horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.316 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Antwoord van horloge.nl
Dank voor uw geweldige beoordeling! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel onze producten als onze service. We stellen uw steun enorm op prijs! Groetjes, Team Horloge.nl
Perfect het is prima zo ga zo door.
Antwoord van horloge.nl
Dank voor de 5 sterren. We doen ons best om de service op dit niveau te houden. Veel plezier met je horloge. Groetjes, Team horloge.nl
Snelle levering, prima kwaliteit. Gewoon goed.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Alles is perfect
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! Fantastisch om te horen dat alles naar wens is. We waarderen uw feedback enorm en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Het Danish Design heren horloge is origineel, nieuw en verpakt in een origineel DD doosje. De extra batterij service, cadeau verpakking en snelle avond levering maakt de ervaring helemaal perfect! Heel blij mee!
Antwoord van horloge.nl
Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met uw Danish Design horloge, de extra batterijservice, cadeauverpakking én de snelle avondlevering! We doen ons best om het onze klanten altijd zo prettig mogelijk te maken, en het is fijn om te horen dat dit zo goed is gelukt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Zit heerlijk, zelfs met sporten blijft ie op z'n plaats zonder "aanwezig" te zijn.
Antwoord van horloge.nl
Wat mooi om te lezen dat het zo comfortabel draagt, zelfs tijdens het sporten. Een band die goed blijft zitten zonder dat je hem echt voelt, maakt natuurlijk een groot verschil in dagelijks gebruik. Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Mocht u ooit nog iets voor uw horloge willen, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat u een goede ervaring had en hopen u snel weer te mogen helpen. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank u voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze service en producten. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes, Team Horloge.nl

Snel, betrouwbaar

Snelle, betrouwbare levering, duidelijke site. Veel keuze.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review. Het is prettig om te lezen dat alles zo soepel en vertrouwd aanvoelde, van het rondkijken op de website tot het moment dat uw bestelling werd bezorgd. Dat u met rust kunt kiezen uit een ruim aanbod en daarna niet hoeft te twijfelen over de levering, draagt echt bij aan een ontspannen aankoopervaring. We wensen u veel draagplezier en hopen dat u nog lang van uw horloge geniet. Als we u ergens bij kunnen helpen, horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had! Uw feedback betekent veel voor ons. Bedankt dat u de tijd nam om een review achter te laten. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank u voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
We waarderen uw 5-sterren beoordeling zeer! Geweldig om te horen dat alles soepel is verlopen. We hopen u snel weer te zien! Groetjes, Team Horloge.nl
Supersnelle levering, horloges met nieuwe batterij, en service van de zaak, op de juiste tijd gezet. Top.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel binnen was en dat alles helemaal naar wens is aangekomen. Het doet ons echt goed dat u zo tevreden bent over de manier waarop de horloges zijn afgeleverd. We besteden veel aandacht aan elke bestelling, en het is mooi om te merken dat dit wordt gewaardeerd. We hopen dat u met veel plezier van uw horloges geniet en dat ze u elke dag met trots vergezellen. Groetjes, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Wat een mooie score! Bedankt voor het vertrouwen in Horloge.nl. Wij wensen u veel draagplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snel en op maat gemaakt
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je vertrouwen in ons. Veel draagplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Wauw, 5 sterren! Super bedankt voor deze mooie waardering. We wensen je heel veel draagplezier toe en staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Groetjes, Team Horloge.nl

Goede service

Online gekocht moest iets smaller gemaakt worden naar dewinkel snel en netjes geholpen.
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service! We zijn blij om te horen dat u gemakkelijk met uw online aankoop naar de winkel kon komen en daar snel en netjes bent geholpen met het smaller maken. Dat gemak en de persoonlijke aandacht maken het verschil, en we zijn blij dat u dat ook zo heeft ervaren. Dank u wel voor het delen en mocht u ooit nog iets nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar. Groetjes, Team Horloge.nl
Prima geregeld, blij met het bandje !
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat alles prima geregeld was en dat u blij bent met het bandje. Groetjes, Team Horloge.nl

Prima bedrijf!

Snelle en correcte levering. Extra garantie!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review. Het is mooi om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen en dat ook die extra zekerheid voor u een prettige aanvulling was. Zulke ervaringen zijn precies waar we het voor doen. We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen dat u met veel plezier van uw aankoop geniet. Mocht u ooit nog iets nodig hebben, dan weet u ons altijd te vinden. Groetjes, Team Horloge.nl.