horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

1.619 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.316 reviews in totaal

horloge.nl- Logo - Reviews

horloge.nl

De reviews voor horloge.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle probleemoplossing wanneer zich iets voordoet. De website wordt als overzichtelijk en makkelijk in gebruik ervaren, wat het bestelproces prettig maakt. Ook de kwaliteit van de horloges en bandjes wordt gewaardeerd, evenals het grote en diverse aanbod aan horloges en accessoires. De mogelijkheid tot het aanpassen van horlogebandjes is een pluspunt en de communicatie met het bedrijf verloopt snel, duidelijk en klantvriendelijk. Er zijn enkele opmerkingen over de prijs en incidentele tegenvallers in de kwaliteit van producten. Soms zijn er vertragingen door externe vervoerders en zijn er klachten over onjuiste of ontbrekende aanpassingen bij horlogebandjes.

Reviews voor horloge.nl

Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor de 4 sterren! We zijn blij met deze positieve beoordeling. Omdat we onze service continu willen verbeteren, horen we het graag als we nog iets hadden kunnen doen om de volledige 5 sterren te verdienen. Veel plezier met je horloge! Groetjes, Team Horloge.nl

snel en veilig

snelle - en minstens zo belangrijk - veilige levering. Kreeg een jaar extra garantie certificaat erbij, dat was mooi meegenomen
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en veilig was en dat je tevreden bent met het extra garantiecertificaat. We wensen je veel plezier met je aankoop! Groetjes, Team Horloge.nl.
Antwoord van horloge.nl
Dankjewel voor deze feedback. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Groetjes, Team horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Heel erg bedankt voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw ervaring bij ons. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en motiveert ons team om altijd de beste service te blijven leveren. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Geduld bij garantie

Garantietermijn van 2 jaar is super. Wanneer je daar echter gebruik van maakt heb je heel veel geduld nodig voor je het product weer thuis hebt. Daarbij heb ik er ook nog eens diverse keren achteraan moeten bellen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review! We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons via info@horloge.nl. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snelle levering.
Antwoord van horloge.nl
Kijk, daar doen we het voor! Bedankt voor de 5 sterren en heel veel draagplezier gewenst. Groetjes, Team horloge.nl
Privéprofiel
Super schnelle Lieferung. Dankeschön
Antwoord van horloge.nl
Sehr geehrter Kunde, vielen Dank für Ihre positive Bewertung und das freundliche Feedback! Schnelle Lieferung Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der schnellen Lieferung Ihrer Bestellung so zufrieden sind. Wir legen großen Wert darauf, unsere Produkte sicher und vor allem zeitnah zu unseren Kunden zu bringen. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem neuen Einkauf!
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je mooie review en de 4 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent. Heb je nog tips voor ons hoe we de volgende keer die 5e ster kunnen verdienen? We horen het graag! Groetjes, Team Horloge.nl
Eenvoudig bestelproces snelle verzending
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat het bestellen zo vanzelfsprekend en soepel ging en dat u uw horloge snel in huis had. Juist wanneer alles zonder gedoe verloopt, kunt u echt ontspannen uitkijken naar uw aankoop en er met een goed gevoel van genieten. We wensen u veel draagplezier en hopen dat uw horloge u nog lang blij maakt. U bent altijd welkom als we ergens bij kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Blij met mijn mondaine evo2

De website is overzichtelijk. De bestelling werd binnen 24 uur geleverd. En het horloge (Mondaine evo2 36mm) was goed verpakt. Prachtig horloge, overigens.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review. We zijn enorm blij om te horen dat u zo´n goede ervaring had. We wensen u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en kijken ernaar uit u weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen.
Antwoord van horloge.nl
Dank voor uw positieve beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. Groetjes, Team Horloge.nl
Super snel geregeld en geleverd
Antwoord van horloge.nl
Wat fijn dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor het delen van je ervaring en heel veel draagplezier. Groetjes, Team horloge.nl
Snelle, correcte levering
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. We blijven ons inzetten om uw ervaring bij Horloge.nl in de toekomst nog beter te maken. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Netjes en vriendelijk geholpen.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens is afgehandeld. Veel plezier met je aanwinst. Groetjes, Team horloge.nl
Alles ging goed. Ik ben blij met mijn oud model Jacob Jensen. Het dient als vervanger voor een zelfde type. Wat niet klopte was de datum waarop het horloge afgeleverd is. Dit was 1 dag later dan gewenst.
Antwoord van horloge.nl
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met uw Jacob Jensen vervangende band. Excuses voor de kleine vertraging in de levering, we doen ons best om dit in de toekomst te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, horen we het graag! Groetjes, Team Horloge.nl
Snelle bezorging!
Antwoord van horloge.nl
Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat de bezorging snel was. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl
Ik kan slechts over 1 bestelling mijn oordeel geven simpelweg omdat ik er nog niet eerder had besteld. Mijn bestelling heb ik ‘s morgens geplaatst, en de zelfde dag ‘s avonds was het al geleverd. Nou als dat geen service is …. 👍🏻
Antwoord van horloge.nl
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met onze snelle levering! Wij vinden het heel fijn dat we u hebben kunnen verrassen met onze service. Hopelijk mogen we u nog vaak van dienst zijn. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl