muntex.nl Reviews:
Reviews voor muntex.nl
Iets met gebakken lucht.
Ik bestelde vanwege de claim 'vandaag besteld, morgen in huis'. Ik heb 2 werkdagen afgewacht en vervolgens stond de bestel status op 'onbekend'. Ik heb er naartoe gemaild en weliswaar kreeg ik de dag erna reactie. Daarom toch nog 1 ster, bij anderen moet je een week of langer wachten tot je wat hoort.
Het antwoord. Door een fout in het systeem is uw bestelling geannuleerd. Verder geen geboden oplossing helaas. Nu maar afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg. En dik spijt dat ik zoveel tijd en moeite besteedde voor gebakken lucht. Nu kan ik weer opnieuw ergens anders gaan bestellen van geld wat ik nog niet terug heb.
Hoe reviewss werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere beoordelingsplatforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.