Livinnzevenaar.nl

104 reviews in totaal   45 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten geven aan dat hun bestelling nog niet geleverd is of dat de levertijd lang en onduidelijk is. Klanten klagen over een gebrek aan communicatie en updates rondom hun bestelling. Daarnaast geven veel klanten aan dat ze nog geen ervaring kunnen beoordelen omdat ze hun bestelling nog niet hebben ontvangen.

ReviewsLivinnzevenaar.nl

Behulpzaam. Gaat het voor mij uitzoeken Belooft een mail te sturen en doet dat ook de zelfde dag.
Heb nog niks ontvangen dus kan nog geen beoordelen
Netjes afgeleverd.in de eerste had ik een andere tafel verwacht,maar volgens de vervoerder was deze tafel al lange tijd niet leverbaar. Wij zijn dik tevreden met deze tafel
Tot nu toe is het goed. Alleen jammer dat er een omweg via Duitsland is omdat er in Rotterdam gestaakt ord.
Weet het niet eerste keer dat ik wat besteld heb bij jullie

Veer in de poeperd

Hallo. Jullie vragen om een veer in je poeperd. Alleen heb ik nog niets in huis staan. Dus vraag mij om die veer als ik mijn meubelstuk in huis heb staan.
IK HEB ALLEEN NOG MAAR EE BESTELLING GEDAAN, MAAR DEZE WORDT NOG GELEVERD.
Goedemiddag Kan nog geen mening geven heb nog niets ontvangen
Bestelling ging soepel. Ben benieuwd wanneer ik meer hoor over de levering.
We kunnen nog niet echt definitief beoordelen omdat we het bestelde nog moeten ontvangen. Maar tot nu toe niets te klagen.
Producten nog niet geleverd, kan hierdoor nog geen feedback geven
Hele mooie boomstam tafel gekocht, en daar zijn we heel blij mee. Benieuwd hoe hij staat straks!
Makkelijk online te bestellen. Tot nu toe nog geen bericht wanneer de bestelling geleverd wordt. Heeft met levertijd van 5 weken te maken. Dus ben we wachten af.
Het meedenken
Ik heb net besteld weet het nog niet
heb mijn bestelling nog niet ontvangen ngen
Levertijd veel te lang zit nog steeds te wachten op een tafel
Ik probeer via een mail te achter halen wanneer mijn tafel geleverd wordt die ik 13 september besteld hebt, maar krijg geen antwoord.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.