silerswaar.nl

240 reviews in totaal   93 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. Veel klanten waarderen de goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. De service wordt als vriendelijk, deskundig en flexibel ervaren. Klanten zijn overwegend positief over het eenvoudig en snel kunnen retourneren en de afhandeling hiervan. De communicatie rondom bestellingen en vragen wordt als duidelijk, transparant en prettig ervaren. Klanten geven vaak aan tevreden te zijn met de kwaliteit van de ontvangen producten.

Reviewssilerswaar.nl

De goede kwaliteit van de trui en de keurige levering.
Het artikel was makkelijk terug te sturen. De afhandeling van het terugsturen ging netjes en snel.
Prima bestelling gewoon gedaan wat ik besteld had geen bijzonderheden
Mooi product. Snelle levering. Goede communicatie
Nette afwerking

Milieuvriendelijke verpakking en snelle verzending

Snelle levering, milieuvriendelijk verpakt! En het vest had een behoorlijke korting! Heel blij mee, warm de winter in!
Goede vriendelijke service! Maat te groot, werd direct kleinere maat apart gelegd en retour eenvoudig geregeld.
G L
Guido L.
Value for money en snel geleverd!

Goede service met mooie website.

Ondanks dat de gekochte jas helaas te groot was heb ik deze zonder problemen terug kunnen sturen en stond het aankoopbedrag binnen enkele dagen weer op mijn rekening
Goede customerservice , snelle levering
Toplevering

Goede en snelle communicatie!

Goede en snelle communicatie. Ik kan de DogUp natuurlijk pas het volgend seizoen uitproberen en daar kijken we naar uit.

Goede service

Spuitbusje was defect bij ontvangst, maar ze hebben toen meteen een nieuwe verzonden.
Online bestelling ging prima.