Van Dael Schoenen- Logo - Beoordelingen

Van Dael Schoenen
Beoordelingen:

205 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden345 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben onlangs naar Van Dael Schoenen in Arnhem gegaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik onder de indruk ben van de winkel en de service die ik heb ontvangen. De winkel zelf is prachtig ingericht en heeft een uitgebreide collectie schoenen voor zowel heren als dames. Daarnaast is het personeel buitengewoon vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd over hun producten. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven fijn advies, wat ik erg waardeerde.

de meest kritische beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Haben die Bestellung nach Tagen storniert weil sie sich mit dem DHL System nicht auskennen und es nicht hinbekommen haben ein Label zu drucken dass an eine Packstation geht. Jeder andere aus dem Ausland bekommt das hin. Eva vom Kundenservice schreibt zudem in einem derart miserablen deutsch dass man nichts versteht anstatt den Übersetzer zu nutzen. Und jetzt bei der Rückerstattung wurden mir 12,50 zu wenig erstattet. Fazit: nicht reif für das online Business. Ich warte noch immer auf den Restbetrag
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Van Dael Schoenen

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
vertrouwelijk en goed ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Fijn om te horen dat je de schoenen goed hebt ontvangen en bedankt voor het schrijven van deze review!
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site met veel keuze
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
8 sep 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review!
MV
Michel V.
Den Helder
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop en goed service
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk & Goed geholpen.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Wat fijn om te horen dat je de service vriendelijk vond en goed geholpen bent! Bedankt voor het schrijven van deze positieve review:)
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor het schrijven van deze review!
6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd Dikke prima
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
3 aug 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review! Fijn om te lezen dat de schoenen op tijd binnen waren.
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling lekker snel.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je review en wat fijn dat je bestelling snel is geleverd.
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel en netjes!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je positieve feedback en wat fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd!
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
28 jun 2023
Bedankt voor je super review!:)
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
17 feb 2024
Je nieuwe schoenen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan! Wij doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Dus wij zijn super blij om te horen dat je bestelling snel is bezorgd:) Bedankt voor het schrijven van deze review!
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk kaartje erbij 😉
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 jan 2024
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Veel plezier van je aankoop.
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
14 dec 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review. Je nieuwe schoenen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan! We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te versturen!
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super, top en snel
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
4 mei 2024
Bedankt voor het schrijven van deze super review!
4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuk kaartje erbij
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je positieve review, het is geweldig om te horen dat de persoonlijke touch wordt gewaardeerd! :)
28 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vriendelijk
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je beoordeling en het schrijven van deze review!
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel en efficient
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je bestelling snel geleverd is:)
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 sep 2023
Bedankt voor je review en wat fijn dat je bestelling snel is geleverd. Nieuwe schoenen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan!
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

Snelle bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
9 sep 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review. Je nieuwe schoenen wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan! We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te versturen!
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
30 jun 2023
Bedankt voor je review! Fijn dat de schoenen er snel waren:)
25 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Van Dael Schoenen
23 nov 2023
Bedankt voor het schrijven van deze review!