shop.buijtendijk.nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.593 reviews in totaal

shop.buijtendijk.nl

20 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.593 reviews in totaal

Reviews voor shop.buijtendijk.nl

Site eenvoudig te gebruiken en informatief. Concurrerende tarieven en vlotte verzending, nette verzendkosten, bij minimumorder gratis. Fijne zaak
Na mijn bestelling kreeg ik al vrij snel de goederen. Geleverd door UPC. Maar de kosten voor verzending die ik moest betalen waren jammer genoeg hoger dan de kosten van mijn bestelling. Misschien kan hier eens naar gekeken worden. Ik betaalde namelijk nog geen €5.00 voor mijn bestelling maar wel €7.95 aan bezorgkosten dat vond ik minder. P.s. had geen mail gekregen van UPC wanneer mijn pakje werd geleverd / tijdstip,datum.Was op het moment van de levering gelukkig thuis.
Snelle bezorging goede communicatie
Jullie ĺeveren alles netjes en binnen de afgesproken tijd
Goede en snelle levering

Niet alles aanwezig

Duurde lamg voordat de bestelling er was, uiteindelijk doos open gemaakt en zaten er maar 7 schuurbanden in terwijl ik er 10 besteld had. Al met al, zit wel berbetering in.
Zeer vriendelijk te woord gestaan Alleen verzending via UPS raad ik af wat een waardeloos transportbedrijf
DP
Dick P.
Goede prijs. Sneller verzenden.
PV
Peter V.
Prima producten. Prima service.
Prima Röhm boorkop, snel verzonden.
Snelle levering, product voldeed aan de verwachting.
ups maakte van de bezorging een zootje er werd onmiddellijk mijn bestelling voor de tweede keer opgestuurd helemaal top !
joh..ik doe niet aan die veren ergens stoppen!