watersportsonline.nl

789 reviews in totaal   15 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. De behulpzaamheid, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid van de service worden gewaardeerd, met name wanneer er snel en meedenkend wordt gehandeld bij problemen. De degelijkheid en pasvorm van de producten worden regelmatig geprezen, evenals de gunstige prijs/kwaliteitverhouding en het scherpe prijsaanbod ten opzichte van concurrenten. Ook de communicatie met het bedrijf, zowel telefonisch als per e-mail, wordt meestal als snel en duidelijk ervaren. Sommige klanten geven bovendien aan dat het omruilen en terugbetalen soepel verloopt. Er zijn echter ook negatieve ervaringen. Enkele klanten melden vertragingen bij de levering of verkeerde afleverlocaties. Incidenten van teleurstelling over de kwaliteit van ontvangen producten worden genoemd. Daarnaast zijn er klachten over verwarrende of foutieve communicatie. Het retourproces wordt soms als ingewikkeld of traag ervaren.

Reviewswatersportsonline.nl

Onze zoon is erg blij met zijn Helly Hansen zeilpak

Onze zoon Ward heeft sinds zijn zevende jaar zeilen als grote passie. Nu hij vijftien is, wil hij voortaan ook graag buiten de zomerperiode gaan zeilen. Het werd dus hoog tijd voor een kwalitatief goede zeiloutfit. Hij had zelf op internet een goede combinatie zeilbroek en zeiljas van Helly Hansen gevonden voor een scherpe prijs met een gratis ‘drybag’ van 20 liter die hij erbij zou krijgen’. Zijn verassing was groot toen bleek dat de winkel naast deze drybag ook nog een kwalitatief goede wollen muts gratis had meegeleverd. Zijn zeiluitrusting is qua warme en droge kledij nu compleet. Hij kan niet wachten om het tijdens zijn eerstkomende zeilweek dit voorjaar te gaan gebruiken.
Geïmporteerde review

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Afgelopen week voor het eerst iets besteld bij dit bedrijf, aangezien ik vragen had heb ik even gebeld en werd keurig te woord gestaan. Snelle levering en ze komen afspraken na! Van harte aanbevolen.

Snelle en vlotte levering

Nog snel een extra zeilpak nodig gehad. Dit heb ik op het einde van het jaar besteld, en zelfs dan duurde de levering maar een paar dagen. Dit ging heel vlot. Het pak van Helly Hansen passte perfect ! De facturatie in België en levering naar Duitsland heeft ook perfect gewerkt !
Redelijk snel verstuurd. Maar wel vertraging door vervoerder
Super snel in huis,nu nog tijd vinden om het te proberen
Ik heb een zeilbroek in de aanbieding gekocht. Ik moet hem nog gaan gebruiken. Ik kan nu niet beoordelen of ik daar lang gelukkig mee ben.
Levering zoals beloofd
Alles prima geregeld!
De goede service
snel en volledig

Klant is Koning

Onze bijboot klapt op de naad door de zon einde bootje, gebeld dat ik een nieuw bootje wilde kopen maar geen vervoer had naar Joure, Geen probleem besteld U hem online en wij zijn voor 1800 uur bij U in Heeg. Zijn netjes gebeld dat ze over 30 min er zijn, 30 min later stonden ze klaar met een karretje bij het hek om de bijboot naar onze boot te brengen. Top service de bijboot nog maar een paar dagen gebruikt voelt degelijk en vaart top.
Geïmporteerde review

Super goede en snelle service

Ik had een liter Nikwax Twinpack Tech besteld. Door een fout werd er 300 ml geleverd. Na telefonisch contact met Ijben season sports, werd deze fout direct recht gezet. Ik mocht de 300 ml houden en een dag later had ik de liter al in huis. Dank jullie wel voor deze nette en snelle oplossing.
emails komen van aantal verschillende adressen, Rubberbotenonline oa??? Terugsturen is moeilijk gemaakt. Ik had de verkeerde maat besteld maar terugsturen te ingewikkeld