e-styleaudio.nl- Logo - Beoordelingen

e-styleaudio.nlReviews

: 480Uitstekend

4,88

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jul. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
e-styleaudio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij e-styleaudio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 jul. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
e-styleaudio.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij e-styleaudio.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor e-styleaudio.nl

111 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

480 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 dec. 2021
Alles klopt bij Emiel. Het vriendelijke en uitgebreide ontvangst tijdens het luisteren, de know how en de after sales. Wij hebben de Kef LS50 Wireless 2 bij hem gekocht en zijn zeer tevreden. De volgende set zullen we zeker weer bij hem kopen. Kijk niet verder want dit is het adres waar je moet zijn! Dank Emiel voor de prettige koop.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 okt. 2022
Door een fout in de advertentie is de order zonder overleg gecanceld. vervolgens wordt hetzelfde product toch aangeboden met korting, echter niet voor dezelfde prijs uit de advertentie. jammer dit.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor e-styleaudio.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Goed en vakkundig geholpen! Snelle levering, denken in oplossingen! Blij met de service en het geleverde product! Gelukkig zijn er nog mensen met kennis van zaken op dit gebied! Emiel, bedankt en ga zo door!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Goede en betrouwbare site. Duidelijk qua structuur en informatie. Persoonlijke ondersteuning, zoals recentelijk met een DPD levering, wordt erg gewaardeerd. Top service !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 nov. 2022
2de kans product besteld maar dit was niet meer beschikbaar , hiervoor een nieuw product gekregen voor de prijs van het 2 de kans product , perfect .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
L'envoi bien protégé et la rapidité d'envoi. Au vu du prix un peu excessif heureusement cela s'est très bien passé
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022 
Goed geluisterd naar mijn vraag, wensen. Uitstekende service en hulp bij installeren!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
The whole process was efficiently achieved. Nothing to add. Very good 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Goede deal, snelle reacties en vlotte leverin
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Snelle levering, netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Super collectie en service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2022
Ik kocht een tweedekansje bij Emiel en eigenlijk snap ik niet waarom de vorige koper hem teruggestuurd heeft. Wat een heerlijk ding voor weinig geld! Het apparaat was zeer stevig verpakt en werd heel vlot verzonden. Zeer aan te bevelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Bestelling van DAB-radio gedaan. Vooraf e-mail gestuurd en deze is keurig en vrij snel beantwoord. Hopelijk zijn ze net zo behulpzaam als er iets mis gaat. Maar het is een goed begin :-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
Goede producten en goede prijs en ze doen precies dat wat ze adverteren. Op zondag besteld dus dinsdag de post met een pakje. Goed bezig, ga zo door!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Klantenservice reageerde direct (binnen 5 minuten!) Nog nooit meegemaakt, positief verrast.
Beoordeling melden
Antwoord van e-styleaudio.nl
3 nov. 2022
Goedenavond SN Boitelle, Wij vinden het erg vervelend dat u slechte ervaring heeft gehad. Kunt u ons aangeven wat voor u de reden is geweest om 1 ster te geven? Met vriendelijke groet, Emiel Pruim E-styleaudio.nl
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
Vlotte afhandeling. Kortingscode
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022 
Beoordeling melden