tvoutlet.tv

77 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden77 reviews in totaal

tvoutlet.tv

77 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden77 reviews in totaal

De reviews zijn slechts gedeeltelijk positief. Sommige gebruikers hebben minder goede ervaringen met tvoutlet.tv. Sommige klanten prijzen de scherpe prijzen en de goede kwaliteit van bepaalde producten. Daarnaast zijn er positieve opmerkingen over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de klantenservice in enkele gevallen en wordt snelle verzending soms gewaardeerd. Aan de andere kant zijn er veel klachten over vertraagde, niet nagekomen of geheel niet uitgevoerde leveringen, evenals het uitblijven, vertragen of gedeeltelijk uitvoeren van terugbetalingen na annulering of problemen met de bestelling. De communicatie met de klantenservice wordt vaak als traag, onduidelijk of ontwijkend ervaren, waarbij deze soms onbereikbaar is of niet oplossingsgericht werkt. Verder zorgt het niet nakomen van afspraken, zoals beloofde levertijden en toezeggingen, voor veel frustratie en wantrouwen bij klanten. Ook worden verkeerde of inferieure producten geleverd en krijgen klanten bij problemen vaak pas na veel aandringen of negatieve reviews een oplossing.

Reviews voor tvoutlet.tv

Doe geen zaken met dit bedrijf!!!

Beste Mensen die hier willen gaan kopen. Let op doe dit niet!!!! Pas geleden heb ik de onderstaande review hier al geplaatst "18 Februari een bestelling gedaan. En tot heden nog niets mogen ontvangen. Je kan mailen wat je wilt met ze maar met echte concrete oplossingen komen ze niet. En daarbij is het natuurlijk ook schandalig dat je niemand telefonisch kan bereiken. Het wachten op antwoord duurt ook altijd verschrikkelijk lang. We zijn nu 44 dagen verder en tot heden krijg je de standaard mailtjes met smoesjes terug. We zetten het zsm door naar onze product manager. Nou de productmanager laat niets van zich horen. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Dus zit er aan te denken om gerechtelijke stappen te ondernemen. Oh ja en als je als tvoutlet nou gaat reageren op deze mail. Ik handel onder eigen naam geen pseudoniem. Dat zijn ook de standard antwoorden die jullie hier gebruiken. Kortom blijf hier weg. Grote beloftes niets waarmaken!!!" Kort daarna kreeg ik een mail dat het product niet te leveren was en dat er wel een vervangend product is. Uiteraard met bij betaling. Maar ze gingen dat dan regelen moest ik wel mijn review hier weg halen. Dus ik dat gedaan maar tot op heden is er nog steeds niets geregeld. In ieder geval zijn we nu op het punt gekomen dat de bestelling is geannuleerd en dat we dus zitten te wachten op een terug betaling van het geld. Maar dat zouden ze zo spoedig mogelijk doen. Nou is bij mij zo spoedig mogelijk dezelfde dag. Want tegenwoordig is het toch heel simpel om iemand geld te sturen. 1 druk op de knop en het is verzonden. Maar goed dat ook nog niet gebeurd. Ik ben ondertussen bezig om alle correspondentie met dit bedrijf te verzamelen en te bundelen. En heb afgelopen vrijdag een gesprek gehad bij een gerenommeerd advocatenkantoor die landelijk veel bekendheid heeft om een eventuele procedure te starten. Ik ben er in ieder geval klaar mee met dit bedrijf en ik hoop op deze manier mensen te behoeden om daar niet te kopen!!!

