www.ballonbox.nl

842 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden met het ruime aanbod aan ballonnen en cadeaus. De kwaliteit van de ballonnen wordt vaak geprezen en de prijs wordt als redelijk ervaren. Ook wordt de service meestal als uitstekend ervaren, vooral wanneer problemen snel en adequaat worden opgelost. De communicatie wordt gewaardeerd, vooral als men goed op de hoogte wordt gehouden. Het verrassingseffect wordt vaak als positief ervaren. Regelmatige vertragingen bij de levering worden als storend ervaren. Sommige klanten zijn teleurgesteld over beschadigingen of lekkende ballonnen. Het verrassingseffect valt soms tegen door herkenbare dozen of te late levering. Sommige klanten vinden de ballonnen te duur voor de geboden grootte of kwaliteit. Ook mist men soms trackinginformatie.

Reviewswww.ballonbox.nl

Mooie ballon en op tijd geleverd
De prijs! Voldoende keuze
Zeer tevreden!
hET WAS JAMMER DAT HIJ PAS HALVEWEGE DE MIDDAG WERD BEZORD. MAAR HET EFFECT WAS PRIMA

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste, Dank u wel voor deze review. Helaas hebben we geen invloed op de route van de koerier. Gelukkig was de ontvanger er blij mee.
Een snelle en goede service

Misschien ander bezorg bedrijf

Een ballon voor kado besteld, op vrijdag laten bezorgen, maar op vrijdagochtend al een mail dat dat maandag wordt. Bedrijf gebeld,.. niets mail gestuurd, daarna werd ik teruggebeld en gingen ze regelen dat ik de ballon zaterdag op op haalpunt moest ophalen,… maar helaas dat werd maandag,… en ophalen en dan zelf bezorgen,… jullie tekst was dan is ze toch nog een keer jarig 😓

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste Angelique, Dank voor de review. Als door omstandigheden een ballon 1 dag vertraagd voor het weekend, dan wordt in de regel de volgende werkdag geleverd. Helaas zat er een weekend tussen. Daarom hebben we geprobeerd met onze vervoerder de ballon op zaterdag op een pakketpunt bij u in de buurt af te laten leveren. Jammer genoeg is dat niet gelukt. PS de door u omschreven tekst hebben wij NOOIT gebruikt.
Prima service en kwaliteit Foutje in de tekst aanlevering werd direct opgemerkt. Direct gecontacteerd en in overleg aangepast. Super

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste Frans, We hebben het graag gedaan. Dank voor de mooie review.
prima en op tijd geleverd

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste Janine, Dank u wel voor deze mooie review. Fijn dat het goed verlopen is.
Prima levering, alleen een dag later dan aangegeven!

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste, Dank voor de review. Het slechte weer van afgelopen week heeft wellicht parten gespeeld.
Prima.kwaliteit. Jammer dat het een dag te laat was.
Ik denk dat het beter is om de foto's alleen te maken met wat je besteld. Anders denk hé dat je alles krijgt. Het ging mij om de 21. Miss optie om de ballonnen met iets minder lint. Lint was erg lang waardoor de ballonnen aan het plafond zaten.

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste Jeanette, Dank voor uw review. Indien de gewichten iets verder uit elkaar worden gezet zakken de ballonnen. U kunt altijd de linten inkorten.
Ik besloot de ballon een dag eerder te laten bezorgen en via de mail deze vraag gesteld. De volgende dag werd ik daarover opgebeld met de mededeling dat het geen probleem was en dat werd keurig bevestigd via de mail. Als aanvulling wil ik wel vermelden dat ik de ballon vroeg genoeg besteld heb. Tot tevredenheid afgewikkeld.

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste, Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Bedankt voor de review
Helaas was de zending een dag vertraagd, effect van suprise is dan al een beetje weg.

Antwoord van www.ballonbox.nl

Beste, Dank voor de toch mooie review. Helaas kan een box wel eens vertraging opleveren, excuses daarvoor
M W
Mathilde W.

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.