De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank je wel voor je review. Ook zonder tekst is het fijn om te zien dat je ervaring positief genoeg was om ons een beoordeling te geven. We hopen dat je nieuwe horloge je elke dag met plezier vergezelt en dat je er lang van zult genieten. Mocht je in de toekomst vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd bij ons terecht.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te zien dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, dus het doet ons veel plezier dat dit gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen bij een volgende bestelling.
Tevreden
Snel. Goede horlogebanden.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en de horlogebanden.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. Fijn om te zien dat u tevreden genoeg was om deze beoordeling achter te laten. We waarderen dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.
Team Horloge.nl.
Snelle levering en goed verpakt.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is en goed verpakt was. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn bij Horloge.nl!
Team horloge.nl
Snel geleverd. Product ziet er goed uit.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product.
Enorm snelle levering.
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! 🌟
Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel geleverd werd. We doen ons best om elke bestelling vlot en zorgvuldig bij onze klanten te krijgen.
We hopen u bij uw volgende aankoop weer te mogen verwelkomen!
Team Horloge.nl
Prachtig horloge heel blij mee. Bandje past uitstekend
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw nieuwe horloge en hopen u snel weer te zien.
Team Horloge.nl
Alles helemaal volgens verwachting.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles helemaal volgens verwachting was.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Jammer dat de batterij leeg is minpunt
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen! Neem alstublieft contact op met onze klantenservice, dan helpen we u graag verder om dit op te lossen.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Voor 17:00 besteld vandaag verzonden.
Dit geld alleen voor horloges die op bvoorraad zijn.
Horloges die niet op voorraad zijn duren dus een wwkje extra
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de snelle verzending voor producten op voorraad duidelijk en naar verwachting verloopt. Tegelijk begrijpen we goed dat het even wennen kan zijn wanneer een horloge niet direct leverbaar is en de levertijd daardoor iets langer wordt.
We snappen namelijk heel goed dat iedereen het liefst zijn nieuwe horloge al de volgende dag om de pols heeft. Helaas is ons magazijn niet oneindig en hebben we niet elk model altijd op voorraad. In die gevallen zijn we afhankelijk van nalevering, wat soms een extra week kan betekenen. We proberen dit altijd zo duidelijk mogelijk aan te geven, zodat u vooraf weet waar u rekening mee kunt houden.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens over twijfelen, dan denken we graag met u mee.
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie beoordeling, dank u wel. Ook zonder toelichting is het fijn om te zien dat u zo positief bent over uw ervaring. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en dat deze u nog lang zal vergezellen. Mocht u in de toekomst vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.
Team Horloge.nl
Snelle afhandeling en adequate levering
Hartelijk dank voor uw 5‑sterren review! ⭐
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling en adequate levering. Veel plezier met uw horloge en graag tot een volgende keer!