Nooit geleverd — en wat openbare registers en Trustpilot zelf onthullen

Ik heb in december 2025 een televisie besteld via exxpo.nl (Bestelling #139678, €1.099,-), een handelsnaam van Rubiconcepts B.V. (KvK 84765046) — dezelfde rechtspersoon die tvoutlet.tv exploiteert. Het artikel is nooit geleverd. Na herhaalde niet-nagekomen leveringsbeloften heb ik de koopovereenkomst formeel ontbonden (januari 2026) en een ingebrekestelling verstuurd conform art. 7:19a BW. De schuld is op 26 februari 2026 schriftelijk erkend door een medewerker die ondertekende als 'TV Outlet Administratie' met exxpo.nl in de e-mailhandtekening — een bevestiging van de verbinding tussen beide handelsnamen door de verkoper zelf. De zaak is overgedragen aan een incassobureau; de debiteur is formeel gesommeerd. Bij nader onderzoek zijn de volgende feiten vastgesteld, allen verifieerbaar via openbare bronnen: — Rubiconcepts B.V. (KvK 84765046) exploiteert meerdere webshops waaronder exxpo.nl en tvoutlet.tv. Het geregistreerde adres betreft een postbus bij een opslaglocatie. Geen medewerkers ingeschreven. — Trustpilot heeft een formele waarschuwing geplaatst op het tvoutlet.tv-profiel wegens het onder druk zetten van reviewers om negatieve beoordelingen te wijzigen of te verwijderen. — Meerdere consumenten melden een aanbod van €50,- te hebben ontvangen in ruil voor het verwijderen van een negatieve review. In ten minste één gedocumenteerd geval werd de beloofde betaling niet uitgevoerd na verwijdering van de review. — Direct na het mislukken van twee verwijderingspogingen van een negatieve review op Trustpilot verschenen drie 5-sterren reviews binnen hetzelfde uur, alle drie aangemerkt als 'Review zonder uitnodiging', met generieke bewoordingen en van accounts met minimale reviewgeschiedenis. — Tvoutlet.tv opereerde eerder onder de naam Luxe Outlet, met een Trustpilot-score van 2.2 en identieke klachten over niet-levering en terugbetalingsproblemen. Na het accumuleren van negatieve reviews vond een naamswijziging plaats. Alle bovenstaande informatie is gebaseerd op schriftelijke bewijsstukken en openbare registers (kvk.nl, KvK 84765046, Trustpilot).

Good shop

I had an excellent experience with this online store. The website is easy to navigate, and the product descriptions are clear and accurate. My order was processed quickly, and the delivery arrived even earlier than expected. The quality of the items exceeded my expectations, and everything was carefully packaged. Customer service was also very responsive and helpful when I had a question about my order. Overall, I highly recommend this store to anyone looking for a reliable and professional online shopping experience. Definitely a 5/5!

Terugbetaling niet ontvangen

Onderwerp: Terugbetaling blijft uit – onaanvaardbare service Op 28 maart 2026 heb ik een laptop aangekocht via tvoutlet.tv. Na twee weken was het product nog steeds niet geleverd, waarna ik contact heb opgenomen met de klantendienst. Daar kreeg ik te horen dat het product niet voorradig was. Op 9 april heb ik mijn bestelling geannuleerd, met de belofte dat ik mijn geld (469 euro) binnen 2 tot 5 werkdagen zou terugkrijgen. Ondertussen zijn we 12 mei 2026 en heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. De communicatie verloopt bijzonder moeizaam: Er wordt laattijdig geantwoord op e-mails Beloftes worden gemaakt maar niet nagekomen Ik heb ondertussen al twee keer mijn rekeningnummer en het bedrag moeten doorgeven, terwijl mijn bestelnummer gekend is Ik krijg sterk de indruk dat men mij gewoon aan het lijntje houdt. Dit zorgt voor veel frustratie en wantrouwen. Dit is voor mij totaal onaanvaardbaar. Ik verwacht onmiddellijke terugbetaling van het volledige bedrag. Ik raad iedereen ten stelligste af om via deze website te bestellen. De service is ondermaats, de communicatie slecht en afspraken worden niet nagekomen. Dit is geen manier om klanten te behandelen. Yucesan

Onacceptabele vertraging en communicatie - Bestelnummer: 453696

Op 20 maart heb ik een televisie besteld en direct betaald, € 986,06. Op de website stond op dat moment duidelijk vermeld dat er nog 5 toestellen op voorraad waren, met een levertijd van 10 werkdagen. Toen deze termijn verstreek zonder levering, heb ik zelf per e-mail contact opgenomen om naar de status van mijn bestelling te informeren. Tot mijn verbazing kreeg ik toen te horen dat het product inmiddels in nabestelling stond en dat het onduidelijk was wanneer er weer voorraad zou zijn. Intern werd gesproken over nog eens 1 à 2 weken extra wachttijd. Inmiddels zijn we bijna vijf weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Daarbij heb ik het gevoel dat ik voortdurend aan het lijntje word gehouden. Het bedrijf is telefonisch onbereikbaar en op e-mails wordt vaak pas na meerdere dagen gereageerd. Deze gang van zaken ervaar ik als zeer onprofessioneel en absoluut niet klantvriendelijk. Afspraken en verwachtingen worden totaal niet nagekomen en de communicatie schiet ernstig tekort. Ter verduidelijking: ik reageer onder mijn eigen naam en niet via een pseudoniem of via het account van iemand anders. Bestelnummer: 453696

