simpledeal.nl

143 reviews in totaal   117 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

simpledeal.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Veel klanten zijn te spreken over de kwaliteit en degelijkheid van de producten. Ook wordt de klantenservice vaak positief beoordeeld en waarderen klanten de snelle en adequate oplossingen bij problemen. Daarnaast vinden klanten het over het algemeen makkelijk om producten te monteren of in elkaar te zetten. Er zijn echter regelmatig opmerkingen over de snelheid, stiptheid en problemen met de levering. Sommige klanten ervaren het contact met de klantenservice als traag of verwarrend en in enkele gevallen blijft een oplossing bij problemen uit.

Reviewssimpledeal.nl

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en alles liep vlot zoals vermeld in jullie mails.
Perfect! Snelle levering. Dank!
Pakket 9 dagen later dan gevraagd (en beloofd) bezorgd. Niet op opgegeven adres, maar bij afhaalpunt dorp verderop.
Op tijd geleverd product voldoet aan de verwachting
fijne stevige tafel,goede informatie
Snel en goed
Goed verpakt en duidelijke informatie/instructie om de kast in elkaar te zetten
Super mooie en stevige krabpaal. Mijn poes is er blij mee 😁
Snel geleverd en product voldoet aan de verwachting

Horrible never received shipmen

Horrible never received shipmen
J S
Jos S.
Degelijke kwaliteit, perfecte timing qua leveri g.
We moeten nog monteren. We zijn aan het verhuizen. Maar de bestelling was snel binnen. Heel fijn.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.