durlinger.com- Logo - Beoordelingen

durlinger.comReviews

: 12.979Uitstekend

4,71

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
durlinger.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij durlinger.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 feb. 2018
Laatst gewijzigd op: 27 nov. 2022
durlinger.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij durlinger.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor durlinger.com

1.847 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

12.979 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 nov. 2022
We zijn uiteindelijk weltevreden, maar er was iets mis gegaan , op een of andere manier , was mijn naam ook vermeld bij bezorg adres van de cóóp , dus mijn naam stond op factuur , en ook boven afhaalpunt punt adres van de coop , daar stond mijn naam ook boven het adres van coop ipv dat er coop boven stond , die hebben toen het pakket geweigerd en terug gestuurd , en na wat telefoontjes is het uiteindelijk toch goed gekomen , en inmiddels meer dan een week verder ,dus probeer te voorkomen dat factuur naam boven het afhaalpunt adres komt
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 okt. 2022 
De communicatie met hun laat te wensen over. Als ineens één merk schoenen, van alle merken die ze hebben, van de ene op de andere dag uit de website is gehaald, waarvan ik er één paar kocht de dag ervoor, waarvan er nog vele exemplaren en ook VELE andere modellen waren... dan stel ik de vraag hoe dit kan, en het antwoord was dan zullen ze wel uitverkocht zijn. Onmogelijk, net zoals het antwoord, en in de nieuwe collectie is het merk ook niet meer toegevoegd. Dus mij wordt iets verzwegen, van wat de werkelijke reden is. Daarom kan ik nu geen tweede paar meer kopen. De reden is geen geldige reden, dat weet ik ook wel en zij ook. Daar hou ik niet van dus koop ik volgende exemplaren elders. En dat schreef ik hen ook, ...geen antwoord meer terug gehad ...natuurlijk.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor durlinger.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Beoordeling melden