OPLETTEN: BESTEL NIET – 80 dagen na betaling van 1221,06 euro nog steeds geen TV

Bestelling #444235 op 22-02-2026, LG G5 OLED 55", €1.221,06 vooraf betaald per overschrijving. Toegezegde verzendtermijn van TV Outlet zelf: 4 tot 10 werkdagen. Vandaag is dag 80. Geen TV. Geen track-and-trace. Geen restitutie. Wat er wél is gebeurd, op basis van 62 mails (tickets #142013 en #142427): • Acht keer een nieuwe leverdatum toegezegd. Acht keer niet gehaald. • BTW-teruggave van €211,92 schriftelijk toegezegd "binnen 2 werkdagen". Vijf herinneringen later nog steeds niet uitgevoerd. • De zin "ik heb uw bericht doorgezet naar de productmanager" komt zeven keer voor. Die productmanager neemt nooit zelf contact op. • Vijf wisselende medewerkers, elk met "welgemeende excuses". Geen oplossing. • Compensatie aangeboden in Nederlandse bioscoopbonnen — aan een klant met Belgisch leveradres. • 10 stuks op voorraad op de website, maar "niet leverbaar" • Eigen citaat van een medewerker: "ik krijg er een punthoofd van dat ze niet kunnen zeggen wat wanneer komt."

Oplichters

Op 14 februari heb ik een AEG inbouwmagnetron bij TV Outlet besteld. Het bedrag van € 341,- is netjes betaald. De levertijd zou ongeveer 10 werkdagen zijn. Na 2 weken heb ik contact opgenomen waarom het artikel nog niet binnen is. Het antwoord was dat de bestelling z.s.m. opgestuurd zou worden. Weer een week later heb ik een mail gestuurd. TV Outlet bood excuses aan en gaf aan dat er iets verkeerd was gegaan. De magnetron zou z.s.m. opgestuurd worden. De volgende weken werd ik stilgehouden met allerlei redenen waarom de magnetron nog steeds niet verstuurd is. Na 7 weken heb ik dan eindelijk de bestelling ontvangen. Dat was goedkope rotzooi welke ik niet heb besteld. Ik heb niet het bestelde merk en kleur ontvangen. In mijn keuken zijn alle apparaten van het merk AEG en in de kleur zilver-zwart. Deze magnetron is wit! TV Outlet wordt door mij ook niet aangeraden. Niet goedkoop, slechte service en last but not least je krijgt niet wat je besteld en betaald hebt! Rechtsbijstand wordt nu ingeschakeld om mijn geld terug te krijgen. TV Outlet, wat een ontzettende vervelende en frustrerende ervaring!

Moeite met terugbetalen.

Ook ik heb een hoop gedoe met dit bedrijf, artikel was op voorraad daarna ineens niet meer dus order geannuleerd. Plots artikel weer op voorraad ik gaf aan als mijn tv er voor het weekend zou zijn ( mail was op woensdag) dan akkoord kon pas geleverd worden volgende week vrijdag maar dan was mijn annulerings termijn verstreken dus aangegeven ik wil annuleren, €799,00 zou worden overgemaakt. U raad het al nou snap er niets van is afgehandeld maar kunt u uw gegevens even mailen dan controleren wij dit Gedaan incl ING nummer en ordernummer 454442 t.n.v. C H.Leo. Inmiddels ingebrekestelling gestuurd, reactie wordt meteen opgepakt🥱 verheug mij nu al op volgende week vrijdag wanneer zij een incassobureau achter zich aan krijgen. Maakt mij niet uit voor het geld, als het moet maak ik er een rechtzaak van. Lopen de kosten lekker voor ze op! Charel Leo

Koop nooit iets bij dit bedrijf met vooruitbetaling!

Koop nooit iets bij dit bedrijf met vooruitbetaling, want de kans is heel erg groot dat u uw bestelling nooit zult ontvangen. En om cashback te krijgen zal ook een hele klus worden, ik heb na vijf maanden alsnog mijn aansprakelijkheidsverzekering in moeten schakelen. Het is een extra verdienmodel van TV-Outlet om zo lang mogelijk niet terug te betalen en daarmee de rente over het aankoopbedrag op te kunnen strijken! Verder nog een tip, trap vooral niet in de eindeloze standaard vriendelijk ogende e-mail berichtjes, want daarmee weten zij als de beste de boel te frustreren en te vertragen, het is gewoonweg een malafide bedrijf! Hierbij voeg ik nog even een artikel van de Consumentenbond toe. Er zijn de afgelopen periode (2025-2026) veel signalen en klachten geweest over het niet nakomen van afspraken door TV Outlet (tvoutlet.tv). Consumenten melden vergelijkbare problemen, vaak gerelateerd aan het niet leveren van producten en het uitblijven van terugbetalingen.
Zeer tevreden, de zending duurde even, maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Inmiddels geniet ik al enige tijd van mijn televisie. Na de aanschaf van de televisie, kreeg ik overigens een leuke kortingscode waarmee ik toen een tv wandbeugel bij hen had besteld. Vanwege de goede service en daarnaast het scherp geprijsde assortiment, heb ik TV Outlet bij mijn zwager en mijn zusje aangeraden. Ook zij hebben een aantal maanden na mijn aankoop een televisie bij hen aangeschaft en voor zover ik weet, zijn ook zijn enorm tevreden over deze webshop. Ik vind TV Outlet nog steeds een aanrader.

