Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvelvory.nl
Wat een ontzettend leuke winkel! Bij Velvory hangt meteen een fijne en gezellige sfeer en je merkt dat alles met veel aandacht en liefde is uitgezocht. Er is zoveel moois te vinden: van leuke cadeautjes tot prachtige spullen voor in huis en mooie fashion.
Wat ik vooral heel prettig vind, is de persoonlijke service. Er wordt echt met je meegedacht zonder dat het opdringerig voelt. Ook de webshop ziet er mooi en verzorgd uit en maakt het heel makkelijk om thuis nog even verder te kijken.
Echt zo’n winkel waar je binnenloopt voor één ding en uiteindelijk met veel meer leuke ideeën naar buiten gaat. Een mooie aanwinst voor Oostvoorne en absoluut een aanrader. Ik kom zeker terug!
Antwoord van velvory.nl
Wat ontzettend leuk om te lezen, Vera! Heel erg bedankt voor je mooie woorden en natuurlijk voor de vijf sterren.
We vinden het geweldig dat je de sfeer, onze collectie én de persoonlijke service zo waardeert. Dat is precies wat we met Velvory willen zijn: een plek waar je rustig kunt rondkijken, inspiratie opdoet en altijd iets bijzonders kunt vinden voor jezelf, je huis of om cadeau te geven.
Heel graag tot de volgende keer in onze winkel in Oostvoorne of natuurlijk online!
Liefs,
Team Velvory Fashion & Living
Hoe reviews werken bij Trusted Shops
Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.
- +31853332307
- velvory.nl
- info@velvory.nl
- Oostvoorne, NLD
Velvory Fashion & Living is een winkel en webshop in Oostvoorne met een zorgvuldig samengesteld assortiment voor wonen, fashion en cadeaus. Van sfeervolle woonaccessoires, kaarsen, windlichten en inte...