De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Fijn dat alles naar wens is, bedankt voor je review!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review en uw waardering!
We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring. Wij stellen uw positieve feedback zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review!
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring. Wij waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw viersterrenbeoordeling! We zijn blij dat u positief bent over uw aankoop en de service. Het is altijd fijn om te zien dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op hun bestelling. We hopen dat u lang plezier heeft van uw horloge en verwelkomen u graag nog eens bij een volgende aankoop.
Zeer snelle levering
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw beoordeling en de 4 sterren!
We zijn blij dat de levering snel bij u is aangekomen en hopen dat u ook tevreden bent over uw bestelling. We blijven ons best doen om elke ervaring zo goed mogelijk te maken.
Team Horloge.nl
De snelle bezorg tijd was uitstekend
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw complimenteuze beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat de levering van uw bestelling naar wens is verlopen.
alles ging prima
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
We zijn blij om te horen dat alles naar wens is.
Groet, Team Horloge.nl
Snel gekregen,wat ik besteld had.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Wij zijn verheugd te horen dat de bezorging van uw bestelling vlot en naar wens is verlopen. Wij streven er altijd naar om onze pakketten zo snel en zorgvuldig mogelijk bij onze klanten te krijgen.
Snel geleverd
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
We zijn blij om te horen dat uw bestelling naar wens is.
Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle levering van goede producten tegen een redelijke prijs.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat u voor Horloge.nl heeft gekozen en dat alles naar behoren is afgehandeld.
Team Horloge.nl
Mooi horloge en goede prijs - inkorter ontbrak
Mooi horloge en goede prijs. Zat echter geen hulpstuk bij om het bandje in te korten. Werd n heel gedoe met punaises en hamer. Uiteindelijk wel gelukt.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn dat u zo blij bent met het horloge en de prijs. Jammer dat het inkorten van het bandje wat omslachtig verliep, dat is natuurlijk niet hoe u het eerste moment met een nieuw horloge het liefst beleeft. Goed dat het uiteindelijk is gelukt, al begrijpen we heel goed dat het prettiger was geweest als dit direct wat soepeler was gegaan. We wensen u veel draagplezier en hopen dat u volop van uw horloge gaat genieten. Als we u later nog ergens bij kunnen helpen, horen we het graag.
Prima
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was.
Team Horloge.nl
Snelle levering en geheel volgens verwachting prima 👌 ben er blij mee
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen je compliment enorm.
Team Horloge.nl
Vrolijkere medewerkers bij afhalen.
Duidelijkheid kwa openingstijden en hoe je iets af kan halen is fijn.
Er stond tegenstrijdige informatie op website/Google ect.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat het afhalen voor u niet zo prettig en duidelijk is verlopen als u had mogen verwachten. Als informatie over openingstijden of afhalen niet overal hetzelfde staat, begrijpen we goed dat dit verwarrend kan zijn, zeker wanneer u speciaal langskomt. Ook uw opmerking over de ontvangst nemen we serieus, want u moet zich natuurlijk welkom voelen wanneer u bij ons afhaalt. We hopen dat u desondanks veel plezier heeft van uw aankoop. Mocht er in de toekomst iets onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag direct verder.
Team Horloge.nl.
Transactie keurig netjes afgewikkeld.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw vriendelijke woorden en de 5 sterren. Uw tevredenheid is onze grootste motivatie!
Volgens afspraak. Top.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw fijne feedback! Het is ons doel om elke klant een positieve ervaring te bieden en we zijn blij dat dit bij u is gelukt. Geniet van uw nieuwe product!
Betrouwbaar en snel
Dit is niet het eerste horloge dat ik bij Horloge.nl heb gekocht, maar net als de vorige keren ging het bestellen en de verzending vlot.
Ik ben erg tevreden.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te lezen dat u opnieuw bij ons bent teruggekomen voor een horloge. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Het is fijn om te horen dat ook deze keer het bestellen en de verzending vlot verliepen, precies zoals u gewend bent van uw eerdere aankopen. We vinden het heel waardevol dat u zo tevreden bent en hopen dat dit horloge net zoveel plezier brengt als de vorige. U bent altijd van harte welkom, en we kijken ernaar uit om u weer te mogen helpen wanneer u iets moois uitzoekt.
Team Horloge.nl
Meerdere bandjes besteld die niet op voorraad waren. Je wordt goed geïnformeerd en uiteindelijk was alles er toch binnen een week. Top!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent, maar we streven altijd naar de volle 5 sterren. We hopen je de volgende keer nóg beter van dienst te kunnen zijn.
Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle bezorging en zorgvuldige verzending. Origineel product van hoge kwaliteit.
Antwoord van horloge.nl
Fijn dat de bestelling vlot en naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de beoordeling en graag tot ziens. Groetjes, Team horloge.nl