www.alleshengelsport.nl

75 reviews in totaal   33 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewswww.alleshengelsport.nl

Fantastische service

Iets bestellen en laten bezorgen, daarin kan men zich niet meer echt in onderscheiden. Wel als zaken anders gaan dan gepland. In dit geval een product (rodpod) was niet leverbaar op de korte termijn, er werd gebeld en een alternatief voorgesteld. Toen deze binnenkwam bleken de pootjes niet verstelbaar. Daar belde ik dan weer over. De persoon (Kees) wist precies waar het over ging en begreep mijn argument volledig. Vervolgens werd er weer een pakket toegestuurd en werd ook gezorgd dat het andere pakket werd opgehaald. Als klant ben ik voor 100% tevreden over hoe dit is opgelost. 👍

Zeer goede evaring

Goede evaring Eerste keer besteld bij deze webshop en alles is vlot en zeer snel verlopen. Aanrader!
Netjes geleverd wat besteld is , en geholpen in overleg
Prima zo
NVT
Snelle service en perfecte levering, jammer dat 1 van de bestelde artikelen niet vooradig was (tip, misschien op site juiste vooraad vermelden) Gr. Gerard
T R
Torsten R.

Misleid

Gevraagd product niet geleverd , alternatief dat niet bruikbaar is . Misleidende product informatie !
Ik had een vraagje maar krijg geen antwoord
ik ben over alles tevreden en zal in de toekomst absoluut weer bij u kopen ,dus bedankt voor de soper service en snelle afhandeling,mvg paul rinkens
Top services

Goed contact en goed product

Er was iets niet helemaal goed gegaan met versturen, na een mailtje direct hersteld en de volgende dag in huis. Erg blij mee.
Echt bizar hoelang het duurt voordat je je bestelling hebt. Krijgt tussentijds niet eens info. Moet er zelf achteraan om te horen van hoe of wat. Had te maken met slechte weer. Maar apart dat ik met andere bestelling totaal geen vertraging heb.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.