ONBETROUWBAAR!

Niet bestellen bij dit bedrijf. Onlangs een TV besteld en geleverd gekregen, maar TV bleek niet in volledige originele verpakking te zitten en was beschadigd. Ook voldeed deze niet aan de specificaties die op de website stonden. Na aangegeven te hebben dat ik gebruik wil maken van de niet goed geld terug garantie helaas nog geen geld terug ontvangen. Ze reageren naar mij zoals ook door andere slachtofferts in de reviews is geschreven. Ze konden refund helaas niet overmaken binnen de beloofde termijn, zitten in een reorganiesatie, hebben een nieuw systeem, ze doen voorstellen om in termijnen terug te betalen en willen een giftcard aanbieden etc. etc. Kortom, geen zaken doen met dit bedrijf.

Inmiddels ingeklapte review op trustpilot

Bestelling #394832 7 Augustus beslelde ik een videokaart op TV outlet ter waarde van 854.04 Euro, dit was met een zogezegde groepsaankoop met langere wachttijd. Na een aantal weken wachten en wat meer opzoekingswerk besefte ik jammer genoeg dat deze levering nooit zou plaatsvinden en annuleerde ik de bestelling. Om deze al te kunnen annuleren moest ik al een review op truspilot plaatsen zodat er actie ondernomen werd. Onmiddelijk kreeg ik email van een zogezegde hoger geplaatste die het probleem terstond zou oplossen als ik mijn review zou verwijderen en zou er bovenop nog eens 50 euro voor krijgen. Dit deed ik dan om toch minstens mijn geld toch maar te recupereren. Ze beloofden dat er voor mij een uitzondering gemaakt zou worden en mijn geld sneller dan normaal zou worden overgemaakt. Nu zijn we tientallen mails en 10 dagen na de belofte om het geld snel terug te geven verder en het resultaat is dat ik gisterenavond een bedrag van 254,04 Euro heb teruggekregen. Precies 600 Euro te weinig! Dit is de melding die ik momenteel op mijn account kan zien. Bestelling #394832 is geplaatst op 07/08/2025 en is op dit moment Terugbetaald. Ik verwacht mij nu aan een mailtje met excuses dat er iets fout gegaan is, een tikfout of iets dergelijks. Er zijn trouwens meerdere reviews hier die gewag maken van een tikfout bij terugbetaling. Het is heel jammer om nog zo een toestanden mee te maken bij aankoop op een Google gesponserde webshop. Er rest mij niets anders dan de Nederlandse en Belgische justitie te contacteren alsook ook de politie Maastricht zal ik benaderen en dienst maken van een incassobureau om hopelijk mijn resterende bedrag terug te krijgen. Verder kan ik enkel de mensen waarschuwen via verschillende kanalen voor dit bedrijf.
Ik ben zeer tevreden met het product. De levering duurde ietsjes langer, maar daar ben ik weer goed voor gecompenseerd. Al met al zeer tevreden. H.Obergh

Waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Op 30-3 twee computerschermen besteld. Mooie belofte op website: Binnen 4-10 werkdagen verzonden. Nou niet dus. Op 10-4 na meerdere keren om update gevraagd te hebben ontvang ik een e-mail. Ze vragen een aantal dagen geduld voor n ze verwachten alsnog snel te kunnen gaan leveren. Vandaag 18-4. Nieuwe collega al ruim 2 weken aan het werk en nog geen schermen. En geen enkele communicatie meer. Steek die extra attentie van 12 mnd extra premium garantie maar ergens waar de zon niet schijnt en stort het bedrag heel snel terug op mijn rekening. Of is de andere belofte op jullie website ook een loze kreet: Nu tijdelijk 100 dagen niet goed geld terug garantie. Bestelnummer: 453953 t.n.v. MKB Finanz BV t.n.v. Q. Schaafsma

