De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vertrouwen in ons! We zijn blij dat u over het algemeen tevreden bent en hopen dat uw aankoop u veel plezier geeft.
Team Horloge.nl
Horloge perfect, verzending een drama!
Ik ben zeer blij met het door u geleverde product.
Horloge is perfect!
De 3 sterren (maar 3 sterren) komt door het door u gekozen verzend postorderbedrijf. Ik heb nog nooit zo'n risicovolle en onbetrouwbare postpakketbezorger meegemaakt.
2x komen ze niet opdagen terwijl ik 2 avonden zit te wachten en op het moment van afleveren zetten ze het pakket ZONDER AANBELLEN bij mij voor de deur. Dat is in mijn ogen ongehoord. Ik woon aan een zeer drukke straat waar heel veel mensen langs wandelen.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve woorden over het horloge zelf. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het product!
Onze oprechte excuses voor de vervelende bezorgervaring die u heeft gehad. Dit is zeker niet de standaard die wij nastreven. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het moet zijn geweest om twee keer te wachten zonder dat er werd aangebeld, en vervolgens het pakket zomaar voor uw deur te vinden, zeker gezien de drukte in uw straat.
We waarderen uw feedback zeer en zullen dit zeker delen met onze bezorgpartners om de service te verbeteren. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag.
Bedankt voor uw begrip en dat u voor ons heeft gekozen.
Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Mijn wijzerplaat was niet kapot en in het kader van duurzaamheid was ik blij een merkbandje van het Swaagen horloge apart te kunnen kopen.
Antwoord van horloge.nl
Wat mooi om te lezen dat uw wijzerplaat nog helemaal in orde was en dat u in het kader van duurzaamheid graag alleen het merkbandje wilde vervangen. En helemaal fijn dat u voor uw Swatch horloge precies het bandje apart heeft kunnen aanschaffen. Het is altijd prettig wanneer u uw favoriete horloge nieuw leven kunt inblazen zonder het hele uurwerk te hoeven vervangen. We hopen dat u er nog lange tijd plezier van heeft.
Groetjes,
Team Horloge.nl
Goede voorraad, betrouwbare service !
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie score! Bedankt voor het vertrouwen in Horloge.nl. Wij wensen u veel draagplezier toe.
Team Horloge.nl
Fijne service, snelle bezorging en alles makkelijk te vinden op de website
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle bezorging en de gebruiksvriendelijkheid van onze website. We doen ons best om het vinden en bestellen zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is prettig om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!
Team Horloge.nl
Supersnel binnen gekregen, en netjes ingepakt! Helemaal top.
Antwoord van horloge.nl
Wat fantastisch om te horen dat uw bestelling supersnel is geleverd en netjes ingepakt aankwam! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze service. Uw 5-sterren review betekent veel voor ons en motiveert ons om ook in de toekomst alles op topniveau te blijven doen.
Horloge als als besteld
Horloge besteld en exact als op de foto’s. Tijd en datum waren ingesteld tijdens ontvangst. Mooi op “tijd” geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je score! We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren. Als je suggesties hebt, horen we het graag. Voor nu: geniet van je horloge!
Groetjes, Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank u voor uw positieve beoordeling! We waarderen uw feedback en hopen dat uw ervaring met ons en het product helemaal naar wens is.
Team Horloge.nl
Ik bestel & betaal, jullie leveren… Dat is de bedoeling toch!?
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review en uw feedback! Inderdaad; bestellen en betalen, en wij zorgen voor de levering, dat is precies hoe het hoort bij Horloge.nl 😊
We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!
Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm en wensen u veel plezier met uw bestelde product.
Team Horloge.nl
Op zondag een mooi Citizen horloge besteld incl op maat maken. Maandag avond bezorgd!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring!
Wat fijn om te horen dat uw nieuwe Citizen horloge zo snel is geleverd. We doen ons uiterste best om bestellingen direct te verwerken, en we zijn blij dat het gelukt is om het horloge zelfs inclusief het op maat maken al op maandagavond bij u te bezorgen.
Wij wensen u heel veel draagplezier met uw nieuwe aanwinst. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Klantenservice Horloge.nl
Alpina horlogeband
Duidelijke omschrijving bij de horlogeband, goed verpakt en snel geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat de omschrijving duidelijk was en dat uw bestelling goed verpakt en snel is geleverd. Graag tot een volgende keer!
Team Horloge.nl
Bestelde horloge voldeed niet aan de verwachting , kreeg zonder probleem mijn geld terug.kreeg zelfs advies om nieuwe aankoop uit te stellen tot black vrijdag.
Antwoord van horloge.nl
Dankjewel dat je dit met ons deelt. Wat fijn om te horen dat het retourneren zonder gedoe verliep en dat je je goed geholpen voelde tijdens het proces. Jammer dat het horloge niet helemaal aansloot bij je verwachtingen, maar heel prettig dat je nu de ruimte hebt om rustig verder te kijken naar iets dat wél perfect bij je past. En hopelijk levert het Black Friday-advies je straks een mooie deal op. Mocht je ooit opnieuw willen sparren over een aankoop, dan helpen we je met alle plezier weer verder.
Met vriendelijke groet
Snel en mooie deal
Mooie Edox automaat, bijzonder ontwerp. Snelle levering, bezorgd op de dag van bestelling. Op de website werd een bruine band gespecificeerd, het horloge is echter met een zwarte band geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de mooie Edox horloge en de snelle levering, zelfs al op de dag van bestelling! Het ontwerp is inderdaad bijzonder en een mooie keuze.
Wel vinden we het erg vervelend dat het horloge met een zwarte band is geleverd terwijl op de website een bruine band werd vermeld. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Als u liever de bruine band ontvangt, kunt u ons gerust even mailen via klantenservice@horloge.nl
zodat we dit voor u kunnen oplossen. We kijken dan graag met u mee naar een passende uitkomst zodat alles helemaal naar wens is.
We wensen u veel draagplezier toe met uw nieuwe horloge.
Groetjes,
Team Horloge.nl
allen jammer dat het klokje erg klein is.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. We begrijpen dat het horloge kleiner kan lijken dan verwacht. Als u advies wilt over een horloge dat beter bij uw wensen past, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier: https://www.horloge.nl/contact/contact-form/. We helpen u graag!
Team Horloge.nl
Er wordt direct gereageerd op een bestelling.
Er wordt direct gereageerd op een bestelling die niet op voorraad was. De daarop volgende bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden en lag de volgende dag al thuis op de mat.
Dat is wat je noemt klantvriendelijk.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te lezen dat alles zo snel en naar wens is verlopen! Bedankt voor uw mooie woorden en de 5 sterren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling en zien u graag nog eens terug bij Horloge.nl!
Team Horloge.nl
Snel, secuur. Alles prkma.
Antwoord van horloge.nl
Dank u voor uw vriendelijke feedback!
We zijn blij dat we precies konden bieden wat u zocht en dat u tevreden bent met onze service.