De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk.
Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.
Reviews voor horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen in Horloge.nl! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel draagplezier toegewenst!
Team Horloge.nl
Het bestelde voldoet aan de wensen. Snelle en correcte levering
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het bestelde aan uw wensen voldoet en dat de levering snel en correct was. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw aankoop.
Service perfect
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij met deze positieve beoordeling. Omdat we onze service continu willen verbeteren, horen we het graag als we nog iets hadden kunnen doen om de volledige 5 sterren te verdienen. Veel plezier met je horloge!
Team Horloge.nl
Hartelijk dank voor uw fantastische review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de scherpe prijs en de snelle levering. Geniet van uw aankoop!
Team Horloge.nl
zeer adequaat gereageerd op mijn vraag.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en adequate reactie. We waarderen uw feedback enorm!
Team Horloge.nl
Ik ben er niet tevreden over dat je niet kunt opbellen. Op uw website staat geen telefoonnummer. Horloge prima.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u het niet duidelijk kon vinden om telefonisch contact op te nemen. Voor vragen of verzoeken kunt u eenvoudig een terugbelverzoek indienen via ons contactformulier op https://www.horloge.nl/contact/contact-form/, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.
Onze telefoonlijn is momenteel geopend van maandag t/m donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw horloge, en we hopen u in de toekomst een nog soepelere service te kunnen bieden.
Team Horloge.nl
ik vind het ERG dat er GEEN Nederlandse handleiding bij is.
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij begrijpen uw teleurstelling, maar wij zijn niet de fabrikant van de handleidingen. In dit geval is Casio verantwoordelijk voor het opstellen van de gebruiksaanwijzingen.
Casio levert deze handleidingen uitsluitend in het Engels (en een beperkt aantal andere talen). Helaas is er voor dit model geen Nederlandse handleiding beschikbaar.
Onze excuses voor het ongemak. Als u hulp nodig heeft bij het instellen of gebruiken van uw horloge, helpen wij u uiteraard graag verder.
Snel en compleet geleverd 👌
Donderdag besteld en zaterdag in huis, daagje blijven hangen bij Postnl. Tool om horlogebandje te wisselen zou later komen maar zat er toch bij.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Veel plezier van uw aankoop.
Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle en correcte levering
Antwoord van horloge.nl
Dank voor het compliment. Goed om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe horloge. Groetjes, Team horloge.nl
Duidelijke site en bestelprocedure, contact gehad met klantenservice snel en duidelijke reactie.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat ons klantenservice-team snel en duidelijk heeft kunnen helpen.
Team Horloge.nl
Mooi horloge, snel geleverd in uitstekende verpakking. Aanrader!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge, de snelle levering en de verpakking. Een mooie aanrader dus!
Team Horloge.nl
Duidelijke website en goed geleverd.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor je positieve review. We hopen dat je er veel plezier van hebt!
Antwoord van horloge.nl
Kijk, daar worden wij nou vrolijk van! Bedankt voor de 5 sterren en we zien je heel graag een volgende keer weer terug in onze webshop.
Antwoord van horloge.nl
"Bedankt voor de prachtige score! We zijn ontzettend blij dat alles naar wens was. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!"
Prima,
Top service.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.
Team Horloge.nl
De orginele seiko horlogeband van mijn horloge werd zonder vooruit betaling besteld. Ik werd gemaild dat de band weer geleverd kon worden zonder verplichting vooraf. Het betreft een titaniumband die 176 euro kost.
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw bericht en vertrouwen in onze service. Fijn om te horen dat de originele Seiko titanium horlogeband voor u beschikbaar is zonder verplichting tot vooruitbetaling. Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw bestelling, dan helpen wij u graag verder! Groet, Team Horloge.nl