18 mrt. 2023
Had op een dinsdag een koptelefoon besteld die bij e-styleaudio voor €50 goedkoper te krijgen was dan bij andere webwinkels en bovendien moeilijk aan te komen was bij de grotere winkelketens. Had hem op donderdag binnen, netjes verpakt in zwart plastic zodat je niet kon zien wat er in de verpakking zat. Daar kunnen de bekendere winkels een voorbeeld aan nemen. Als je een duur electronica product bestelt heb je liever wat discretie en dat begrijpen ze bij e-styleaudio heel goed. Kortom, zeer tevreden met mijn ervaring en zal hier zeker weer iets kopen!
Door een fout in de advertentie is de order zonder overleg gecanceld. vervolgens wordt hetzelfde product toch aangeboden met korting, echter niet voor dezelfde prijs uit de advertentie. jammer dit.
Snelle levering en duidelijke communicatie. Enige puntje is de verzendlijst. Ik koos PostNL en het werd DHL. Heb dus eerst een dag lang de verkeerde link in de gaten gehouden en het pakket gemist. Bijzonder klein leed want het product is perfect 👍🏼
1 aug. 2023
Kef ls 50 wireles 2
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf
Voor allerlei soorten audio
Ik wens Emiel heel veel succes met het groeien van zijn bedrijf .
13 aug. 2023
Zeer professioneel, alert reagerend en bijzonder klantvriendelijk.
Uitmuntende service.
7 aug. 2023
Zeer vlotte service. Producten zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd.
Zeer goede service, je kunt de installtie zoals jij besteld beluisteren en om advies vragen. Verder is het snel geleverd. Werkt perfect.
13 jul. 2023
Post nl heeft het pakket nog niet afgeleverd.
wellicht een andere vervoerder gebruiken.
30 mei 2023
Snelle levering , zeer goede service ( nadat mijn bestelling binnen was heeft hij me opgebelt voor meer info ect ) . Echt top service
12 jun. 2023
Draadloze wifi speaker
Ik had een zoekopdracht voor een bepaalde speaker openstaan bin e-style. Emiel appte mij toen er 1 binnen kwam. Tegen scherpe prijs. Emiel kwam de speaker uiteindelijk zelf persoonlijk bezorgen. Zeer service gericht bedrijf waar persoonlijk contact van toepassing is, helemaal top. En de speaker bevalt uitstekend
7 jun. 2023
Goede afhandeling en snelle levering. Aankoop van demo speakers, maar er werd contact gezocht met me en de aankoop doorgesproken.
Geïmporteerde beoordelingen