De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Prima ervaring
Snelle verzending, goede communicatie, met gratis horloge standaard
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle verzending en communicatie. Geniet van uw horloge!
Team horloge.nl
Snel geleverd en voldoet precies aan de omschrijving.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel geleverd is en volledig voldoet aan de omschrijving. We waarderen uw feedback zeer en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.
Team Horloge.nl
Prima service verkeerde pushpins geleverd zelfde dag de juiste pins kosteloos geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Super dat je zo tevreden bent! We zien je graag een volgende keer weer terug in onze webshop.
Groetjes, Team horloge.nl
Snel en netjes gerepareerd
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij dat u voor Horloge.nl heeft gekozen en dat alles naar behoren is afgehandeld.
Team Horloge.nl
Snelle levering, super blij met mijn horloge
Antwoord van horloge.nl
Super om te horen dat je pakketje zo snel is aangekomen! We doen altijd ons best om je nieuwe horloge zo vlot mogelijk te bezorgen. Geniet ervan!
Team Horloge.nl
Ruime keuze, snelle levering.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review en de mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze snelle levering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het horloge.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Alles goed en volgens verwachting
Alles goed, zoals verwacht. Zoon erg blij met het horloge en ik met de bestelde accessoires. Klein minpuntje was de verpakking van het horloge. Je kon kiezen voor een luxe verpakking, niet gedaan, maar de standaardverpakking is wel heel suf. Wit, dun karton met de fabrieksticker erop. Uitpakken is dan geen feestje, zeg maar. Maar dat doet niet af aan het horloge en de snelle levering. Al met al tevreden!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en eerlijke beoordeling.
Wat fijn om te horen dat zowel u als uw zoon blij zijn met het horloge en de accessoires.
We begrijpen uw punt over de standaardverpakking en nemen uw feedback zeker mee. Het is belangrijk voor ons dat het uitpakken van een bestelling ook een feestje is, dus we blijven zoeken naar verbeteringen op dat gebied.
Bedankt voor uw waardering van onze snelle levering en uw vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groet, Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! 😊
Fijn om te zien dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Horloge.nl!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw mooie beoordeling! 🌟
We waarderen uw vertrouwen en staan graag weer voor u klaar in de toekomst.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw 5 sterren!
Geweldig om te zien dat u tevreden bent met uw ervaring bij Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 🌟
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.
Team horloge.nl
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had!
Uw feedback betekent veel voor ons. Bedankt dat u de tijd nam om een review achter te laten.
Groetjes, Team Horloge.nl
Supersnel mijn nieuwe G-Shock geleverd, kreeg er een gratis standaard bij!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw fantastische review! Geweldig om te horen dat uw nieuwe G-Shock supersnel geleverd is en dat u blij bent met het gratis standaardje. Veel plezier ermee!
Duidelijk
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst.
Team Horloge.nl
wilde nog een andere horloge kijken maar de verkoopster had volgens mij geen zin om die te pakken was wel een duurdere.
de jongen heeft mij correct en netjes geholpen meteen de band op maat gemaakt.
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk goed geholpen bent en dat de band direct op maat is gemaakt. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat u niet volledig de aandacht kreeg waar u op rekende, zeker wanneer u interesse had in een ander horloge. Iedere klant verdient dezelfde aandacht en betrokken service, ongeacht het prijskaartje. We waarderen het dat u dit laat weten. Uw feedback helpt ons om ervoor te zorgen dat elke klant zich welkom en serieus genomen voelt en deze feedback zullen we dan ook zeker intern doorzetten. We hopen dat u desondanks tevreden bent met uw horloge en dat u er veel plezier van heeft.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Groetjes, Team Horloge.nl
een fraai horloge
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u heel veel plezier met het dragen van uw nieuwe horloge.
Team Horloge.nl
Bandje van Hirsch besteld. Fantastisch goed product, blij dat zoiets nog te koop is
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor je vertrouwen in horloge.nl en voor deze mooie beoordeling. Graag tot de volgende keer!
Groetjes, Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Ook zonder toelichting is het fijn om te zien dat uw ervaring positief genoeg was om ons deze waardering te geven. Tegelijk begrijpen we dat er mogelijk ook iets is geweest dat beter had gekund. We vinden het jammer om te zien dat uw ervaring niet volledig was zoals gehoopt, want we streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht u toch nog willen toelichten wat er beter had gekund, of als u ergens hulp bij nodig heeft, dan horen we dat uiteraard graag. U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier op onze website. We denken uiteraard graag met u mee en kijken waar we kunnen helpen.