www.marc-home.nl

395 reviews in totaal   188 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van de levering; bestellingen arriveren opvallend snel. De verpakking wordt als zorgvuldig, netjes en stevig ervaren. Ook de scherpe, concurrerende prijzen vallen positief op. De klantenservice wordt vaak geprezen vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Daarnaast waarderen klanten de speciale aanbiedingen en extraatjes bij hun bestelling. Het bestelproces en de communicatie worden als duidelijk en eenvoudig omschreven.

Reviewswww.marc-home.nl

goede en niet dure spullen. gietijzeren tajine gekocht omdat ik inductie heb en hij doet het fantastisch! Voor nog geen 50 euro een prachtige pan waar ik heel blij mee ben... Ondanks dat hij al ingebrand is, wel even heel dun insmeren met zonnebloemolie voor je hem weg zet.

Antwoord van www.marc-home.nl

Goed om te horen, veel plezier met de tajine! En bedankt voor uw beoordeling!

De bestelling werd snel verwerkt!

De bestelling werd snel verwerkt. We hebben jaren geleden al eenzelfde type mes gekocht, en die is zo vaak gebruikt dat we nu alvast maar een nieuwe hebben besteld. De levering was later dan anders, maar de heftige sneeuw en gladheid gaf onvermijdelijke vertraging. Geen probleem!

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat goed om dit te horen! De heftige sneeuw was inderdaad de reden voor de vertraging. Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Goede prijs en snelle levering met extra informatie over hoe de pannen te behandelen en nog gratis 2 koekenpan beschermers gekregen.

Antwoord van www.marc-home.nl

Fijn om dit te horen! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met de pannen!
Goed verpakt (belangrijk voor iets van glas!), op tijd geleverd, precies wat besteld was: probleemloze bestelling!

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat goed om te horen! We pakken alles zelf zorgvuldig in. Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Meedenkend als een artikel is uitverkocht en vervolgens super snelle levering ( binnen 24 uur)

Antwoord van www.marc-home.nl

We zijn blij dat we konden helpen! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!

fijn shoppen

Ik ken de winkel, dus dat maakt het ook makkelijk om even de website te checken voor iets wat ik nodig heb. De keuze op de site is niet enorm maar dat maakt het kiezen voor mij juist makkelijker. In de winkel ben ik ook niet anders dan goed advies gewend.

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat super om te horen! Heel erg bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!

Snel en goed

Betreft mijn product beste prijs en super snelle levering, zelfs net voor de kerst. (In tegenstelling tot de concurrent, waarbij ik mijn bestelling heb moeten annuleren)

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat super om dit te horen, daar zijn we blij mee! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Fantastische producten tegen scherpe prijzen en snelle levering

Antwoord van www.marc-home.nl

Super, daar doen we ons best voor! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Goed geprijsd, keurig verpakt (kon zo onder de kerstboom) en op tijd. Plus kopen bij een man met passie i.p.v anoniem platform. Ik ben fan.

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat super fijn om dit te horen, echt een compliment! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop! We hopen u snel terug te zien.
Goedkoopst van alle aanbieders! Goede en snelle service! Prima

Antwoord van www.marc-home.nl

Super!! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Fijne service, snelle levering en een top product! Erg blij mee!

Antwoord van www.marc-home.nl

Super fijn! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Over de glazen kan ik nog niet oordelen. Maar de service van Marc Cook is prima. Bestellen is eenvoudig en snelle verzending.

Antwoord van www.marc-home.nl

Super om te horen, zijn we blij mee! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met de glazen!
Prima en snelle service. Als deze (toch wat duurdere wok) ons bevalt gaan we nog een andere maat bestellen bij deze site en wellicht nog wat andere accessoires.

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat goed om te horen, als we u kunnen helpen kunt u altijd contact met ons opnemen! Voor nu bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met de wok!
Snelle levering en een heerlijke geur voor in het huis.

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering en blij met de 2 pannen

Antwoord van www.marc-home.nl

Super fijn! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met de pannen!

Top!

Duidelijk, snel en scherp geprijsd

Antwoord van www.marc-home.nl

Goed om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Niets! Je kunt bellen en wordt je persoonlijk geholpen! Super

Antwoord van www.marc-home.nl

Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Stevige verpakking en binnen 24 uur in huis

Antwoord van www.marc-home.nl

Super fijn om te horen, daar doen we ons best voor! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering en goede prijs.

Antwoord van www.marc-home.nl

Heel fijn! Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering, top

Antwoord van www.marc-home.nl

Super fijn om te horen, bedankt voor uw beoordeling! En veel plezier met uw aankoop!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.