Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

195 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden330 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 okt 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Van Dael Schoenen voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig netjes ingepakt bezorgd, inclusief een handgeschreven persoonlijk berichtje, top!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Prachtige schoenen, hopelijk ga je ze met veel plezier dragen! We willen je bedanken voor deze mooie review:)
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Beter kan eerder versturen. Wat beviel is de schoen zelf en het persoonlijke kaartje
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
28 jun 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review. Helaas hebben we de verzending van onze verzendmaatschappij niet altijd in de hand, maar fijn om te lezen dat de schoenen en het kaartje goed in de smaak vielen!
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een feestje om het pakket open te maken. Zo attent dat kaartje met een lieve tekst.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Het is ook een feestje om deze review te lezen, dankjewel!
JP
Janny P.
KROPSWOLDE
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Attent en snel

snel geleverd en kleur volgens foto. leuk persoonlijk briefje erbij, zeer attent
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Bedankt voor deze positieve en uitgebreide review! Heel leuk om te lezen:)
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De laarsjes waren snel geleverd helaas paste ze niet waren voor mij de smal
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor je positieve feedback en het delen van je ervaring! Het spijt me te horen dat de laarsjes niet de juiste pasvorm hadden. We staan altijd klaar om te helpen bij het vinden van een alternatief dat beter past. Neem gerust contact met ons op:)
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top winkel!

Super levering volgens afspraak en een persoonlijk kaartje bij de aankoop.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je review en wat fijn dat je bestelling snel is geleverd. Nieuwe schoenen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan! Veel plezier van je nieuwe schoenen en hopelijk tot de volgende keer.
29 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service van een mooie schoen!

Online besteld, netjes verpakt en snel bezorgd, dank voor de goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Bedankt voor je vriendelijke woorden. We zijn blij dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met je aankoop. Heel veel plezier van je nieuwe schoenen en hopelijk tot de volgende keer:)
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne winkel met vriendelijke bekwame medewerkers. Slaagkans altijd hoog.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Wat geweldig om te horen dat je onze winkelervaring zo positief hebt ervaren! We streven er altijd naar om onze klanten te helpen slagen in het vinden van wat ze zoeken. Bedankt voor je vriendelijke woorden, en we hopen je snel weer te zien in onze winkel!
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit is van oudsher een top schoenenzaak. En nu ook online 100% in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Wat geweldig om te horen dat je blij bent met onze producten/diensten! We zullen ons best blijven doen om aan je verwachtingen te voldoen. Tot de volgende keer!
TJ
Tom J.
Rijswijk
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering groot assortiment, handige website en goede aanbieding
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Wat fijn dat je z'n positieve ervaring hebt gehad! Bedankt voor het schrijven van deze review en hopelijk tot de volgende keer!
29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer persoonlijke, klantvriendelijke en goede service en communicatie!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en fijne service! Ik ben erg blij met mijn schoenen :)
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
28 jun 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review! En extra leuk om te lezen dat je zo blij bent met je schoenen:)
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelle service en het persoonlijke briefje in het pakketje. Top !!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Leuk om te lezen dat je blij was met de service én het persoonlijke briefje! Bedankt voor het delen van je ervaring, het betekent echt veel voor ons. We blijven ons inzetten voor die persoonlijke touch en snelle service bij elke bestelling. Tot de volgende keer!
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Service, klantvriendelijkheid en assortiment

Mooi assortiment met goede merken, klantvriendelijk en servicegericht
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Super fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad! We streven er altijd naar om een prachtig assortiment aan te bieden en tegelijkertijd onze klanten de beste service en vriendelijkheid te bieden. Bedankt voor het delen van jouw ervaring en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs en snel

Goede prijs, snelle en nette levering met een persoonlijke touch👍🏻
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Bedankt voor je uitgebreide review! Heel veel plezier van je mooie Nubikk sneakers:)
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De sandalen passen prima goede maat en uitstraling Erg blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Super om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe sandalen en bedankt voor het schrijven van deze review!
JP
John P.
Wijchen
14 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

TOP(pers)

Keurig verpakt, snel geleverd en met een persoonlijke boodschap.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Wat een TOP review! Dankjewel:)
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het kleine persoonlijk briefje in de verpakking, heel attent.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor deze mooie, positieve review!
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, advies en altijd wordt je vriendelijk geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Dat horen wij graag, fijn dat je goed bent geholpen! Bedankt voor het schrijven van deze review en tot de volgende keer:)
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goeie levering met nog een leuk kaartje erbij (Toppie)
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Het is altijd ons streven om niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook een beetje persoonlijkheid toe te voegen. Schoenen kopen is ook een cadeautje voor jezelf:) Bedankt voor je support en veel plezier met je mooie schoenen!