radbag.nl/be- Logo - Reviews

606 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.788 reviews in totaal

radbag.nl/be- Logo - Reviews

radbag.nl/be

606 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden7.788 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met radbag.nl/be. Klanten waarderen de snelle levertijd wanneer deze goed verloopt, de behulpzame klantenservice bij het oplossen van problemen, de mogelijkheid tot personalisatie van producten, en de overzichtelijke website. Daarnaast wordt de goede verpakking regelmatig als positief ervaren. Aan de andere kant uiten klanten hun teleurstelling over vertraagde leveringen, beschadigde of tegenvallende producten, en technische problemen of verwarrende informatie op de website. Ook wordt soms frustratie genoemd over moeizame of trage communicatie met de klantenservice en onvoldoende verpakking bij sommige bestellingen, wat kan leiden tot beschadigde producten.

Reviews voor radbag.nl

Fijne persoonlijke spulletjes die je kan zelf pimpen met foto's of naam
De zaden die we ontvingen eind december 2025 voor de vleesetende plant zijn al maanden vervangen en zien er eigenlijk niet meer goed uit. We hebben ze geplant maar ik vermoed dat er niets meer zal uitkomen.
Antwoord van radbag.nl/be
Hallo, Zijn de planten gegroeid? Zo niet, neem dan alsjeblieft contact op met de klantenservice, zodat zij een oplossing voor je kunnen vinden. Bedankt voor je feedback! Hartelijke groeten, Het Radbag-team
La qualité du produit, la rapidité de la livraison.
Een gepersonaliseerd sleutelbord besteld voor familie met een nieuwe woning. Helaas kwam bestelling met een beschadiging binnen. Een mail was voldoende om de schade te melden en na ruim een week werd een nieuw exemplaar geleverd. Keurig opgelost!
Mooi gedaan en snelle levering
Veel keuze op de website. De kruiken met dierenvachtjes erom zijn een groot succes bij de kinderen. Snel geleverd maar de verpakking was wel kapot, gelukkig zat de inhoud er nog wel in.
Mooi product, snelle bezorging!👍🏼
Alles ging goed
Sleutelbord was beschadigd, een nieuwe ontvangen, ook dit was volledig beschadigd. Beschadiging was waarschijnlijk door het transport. Sleutelbord was enkel verpakt in een soort enveloppe. Heb dit ook laten weten en weerom moest ik foto's doorsturen - had ik allemaal al gedaan... zowel van het eerste bord als het tweede bord. Weerom kwam de vraag foto's door te sturen...Dan heb ik er ook geen moeite meer voor gedaan, ik zou nooit meer iets bestellen.....
Antwoord van radbag.nl/be
Beste Carla, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. We versturen de producten al jaren in deze verpakking. Het is dan ook echt pech dat ook de vervanging weer beschadigd is aangekomen. Wil je er echter begrip voor hebben dat we bij beschadigingen een foto vragen, dat is de eenvoudigste manier om je de terugzending van het product te besparen. Je kunt de klantenservice gerust nogmaals contacteren. Jouw Radbag Team

Prachtig resultaat

Prachtig pakketje gekregen. Het resultaat is precies wat ik wou. Het duurde wel vrij lang voor de levering tot bij mij kwam, maar dat ligt mogelijks aan de afstand.
Ruim 3 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst. Het duurde ten eerste heel lang voordat deze werd verzonden. Toen het product eindelijk werd geleverd, was deze beschadigd. Het conctact met de klantenservice verloopt ook zeer moeizaam. Dit was eigenlijk bedoeld als een kerstcadeautje, echter door de trage levering, beschadiging van product en moeizaam contact met de klantenservice, ben ik bang dat dit niet gaat lukken.
Antwoord van radbag.nl/be
Hallo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons je feedback te geven. Het spijt ons echt dat je bestelling niet liep zoals je had gehoopt – vooral rond Kerst begrijpen we heel goed hoe vervelend dat kan zijn. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Neem alsjeblieft direct contact op met onze klantenservice. Het team helpt je graag verder, bijvoorbeeld bij een retour of een terugbetaling. We bekijken het probleem zeker samen en vinden een oplossing. Dank je wel voor je vertrouwen. We zouden het geweldig vinden je in de toekomst weer positief te verrassen. Hartelijke groeten, Het Radbag Team
Website met het invoegen van foto’s gaat moeizaam. Daardoor per ongeluk verkeerde besteld. Had schilderijtje willen hebben en zag na bestellen dat het poster is geworden. Die ook nog eens heel erg verkreukeld is waardoor dus niet te gebruiken.
Antwoord van radbag.nl/be
Beste John, Hartelijk bedankt voor je bericht. Helaas kan onze website erg traag zijn wanneer er tegelijkertijd te veel bestellingen worden geplaatst. Heb je de klantenservice een foto van de verkreukelde poster gestuurd? Dan hadden ze je zeker verder kunnen helpen. Jouw Radbag Team
zeer vlotte communicatie en ook snelle levering
de producten en snelheid van levering