e-styleaudio.nl- Logo - Beoordelingen

e-styleaudio.nl
Beoordelingen:

85 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden599 beoordelingen in totaal  

4,94
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 jul. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
e-styleaudio.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dali oberon vokal besteld op maandag. Donderdagavond contact opgenomen via de chat om te vragen of mijn bestelling wel goed is ontvangen. Contact via de chat was waardeloos. Persoon wist niks over de bestelling en sprak volgens mij niet goed Nederlands. Toen maar via WhatsApp geprobeerd. Ging er eigenlijk vanuit dat ik pas vrijdag reactie zou krijgen. 15 minuten later kreeg ik een reactie van Emiel. Liet me zien dat bij heb stond dat het pas later geleverd moest worden. Ergens iets fout gegaan. Hij heeft de volgende dag gelijk de speaker verstuurd en zaterdag was het binnen. Speaker was goed ingepakt. Top dus!

de meest kritische beoordeling

13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Post nl heeft het pakket nog niet afgeleverd. wellicht een andere vervoerder gebruiken.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor e-styleaudio.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

besteld, betaald en geleverd

besteld, betaald en daarna werd het geleverd
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Super snelle bezorging. Bestelde product was niet beschikbaar maar kreeg duurdere versie voor dezelfde prijs. Top service.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verwerking van mijn vragen zonder uitstel en volledig antwoord per e-mail. Zeer snelle levering, uitstekende verpakking.
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en prima retour service. Vakkundig advies.
Beoordeling melden
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies, snelle levering
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dali oberon vokal besteld op maandag. Donderdagavond contact opgenomen via de chat om te vragen of mijn bestelling wel goed is ontvangen. Contact via de chat was waardeloos. Persoon wist niks over de bestelling en sprak volgens mij niet goed Nederlands. Toen maar via WhatsApp geprobeerd. Ging er eigenlijk vanuit dat ik pas vrijdag reactie zou krijgen. 15 minuten later kreeg ik een reactie van Emiel. Liet me zien dat bij heb stond dat het pas later geleverd moest worden. Ergens iets fout gegaan. Hij heeft de volgende dag gelijk de speaker verstuurd en zaterdag was het binnen. Speaker was goed ingepakt. Top dus!
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wild van Tivoli radios leidt tot teleurstelling en opluchting.

Wild van Tivoli radios, zag ik bij Emiel er één staan voor een zeer schappelijke prijs - het was een tweede kansje. Echter het apparaat was een loeder. De presetknop deed het niet. Geen verkooppraatjes dat ik dit of dat, zus of zo moest doen. Terugsturen geen probleem en inmiddels een perfecte radio van Geneva in huis.
Beoordeling melden
AV
Arie V.
Roermond
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Dit was mijn eerste aankoop bij e-style audio en meteen een prima ervaring. Een prachtig product gekocht de Sonoro Elite so-911. Ook mijn vraag werd door eigenaar Emiel snel beantwoord. Kortom een aanrader.
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Voor de kerstvakantie een set Kef speakers besteld. Maar helaas toch niet op voorraad. Emiel bood zijn demo speakers aan om tijdens de kerstvakantie te genieten van deze geweldige speakers.
Beoordeling melden
CD
Charlie D.
Bolsward
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne hulp gehad over de telefoon buiten werktijd in de avonduren tijdens de installatie van nieuwe receiver/versterker. Top service!
Beoordeling melden
HV
hanz v.
milano
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle persoonlijke service met uitstekende service . Ik kreeg wat ik wou op tijd en voor een mooie prijs ..toppers
Beoordeling melden
15 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle service, communicatie en persoonlijke bezorging. Dat kan ik niet slecht beoordelen natuurlijk.
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Namen contact op om voor te stellen van bezorgdienst te wisselen. Perfecte service!
Beoordeling melden
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Persoonlijke service en mooi geluid

Super dat de speakers even gebracht zijn. Direct in gebruik genomen. Dank!
Beoordeling melden
SB
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden