijd piekfijn in orde. Recent glazen kerstballen besteld. Er waren er een aantal kapot. Dat werd heel fijn en snel opgelost door de klantenservice. Helemaal top. Ik koop graag bij Nordic Nest vanwege de mooie producten en vaak hele scherpe prijzen.
Levering ging sneller dan verwacht en aangekondigd. Producten waren geheel naar wens.
In mijn bestelling zat een paasei van porselein. Deze kwam beschadigd aan. Gemaild en binnen 5 werkdagen had ik een nieuwe in huis. Super garantie.
R W
Roel W.

Helemaal goed!

Mooie artikelen tegen redelijke prijzen; goed verpakt verzonden en uitstekende kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

perfect service

I initially ordered the wrong product and without any problems I was able to cancel the order and place the correct order. Delivery was as per indicated timing and product was exactly what was described and what I needed.
Geweldige webshop! Uitstekende kwaliteit, prachtige vormgeving. Conform afspraak geleverd, professioneel verpakt. Goede communicatie.

Waar voor je geld.

Schaaltjes en suikerpot die ik had besteld waren precies zoals ze online te zien waren. Mooi en goed verpakt en heelhuids en binnen niet al te lange tijd aangekomen. Erg fijn.
Prima levering, heel goed verpakt. Ik heb 2 x borden besteld. Ze werden snel geleverd en goed verpakt, ook goede communicatie betreft de bestelling/levering via de mail. Zeer tevreden en ben van plan om vaker iets te bestellen bij Nordic Nest.
Mooie producten en ook bij 'niet op voorraad' regelmatig contact over stand van zaken.