Niet geleverde televisie, geen geld retour

Eind september 2025 heb ik een televisie besteld via de website van tvoutlet tv De televisie zou een levertijd hebben tussen de 4 en de 10 dagen. Na 3 weken ben ik begonnen met mailen. Ik heb de ene smoes na de andere ontvangen. Ik heb zelfs meerdere malen dezelfde standaard smoes ontvangen. Begin december had ik nog steeds niks ontvangen, daarop heb ik de order geannuleerd. Het geld terug krijgen is nu een serieuze dagtaak geworden. Begin januari dit jaar heb ik een aangetekende brief gestuurd met daarin de gebrekenstelling. We zijn nu alweer bijna 3 maanden verder en nog steeds geen geld retour ontvangen. En u raadt het al, ik word keer op keer aan het lijntje gehouden met dezelfde smoezen. Ronduit een waardeloos bedrijf met een zeer verwerpelijke klantenservice.
Oplichting!! 4 maanden gelden een tv besteld. Werd noks uitgeleverd en heb contact gezocht. als je ze belt krij je een bandje. Mail werd wel beantwoord. Er werd van alles beloofd maar niks geleverd. Uiteindelijk met stappen gedreigd. Plots was de tv zogenaamd beschikbaar. Natuurlijk werd er een tv uitgeleverd van een heel goedkoop type, niet de tv die ik besteld had. Wederom exuus. Ik had aangegeven de tv om te willen ruilen. Plots kreeg ik een mail dat ze de tv kwamen ophalen omdat het niet het juiste type was. Ik ga alleen akkoord met omruilen (anders ben ik helemaal mijn geld kwijt dacht ik). Weer doelloos hen en weer gemaild, maar nu reageren ze ook niet meer op mijn mail. Geen contact meer te krijgen.
Oplichters!! Hebben in januari een tv besteld is nog steeds niet geleverd ondanks alle beloftes zijn gewoon oplichters. Eind van deze week hebben we een afspraak bij de rechtsbijstand om er een zaak van te maken. Vandaag 15 april he hè televisie wordt geleverd. We maken hem open onbekend merk niet de tv die we besteld hebben en goedkoper wordt geleverd. Prijs van de tv die we bij hi besteld hebben 418 euro prijs van de tv die we gekregen hier in Nederland Max 399, goedkoopste dit 309 euro. Hadden Qled besteld HDR ontvangen. Weer mailen maar gaan nu toch weer rechtsbijstand inschakelen als we niet binnen twee weken de goede tv binnen hebben. Is nu wel leuk geweest!!!

Oplichting! Trap hier niet in!!

In November 2025 een televisie besteld, deze nooit ontvangen. Levertijd bleef maar opschuiven en opschuiven, uiteindelijk bestelling geannuleerd. Nog geen geld terug gekregen in April 2026, en uiteraard ook nog geen televisie geleverd gekregen. Word van het kastje naar de muur gestuurd en niemand die met een antwoord komt, alleen maar uitstel dit uitstel dat. In het meest recente contact dat ik met het bedrijf heb gehad vertellen ze dat het terug overmaken van het betaalde bedrag 4 dagen kan duren. Het is 2026? Als er vandaag geld over gemaakt word heeft de ontvangende partij het een seconde later op de betreffende rekening staan. Dit is gewoon pure oplichting, 1 ster is nog te veel voor dit bedrijf

Bestel hier NIET!

Bestel hier niet! Ik wacht al maanden op mijn bestelling, probeer al weken te annuleren en mijn geld terug te krijgen en krijg echt de meest achterlijke reacties ooit. Van neppe verzendberichten zonder track & trace tot dat ons pakket beschadigd zou zijn en we daarom een nieuwe krijgen, maar ook deze wordt nooit verzonden. Deze winkel wordt gerund door schooiers en ik lees honderden reacties van mensen die net als ik zijn opgelicht door dit bedrijf en geen geld terug krijgen!! Bestel hier NIET!!!!
Helaas is de bestelde laptop van Laptop MSI Thin 15 B12U B12UC-1680XES 15,6" i5-12450H 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA GeForce RTX 3050 Qwerty nadat wij deze besteld hebben op 6 februari jl. nog niet geleverd. Na 12 x te hebben gemaild, ze zijn niet bereikbaar per telefoon, hebben wij per mail de ene na de andere smoes gekregen waardoor het niet geleverd kon worden. Vervolgens oan iedereen deze laptop nog gewoon bestellen op hun site. Ze geven aan dat de laptop voorradig is, maar leveren doen ze niet. Geen geld retour en geen laptop. Na vragen om je geld duurt dat ook twee wettelijke weken. Geld ontvangen gaat hen sneller af. Niet leveren, Liegen, geld achterhouden. Houd jullie op de hoogte.