nimara.nl

86 reviews in totaal   85 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

nimara.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, de scherpe prijzen en de hoge kwaliteit van de producten. De producten worden doorgaans zeer goed en netjes verpakt geleverd, wat schade voorkomt. Ook wordt de eenvoudige montage van de meubels als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice ontvangt vaak lof voor snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte reacties. Problemen zoals schade of onvolledige levering worden door de meeste klanten snel en netjes opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen bij de levering of vinden de communicatie hierover onduidelijk. Daarnaast zijn er enkele negatieve opmerkingen over de klantenservice, waarbij klanten slechte of geen communicatie melden. Ook zijn er incidenteel opmerkingen over de productkwaliteit.

Reviewsnimara.nl

Privéprofiel
Snelle levering en mooie stevige stoelen van goede kwaliteit. Netjes en goed verpakt geleverd. Ook reageert de klantenservice snel en vriendelijk.
Echt een top service van nimara. Gevraagd of mijn bank eerder geleverd kon worden en dat hebben ze gewoon gefixt.
I am writting this with great smile seeing my 6 chairs ordered from Nimara. Its delivered whats been promised. On time delivery, guality product, best tracking code, neatly packed, supperb customer support. Woww, I totally amazed. This is my 1st time order, with lots of thoughts. But I am supper happy. I am already looking into their website to buy sofa.. I highly appreciate Nimara team. You guys doing amazing job.

eettafel

Bestelling geplaatst, snel geleverd en heel goed verpakt. Klantenservice gemail voor een vraag binnen paar uur een reactie ontvangen. Snelle service!
Na een week mijn eetstoelen binnengekregen en voor de prijs zijn ze mooi en comfortabel! Ik was eerst sceptisch, maar zou er nog een keer bestellen!

Goede prijs en kwaliteit. Aanbevolen!

Goede prijs en kwaliteit. Wordt netjes bezorgd. Bij ons na twee weken. We zijn tevreden. Vragen beantwoorden met AI werkt aardig maar is niet persoonlijk.
Klantenservice ervaring was erg fijn. Het proces om te bestellen verliep soepel
Privéprofiel
Met GLS als bezorger heb ik geen goede ervaring. Ook nu weer onzeker wanneer e.e.a geleverd zou worden. Voor de eerste keer bij NIMERA een ladenkasten gekocht. Er waren drie kleine beschadigingen. Mijn insziens niet veroorzaakt door GLS. Verpakking was heel dus.....

Fijn aanbod!

Fijn aanbod, scherpe prijzen. Reeds 1 bestelling geplaatst (wachtende) en van plan om nog vaker aankopen te doen bij Nimara!

Goede klantenservice

Ik heb hier stoelen besteld en er werd snel gereageerd na contact met de klantenservice!
Eetkamerstoelen besteld, zeer snel binnen een goede prijs en van zeer goede kwaliteit! Ontzettend blij mee voor in ons nieuwe huisje😁
Prijs/kwaliteit verhouding is super! Pakket was ook snel verzonden. Blij met onze nieuwe tafel!
Heel tevreden over mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt en kwaliteit is in verhouding met de prijs super goed. Ik zal voortaan vaker hier bestellen en aanraden
Goede service, snelle levering. Goede kwaliteit. netjes verpakt. Patricia Hendericks
Hele goeie kwaliteit stoelen voor een betaalbare prijs.
Hele mooie betaalbare spullen gekocht, goed op de hoogte gehouden en snel geleverd
M H
Marina h.
Snelle service, mooie stoelen voor een prima prijs.
Super nice chairs! Super design and very confortable! I reccomend!

Blij verrast door de kwaliteit van de producten. Helemaal top

Blij verrast door de kwaliteit ! Echt mooi product.
op website kwam mijn bestelling er als beste prijs uit. de mensen waren vriendelijk, deden hun best maar na 12 dagen heb ik nog steeds geen idee wanneer mijn bestelling bezorgd gaat worden en of het überhaupt nog wel aankomt. mijn werkzaamheden liggen dus nu stil. heel teleurstellend.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.